Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Όταν σου λένε μην ανησυχείς γιατί τα βρώσιμα έντομα είναι εγκεκριμένα απο τον FDA…

 Όταν σου λένε μην ανησυχείς γιατί τα βρώσιμα έντομα είναι εγκεκριμένα απο τον FDA…

Αν κάνετε μια γύρα στα συστημικά ενημερωτικά σάιτ (μόνο στην Ελλάδα γιατί ακόμη και τα ξένα παραδέχονται κάποια πράγματα), θα παρατηρήσετε πως κανένα δεν προβάλει ούτε μια έρευνα για τις επιπτώσεις της εντομοφαγίας στην υγεία του ανθρώπου.

Αντιθέτως, αυτό που θα δείτε να λένε, είναι πως τα ζωύφια υπάρχουν χρόνια ως επιπρόσθετα τροφίμων και πως… είναι εγκεκριμένα απο τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων FDA. Ναι, αυτο κάτι θυμίζει.. Θα αναφέρουν επίσης το κόκκινο κραγιόν καθώς και άλλα προϊόντα όπως το ρουζ, την κόκκινη τσίχλα, το γιαούρτι με γεύση μούρων, λίγο ταραμά, λίγο κέτσαπ και πολλά άλλα.

Παράδειγμα:

«Μην ανησυχείτε, αυτός ο φυσικός χρωματισμός είναι εγκεκριμένος από τον FDA! Από το 2009, ο FDA δηλώνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χρωματικά πρόσθετα από εκχύλισμα κοχίνης, αλλά πρέπει να φέρουν σαφή επισήμανση σε όλα τα τρόφιμα και τα καλλυντικά προϊόντα στις ΗΠΑ. Για να μάθετε σχετικά με τις προδιαγραφές, μπορείτε να έχετε πρόσβαση εδώ ».

«Ο οργανισμός ρύθμισης τροφίμων των ΗΠΑ επιτρέπει ένα

γενναιόδωρο όριο εντόμων στα τρόφιμα προτού θεωρηθούν μολυσμένα: έως και 60 αφίδες σε 100 γραμμάρια κατεψυγμένου μπρόκολου με 550 θραύσματα εντόμων ανά μέσο κουτί ζυμαρικών», λέει το National Geographic.

Στον σύνδεσμο που μας μεταφέρει στην ιστοσελίδα του FDA παρατηρούμε το εξής:

Το εκχύλισμα κοχίνης πρέπει να συμμορφώνεται με τις ακόλουθες προδιαγραφές: pH, όχι λιγότερο από 5,0 και όχι περισσότερο από 5,5 στους 25 βαθμούς Κελσίου. Πρωτεΐνη (N * 6,25), όχι περισσότερο από 2,2 τοις εκατό. Συνολικά στερεά, όχι λιγότερο από 5,7 και όχι περισσότερο από 6,3 τοις εκατό. Μεθυλική αλκοόλη, όχι περισσότερο από 150 μέρη ανά εκατομμύριο. Μόλυβδος (ως Pb), όχι περισσότερο από 10 μέρη ανά εκατομμύριο. Αρσενικό (ως As), όχι περισσότερο από 1 μέρος ανά εκατομμύριο. Καρμινικό οξύ, όχι λιγότερο από 1,8 τοις εκατό.

(2) Το καρμίνιο πρέπει να συμμορφώνεται με τις ακόλουθες προδιαγραφές: Πτητική ύλη (στους 135 βαθμούς Κελσίου για 3 ώρες), όχι περισσότερο από 20,0 τοις εκατό. Τέφρα, όχι περισσότερο από 12,0 τοις εκατό. Μόλυβδος (ως Pb), όχι περισσότερο από 10 μέρη ανά εκατομμύριο. Αρσενικό (ως As), όχι περισσότερο από 1 μέρος ανά εκατομμύριο. Καρμινικό οξύ, όχι λιγότερο από 50,0 τοις εκατό.

Απο αυτά και μόνο τα χαρακτηριστικά καταλαβαίνουμε πως είναι τοξική ουσία με αυστηρές προδιαγραφές που έχει όντως έγκριθεί απο τον FDA το 2009, ενώ γνωρίζουμε, πως χρησιμοποιείται πολλά χρόνια πριν το 2009!

Την άποψη μας για το FDA δεν είναι δύσκολο να την βρείτε, αρκεί να πατήσετε αυτά τα τρία γραμματάκια στο ιστορικό του anazitiseis.gr. Ο FDA δεν είναι παρά ένας ιδιωτικός κερδοσπικός οργανισμός που χρηματοδοτείται απο τις ίδιες τις φαρμακευτικές εταιρίες που υποτίθεται πως ελέγχει αυστηρά.

Θα αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα:

Η Pfizer απαίτησε από τον FDA να εγκρίνει το εμβόλιο τους, παρά τις αντιδράσεις του οργανισμού.

Ο διεφθαρμένος οργανισμός FDA παραδέχεται: Η εκστρατεία κατά της ιβερμεκτίνης ήταν ανυπόστατη κι έγινε για να κάνει ο κόσμος το εμβόλιο!

Μέλος του FDA – του οργανισμού που ενέκρινε τα νέα δισθενή εμβόλια, συμβουλεύει να μην τα κάνουμε επειδή δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα…

Κι άλλη φάπα στον FDA απο δικαστή: «Σε άλλο εμβόλιο της pfizer δώσατε άδεια κι όχι σε αυτό που κυκλοφορεί στο εμπόριο!»

Καθηγητής του Στάνφορντ άπο την Επιτροπή Δημόσιας Υγείας της Φλόριντα, δηλώνει πως τα κράτη πρέπει να ιδρύσουν επιτροπές που θα αμφισβητούν τα ψέματα του CDC και του FDA!

Ένα επίσης εγκεκριμένο φάρμακο απο τον FDA ήταν και το Zantac, που για περισσότερο απο 40 χρόνια υπήρχε αυτό το προϊόν στην αγορά χωρίς ιατρική συνταγή και ήξεραν, ότι προκαλεί καρκίνο… αποσύρθηκε από την αγορά το 2020 όταν διαπιστώθηκε ότι περιείχε την καρκινογόνο ουσία Ν-νιτροσοδιμεθυλαμίνη (NDMA).

πηγή

1 σχόλιο:

  1. «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα» – Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός (1714 – 1779)
    Πλαφόν στα οικοσιτα και έντομα για σνακ .Ο άνθρωπος απειλείται όσο ποτέ να χάσει τα
    πλέον αυτονόητα δικαιώματα του.
    Tυχαιο; Δε νομιζω…….

    Οι αντιδράσεις έφεραν ανάκληση της απόφασης.
    https://www.youtube.com/watch?v=Nz_KRnDpGFI&t=22s

    =====
    Παρεμπιπτόντως,παραλληλα εγκριθηκε και προωθείται το εργαστηριακό κοτόπουλο!
    ΦTOY………….
    Από την Σιγκαπούρη ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

    Από τη Σιγκαπούρη στη Κύπρο: Άνοιξε η πρώτη εταιρεία φυτικού κρέατος εργαστηρίου
    https://primenews.press/apo-ti-sigkapouri-sti-kypro-anoixe-i-proti-etaireia-fytikou-kreatos-ergastiriou
    ====
    Φτιάχνοντας Chick*n χωρίς το Πουλί …………………. Κατάντια!
    Δείτε τις αυθεντικές αντιδράσεις της πρώτης μπουκιάς από τις συνεδρίες δειγμάτων φαγητού δρόμου.
    https://www.themightykitchen.com/

    Υ.Γ. Ετσά μωρέ κοπέλια!
    Δεν θα σας περασει ΡΕ;;;;;
    `Αι,σιχτίρι πια μ` αυτους τους ΑΘΛΙΟΥΣ !

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »