Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Οι τηλεσκουπιδότοποι, οι τσόντες και η κατευθυνόμενη δηθενιά, τουλάχιστον δεν προσβάλλουν τη μνήμη δολοφονημένων.

Periklis Bozinakis

Καταρχάς αυτά δεν είναι ευρωψηφοδέλτια. Είναι τα Παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια, στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη πρόκειται για ανθρώπινες χωματερές, για πολιτισμικούς σκουπιδότοπους.

Ωστόσο, και εδώ είναι το θέμα: το πρόβλημα δεν είναι του Καθεστώτος που έχει τέτοιους υποψήφιους. Το πρόβλημα είναι των υποψηφίων (όσο ελεεινοί κι αν είναι) που συνεργάζονται με τέτοιο Καθεστώς. Θέλω να πω ότι ακόμα κι ένας έμπορος ηρωίνης να κατέβαινε υποψήφιος με τη Συμμορία Μητσοτάκη, το γεγονός δεν θα εξέθετε τη Συμμορία αλλά τον πρεζέμπορο!

Πράγμα που μας οδηγεί στο αναπόφευκτο ερώτημα: η "κυρία" Ελεονώρα Μελέτη, πχ, υποπροϊόν των εγχώριων τηλε-υπονόμων, σε ποιους ακριβώς απευθύνεται με την υποψηφιότητά της; Επίσης, πέφτει κανείς απ' τα σύννεφα πάλι; Δεν είναι καταγεγραμμένο το ξέπλυμα του ολετήρα Μητσοτάκη που επιχείρησε να κάνει, παίρνοντάς του δήθεν "συνέντευξη" στην εκπομπή της; Οι χαριεντισμοί με το κατοικίδιο που γλείφει παπούτσια μαφιόζων, τον Γεωργιάδη, δεν προετοίμαζαν το έδαφος;

Η "κυρία" Μελέτη μίλησε, λέει, με την κόρη της πριν πάρει την απόφαση. Ο συναισθηματικός χειρισμός του άβουλου μαζάνθρωπου στα καλύτερά του. Της είπε, λέει, ότι θα... αγωνιστεί για προοπτικές, για ένα... καλύτερο μέλλον.
Πολύ συγκινητικό. Φέρτε ένα βιολί να παίζει...

Για τη μαζική δολοφονία των Τεμπών και τη συγκάλυψή της από τη Συμμορία με την οποία Η ΙΔΙΑ πλέον συνεργάζεται, μίλησε στην κόρη της; Για τη συνεργία των εργοδοτών της με παράνομα γραφεία που υφαρπάζουν την ιδιωτική περιουσία των πολιτών; Για τη μεθοδευμένη καταστροφή κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής και την παράδοση της πατρίδας σε ξένα, παράνομα συμφέροντα; Για την κατάλυση του Συντάγματος από τον παράνομο μηχανισμό στον οποίο η ίδια πλέον ανήκει; Για αλλοίωση κρατικών εγγράφων, της είπε κάτι; Για την κατάλυση του αυτεξούσιου, την εκβίαση και την προσπάθεια επιβολής ιατρικών πράξεων αποδεδειγμένα βλαπτικών έως θανατηφόρων, μίλησε στην κόρη της;

Και κάτι ακόμα: τι θα κάνει αυτό το ξεπουλημένο κνώδαλο αν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την κυρία Καρυστιανού η οποία πηγαινοέρχεται στο ευρωκοινοβούλιο; Πώς θα αντιμετωπίσει τις μανάδες των θυμάτων των συνεργών της;

Αυτά συμβαίνουν στην Εποχή των Τεράτων, όπου μπερδεύονται οι ρόλοι και οι ιδιότητες. Η "κυρία" Μελέτη τα πήγε μια χαρά όταν συνεργάστηκε με τον παραγωγό Σειρηνάκη στο γύρισμα hardcore πορνό. Είναι ένα πεδίο που της ταιριάζει γάντι. Θα μπορούσε να το προχωρήσει και να είναι χρήσιμη σε κάτι, στην καλογυαλισμένα θλιβερή ζωή της.

Οι τηλεσκουπιδότοποι, οι τσόντες και η κατευθυνόμενη δηθενιά, τουλάχιστον δεν προσβάλλουν τη μνήμη δολοφονημένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »