Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Μονά-ζυγά δικά τους.

Penny Papaioannou

 Ο Εξαδάκτυλος δηλώνει ότι ναι παιδιά έχουμε ευθύνη οι γιατροί για σφάλματα και αμέλειες αλλά όχι να μας κυνηγάνε για επιπλοκες και παρενεργειες γιατί θα καταλήξουμε να ασκούμε αμυντική ιατρική! Χοχοχο!

Εν τω μεταξύ ο Εξαδάκτυλος ήταν -για όσους έχουν κοντή μνήμη- που δήλωνε τον Οκτωβρη του ´21 «Να πάμε εμείς στους ανεμβολιαστους, σε έναν προς έναν»!!

Σε λίγο θα μας πει…εγώ πλαστικος χειρουργος είμαι που να ξερα;;; Με εξαπάτησαν οι συνάδελφοι μου με το υποκριτικό τους ταλέντο!

Το συνάδελφο τους στο Βόλο ήξεραν βέβαια να τον διαλύσουν και να του αφαιρέσουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος.
Μονά-ζυγά δικά τους.

Εν τω μεταξύ ο Πλεύρης μας ενημερώνει ότι απεργάζεται τροπους να προστατεύσει τους γιατρούς «μας» από ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ μηνύσεις ( διότι ο φωστήρας γνωρίζει ήδη ότι όλες οι μηνύσεις των πολιτών είναι ανυποστατες και όλες οι κατηγορίες αβάσιμες συνωμοσιολογιες) και από τη βία σε βάρος τους!

Η βία σε βάρος δικό μας δεν πειραζει παιδιά.

Βέβαια είπε και κάτι σωστό…”Να προστατευσουμε τους γιατρούς ΜΑΣ”.

Δικοί σας είναι καλά το λες, οι δικοί μας θέλουν να τους δείρουν όπως κι εμείς.

Θα τους αρπάζαμε εύκολα αν δεν ήταν στη μέση μια λαοθάλασσα γιδιών που μασουλάει το σανό της αδιάφορα και μας κλείνει το δρόμο.

Στον κόσμο γίνονται πραγματάκια, στη Γερμανία ο υπουργός υγείας λέει τώρα ότι θελουν να αποζημιώσουν τα θύματα των παρενεργειών αλλά μη φανταστεί κανεις οτι θα τα αποζημιώσουν από τις περιουσίες που κάνανε κατά τη διάρκεια της απάτης. Οι Γερμανοί πολίτες που αντιστάθηκαν θα τα πληρώσουν τα σπασμένα.

Της Ποπης γίνεται..

Σε αλλά νέα, συζητούσε η μητέρα μου με έναν ειδικευόμενο γιατρό τις προάλλες και του έλεγε όλα αυτά που θα επρεπε ο ίδιος να είχε ψάξει νωρίτερα μιας και φέρει ευθύνη εφόσον κουβαλάει την ταμπέλα του γιατρού και ο κόσμος τον εμπιστεύεται.

Το παιδι αυτό τα χε ακομη χαμενα που λετε…
…εγώ ειχα σκοπό να πήγαινα και για την τεταρτη δόση, της είπε.

«Εμάς μας είπαν οτι πρέπει να το κάνουμε και το κάναμε…»

Αγαπητοί γιατροί, οι συνάδελφοι σας σας πούλησαν. Εσείς οι ίδιοι όταν μάθετε πόσοι από αυτούς που σας έδωσαν τις εντολές έβγαλαν πλαστά, θα χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Και δε μας χαροποιεί καθόλου αυτό γιατί δεν είστε όλοι πραγματικά ένοχοι.

Ήδη από οτι μαθαίνω μερικούς έχουν αρχίσει και σας ζώνουν τα φίδια.

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.
    ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    Δίχως στρογγυλέματα - καραμπινάτα προδοτικές κινήσεις Δένδια
    https://www.youtube.com/watch?v=TGjOnq6u0Ms

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ