Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μη αναστρέψιμο σύστημα κωδικοποίησης δεδομένων ( irreversible data tokenization) πλησιάζει στην τελική του έγκριση

Biometric Update 

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ψηφιακής ταυτότητας Trust Stamp ανακοίνωσε ότι έχει σχεδόν λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για μια μέθοδο ασφαλούς μετατροπής βιομετρικών δεδομένων σε κουπόνι.

Το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε σχετική εγκριτική ειδοποίηση στην Trust Stamp - ουσιαστικά ένα έγγραφο που λέει ότι θα χορηγηθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε μια καινοτομία. Τα στελέχη μπορούν να προετοιμάσουν τις δραστηριότητες κατασκευής και εμπορίας νωρίτερα από ό,τι αν περίμεναν την ειδοποίηση.

Ο αριθμός της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι 17/230,683. Καλύπτει έναν τρόπο μη αναστρέψιμης μετατροπής προσωπικών δεδομένων σε ένα σύμβολο ταυτότητας που δεν μπορεί να αντιστραφεί. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θα είναι το 14ο της Trust Stamp.

Τα στελέχη λένε ότι η διαδικασία αντικαθιστά την αποθήκευση και τη χρήση βιομετρικών προτύπων με ένα μετασχηματισμένο διακριτικό ταυτότητας που παράγεται από ένα νευρωνικό δίκτυο.

Ο Gareth Genner, διευθύνων σύμβουλος της Trust Stamp, αναφέρει ότι

άλλες 19 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας της εταιρείας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τον περασμένο μήνα, τα στελέχη της εταιρείας εξέφρασαν την έκπληξή τους για το επίπεδο του ενδιαφέροντος της αγοράς για την ετήσια πλατφόρμα ενορχήστρωσης. Το λογισμικό που αναφέρεται επίσης ως επίπεδο ενορχήστρωσης, έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την ενσωμάτωση και την πρόσβαση στα βιομετρικά προϊόντα και υπηρεσίες της Trust Stamp. Η εταιρεία χρεώνει την πλατφόρμα ανά χρήστη.

***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ