Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Αποκαλύφθηκε από την ΕΥΠ Ρωσίδα κατάσκοπος

Κανελλα Σκουρα

Υπήρχε που λέτε μια Ρωσίδα κατάσκοπος που εκπαιδευόταν 10 χρόνια σε απόκρημνες πλαγιές της Σιβηρίας με άκρως μυστική εκπαίδευση που κόστισε στη Ρωσία 5 εκατομμύρια ευρώ χωρίς ΦΠΑ και τέλος επιτηδεύματος.

 Όταν ετοιμάστηκε, πήρε το χρίσμα και το χρυσό σπαθί του Πούτιν και με πυρηνοκίνητο υποβρύχιο έφτασε στο Παγκράτι.

 Περιπλανιόταν δυο τέρμινα στους δρόμους του Παγκρατίου τις νύχτες τρώγοντας φυτά από τις γλάστρες του μεγάλου περιπάτου και σενιάν γάτες στο γκριλ από τα σουβλατζίδικα της Ομόνοιας.

 Όταν εξοικειώθηκε με την Ελλάδα, έκανε έναρξη επιτηδεύματος και άνοιξε χαϊμαλάδικο στο Παγκράτι. 

Η σιβηρική της εκπαίδευση και οι πολύχρονες κακουχίες στα δάση και τα χιόνια της μαμάς Ρωσίας τη βοήθησαν στο να συμπληρώνει μόνη της την περιοδική δήλωση ΦΠΑ, να δηλώνει την υπάλληλο στο ΙΚΑ και να ανιχνεύει το γκοβ τζιαρ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του χαϊμαλάδικου. 

Τα χρόνια περνούσαν και κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα, παρά το γεγονός ότι για 5 ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε απρόσκοπτα το μαγαζί μόνη της, χωρίς λογιστή και τεχνικό ασφαλείας. 

Μια μέρα όμως, μια μαύρη μέρα, ένα λαγωνικό της ΕΥΠ, συμβασιούχος εξαμηνίτης μέσω ΕΣΠΑ αλλά με κοφτερό μάτι, ανακάλυψε ότι

η φερόμενη ως Μαρία Τσάλλα, ήταν τελικώς η Λιλίκα Νιντζέφσκαγια, γνωστή και ως το «Χρυσό Σπαθί της Στέπας». 

Αμέσως κινήθηκε ο κρατικός μηχανισμός αλλά η Λιλίκα, λόγω της κατασκοπευτικής της εκπαιδεύσεως, κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς της είχαν ακυρωθεί οι κωδικοί της στο τάξισνέτ. 

 Αμέσως μάζεψε τα λιγοστά της υπάρχοντα, ενα συρραπτικό, ένα περφορατέρ και τον χρυσό της δαχτυλοβρέχτη - κειμήλιο από παλαιό σοβιετικό Βλαδιβοστόκ και με μια κίνηση αστραπή χάθηκε μέσα στην καταχνιά της υγρής μαρτιάτικης αθηναϊκής νύχτας. 

Κανείς δεν άκουσε ποτέ τι απέγινε. Άλλοι λένε ότι επέστρεψε στο γνώριμο σιβηρικό τοπίο, άλλοι ότι ζει σε παλάτι του Πούτιν, άλλοι ότι έκανε έναρξη επιτηδεύματος στη Ρουμανία με τη χαμηλή φορολογία, άλλοι ότι διορίστηκε στην πολεοδομία Αθηνών όπου και καθαρίζει ανέμελη στα σκοτεινά υπόγεια του πρωτοκόλλου το παραδοσιακό δημοσιοϋπαλληλικό μανταρίνι της.

Για το Πρώτο Θέμα,
Μαρίκα Μόσιαλου (ξαδέρφη του Ηλία που μπήκε πρόσφατα στο δημιουργικό δημοσιογραφικό τημ μετά από σπουδές στο LSE)

Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος



2 σχόλια:

  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

    https://www.youtube.com/watch?v=mg0sSs-GrK0


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερμανική ασέβεια στην Κρήτη,με πλάτες… Κεραμέως

    Απόβαση Γερμανών εκπαιδευτικών σε πολεμικό μνημείο των ναζί,σε μια ωμή προσπάθεια επαναχάραξης της Ιστορίας

    https://www.newsbreak.gr/ellada/449909/germaniki-aseveia-kriti-kerameos/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »