Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Κρυφή κάμερα των Project Veritas: Δείχνει δασκάλα να διδάσκει σε εκπαιδευτικούς, πως να προωθούν το σεξ σε παιδιά δύο και τριών ετών!

 Κρυφή κάμερα των Project Veritas: Δείχνει δασκάλα να διδάσκει σε εκπαιδευτικούς, πως να προωθούν το σεξ σε παιδιά δύο και τριών ετών!

Η Elisa Waters μια δασκάλα των Middle School της Νέας Υόρκης και Ιδρύτρια του LGBTeach “πιάστηκε” στην κρυφή κάμερα των Project Veritas, να διδάσει σε εκπαιδευτικούς πως να προωθούν το σεξ σε παιδιά από την ηλικία δύο και τριών ετών και να παλέψουν για την κατάργηση των φύλων αγόρι/κορίτσι!

«Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά “βγαίνουν” σε ολοένα και σε μικρότερες ηλικίες…Έχουμε παιδιά ήδη από δύο και τρίων χρονών (έτοιμα για σεξ)», είπε η Elisa Waters.

Η Waters έδωσε οδηγίες σε άλλους εκπαιδευτικούς πώς να προωθήσουν αποτελεσματικά αυτή την ατζέντα στους μαθητές τους.

«Πάντα λέω στους μη μόνιμους δασκάλους: Βασιστείτε στους μόνιμους συναδέλφους σας να κάνουν μέρος της σας δουλειάς αντί για σας, γιατί σας χρειαζόμαστε». «Υπάρχει περισσότερη δουλειά που μπορούμε να κάνουμε στο επίπεδο του δημοτικού… μεχρι να απαλλαγούμε από τα φύλα αγόρι και κορίτσι…»

«Να κάνεις τη δουλειά – αλλά να την κάνεις με προσοχή, γιατί

αν κάθεσαι εδώ αυτή τη στιγμή, σημαίνει ότι σε τρία με τέσσερα χρόνια, όταν θα γίνετε μόνιμοι, τότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε (την απόλυση)».

Ένας δάσκαλος αναλαμβάνει τη θητεία του αφού εργάζεται για αρκετά χρόνια στη θέση, γεγονός που καθιστά πολύ πιο δύσκολο για τους διευθυντές του σχολείου να ενεργήσουν εναντίον ενός δασκάλου που συμπεριφέρεται ανάρμοστα με την πάροδο του χρόνου.

Ο Joseph Wiener, ο διευθυντής του σχολείου Wheatley που έχει συνεργαστεί με την Waters, μοιράστηκε τις σκέψεις του για αυτήν σε έναν δημοσιογράφο των Veritas.

«Ζει με τον ακτιβισμό και αυτός είναι ο σκοπός της, κάθε λεπτό της κάθε μέρας», είπε.

Ο Wiener μίλησε επίσης για τις δικές του μεθόδους για πολιτικό ακτιβισμό στο σχολείο.

«Φέραμε ομιλητές που δίδαξαν στα παιδιά πώς να είναι αντιρατσιστές, και ξέρετε, οι γονείς έλεγαν: «Προσβάλεις το παιδί μου – «Περίμενε, δεν πιστεύεις ότι είναι ρατσιστής;»

Ο διευθυντής επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει μέση λύση όταν πρόκειται για συζήτηση γύρω από τον ρατσισμό.

“Εκείνος ο ομιλητής που είχαμε, ο αντιρατσιστής προσκεκλημένος είπε: “Ή είσαι ρατσιστής ή είσαι αντιρατσιστής, δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Εάν δεν κάνετε αντιρατσιστική εργασία, τότε συμβάλλετε στο φυλετικό χάσμα και είστε ρατσιστής».

Δείτε αποσπάσματα του βίντεο:

Δείτε περισσότερα στη σελίδα των Project Veritas

πηγή

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ......KAI ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ;;;;;;;

    Μια σφραγίδα από καρνελιάνικη πέτρα από τον τάφο "Griffin warrior" ηλικίας 3.500 ετών κοντά στο παλάτι της Μυκηναϊκής εποχής της Πύλου απεικονίζει μια εικόνα δύο μινωικών τζίνι, λιονταριών μυθολογικών πλασμάτων που κρατούν σκεύη σερβιρίσματος και ένα θυμιατό πάνω από έναν βωμό κάτω από ένα 16άκοντα αστέρι.

    https://twitter.com/ArysPan/status/1636101942911926273/photo/1
    ====
    Τον Μάιο του 2015, την πρώτη μέρα των ανανεωμένων ανασκαφών στο παλάτι, η ομάδα ανακάλυψε απροσδόκητα έναν μεγάλο, πέτρινο τάφο. Εκατοντάδες αντικείμενα βρέθηκαν μαζί με το σώμα ενός και μόνο αρσενικού, του «Griffin Warrior».

    http://www.griffinwarrior.org/griffin-warrior-tomb/
    ====
    Χρυσά κύπελλα ακουμπούσαν στο στήθος και το στομάχι του πολεμιστή και στο δεξί του πλευρό υπήρχαν εκατοντάδες χάντρες από καρνεόλιο(πέτρα του πάθους), αμέθυστο, κεχριμπάρι και χρυσές. Μια χρυσή αλυσίδα και ένα μενταγιόν, δεκάδες σφραγιδόλιθοι λαξευμένοι με περίπλοκα σχέδια και τέσσερα χρυσά δαχτυλίδια άστραφταν δίπλα του.

    http://www.griffinwarrior.org/wp-content/uploads/2019/05/Griffin-Warrior-Page-2.jpg

    Άρχοντας των Χρυσών Δαχτυλιδιών
    Πολλά από τα κτερίσματα κατασκευάζονταν στον Μινωικό κόσμο. Ανάμεσα στα χρυσά τεχνουργήματα υπήρχαν τέσσερα δαχτυλίδια σφραγίδων διακοσμημένα με μινωικές τελετουργικές σκηνές. Συζητήσαμε για την ανασκαφή του τάφου, περιγράψαμε τα δαχτυλίδια και εξετάσαμε τη σημασία της εικονογραφίας των δακτυλίων για τους Μυκηναίους που τα έθαψαν.
    http://www.griffinwarrior.org/wp-content/uploads/2019/05/Gold-Rings.jpg
    ====
    Ο Μάχης Αχάτης

    «Ο Αχάτης Μάχης της Πύλου, κατά την άποψή μας ένα κρητικό έργο της Υστερομινωικής Ι, μπορεί να είναι το καλύτερο δείγμα γλυπτικής τέχνης που έχει ανακαλυφθεί ακόμη σε μινωικό ή μυκηναϊκό πλαίσιο. Βρέθηκε το 2015 στον τάφο του λεγόμενου Griffin Warrior στην Πύλο. Η όψη του σφραγιδόλιθου φέρει μια αναπαράσταση μάχης που βασίζεται σε μια εικονογραφία σκηνών μάχης γνωστές από την ηπειρωτική χώρα και τη Νεοανακτορική Κρήτη της περιόδου Shaft-Grave. Το επίπεδο λεπτομέρειας στην αναπαράσταση όπλων και ενδυμάτων, όπως και η προσοχή που δίνεται στη φυσιογνωμία των ανθρώπινων σωμάτων, είναι χωρίς παράλληλο. Υποστηρίζουμε ότι η σκηνή είχε ιδιαίτερη σημασία για τον πολεμιστή και αυτούς που κανόνισαν τον ενταφιασμό του».

    http://www.griffinwarrior.org/wp-content/uploads/2019/05/Combat-Agate-1.png

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »