Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Βόμβα! Ο Πούτιν είπε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πυρηνικά!

Τις τελευταίες εξελίξεις από τη διεθνή πολιτική σκηνή μετέφερε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Λιάτσος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η Ρωσία και οι σχέσεις της, φιλικές και μη, με τις υπόλοιπες μεγάλες δυνάμεις, όπως η Κίνα και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

«Αυτό το οποίο εισπράττω από Δυτικά Μέσα Ενημέρωσης εδώ (σ.σ Ρωσία) το τελευταίο τριήμερο είναι και η απόφαση Πούτιν να μεταφέρει τακτικά πυρηνικά όπλα στη Λευκορωσία. Ξεσηκώθηκε ένας πανικός από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από τη Γερμανία και φυσικά από όλη την Ευρώπη. Δηλαδή από τη χώρα η οποία έχει, όπως είπε ο Πούτιν, πυρηνικά όπλα εκτός εδάφους της σε εδάφη της Ευρώπης οπως Ελλάδα,Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία και Τουρκία» ανέφερε αρχικά ο κ. Λιάτσος και συνέχισε:

«Δεύτερον, η Γερμανία που διαθέτει τις μεγαλύτερες ποσότητες Αμερικάνικων πυρηνικών στο έδαφός της με τη μεγάλη στρατιωτική βάση στο Ράμσταϊν, όπου έγινε και η έδρα του ΝΑΤΟ. Στην απόφαση αυτή του Πούτιν να μεταφέρει πυρηνικά σε έδαφος Λευκορωσίας, τα οποία όμως

διατηρεί υπό τον έλεγχό του, είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνουν οι Αμερικάνοι εδώ και δεκαετίες»

Η αποκάλυψη Πούτιν πως εντός Ελλάδας βρίσκονται Αμερικανικά πυρηνικά όπλα είναι αν μη τι άλλο κάτι που δεν ακούγεται σε ΜΜΕ της χώρας!

«Εν πάσει περιπτώση, να το προσέξουμε αυτό. Κάποιοι πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ, η ένταση έχει φτάσει σε επικίνδυνα υψηλά επίπεδα», σχολίασε ο κ. Λιάτσος.

«Κάποιοι λένε ότι είναι έξαλλος ο πρόεδρος της Κίνας, γιατί όταν βρέθηκε στη Ρωσία, ο Πούτιν δε τον ενημέρωσε σχετικά με την κίνησή του αυτή (σ.σ. σχετικά με τη Λευκορωσία), αλλά οι πληροφορίες που έχω από το Πεκίνο λένε ξεκάθαρα ότι στην συνάντηση 4,5 ωρών των δύο στην οικία του προέδρου Πούτιν ήταν πλήρως ενήμερος ο Σι Τζι Πινγκ» συμπλήρωσε για τις σχέσεις Ρωσίας-Κίνας.

Για τις ΗΠΑ που προφανώς αντιτίθενται στα σχέδια των δύο χωρών είπε:

«Οι μυστικές υπηρεσίς των ΗΠΑ γνωρίζουν, για αυτό και ο πρόεδρος Μπάϊντεν μπέρδεψε σε συνάντησή του στον Καναδά τις λέξεις Κίνα και Καναδάς. Δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά πρόεδρος που να έχει προσπαθήσει να ρίξει τόσο πολύ τη μία χώρα στην… αγκαλιά της άλλης. Το κατάφερε ο Μπάϊντεν. Σύμφωνα με αμερικανό αναλυτή, δεν υπάρχει χειρότερη εξέλιξη για την Αμερική»

Ακούστε ολόkληρη τη συνέντευξη εδώ:

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »