Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Μετά τον ΠΟΥ και το CDC εισβάλλει στα σχολεία με υποχρεωτικές οδηγίες για το πώς πρέπει τα παιδιά να πειστούν να αλλάξουν φύλο!

 Μετά τον ΠΟΥ και το CDC εισβάλλει στα σχολεία με υποχρεωτικές οδηγίες για το πώς πρέπει τα παιδιά να πειστούν να αλλάξουν φύλο!

Το Project Veritas δημοσίευσε ένα ηχητικό βίντεο που αποκαλύπτει υποχρεωτικές οδηγίες του CDC σχετικά με την ιδεολογία των τρανσέξουαλ στην πολιτεία του Νέου Μεξικού. Αυτή η εκπαιδευτική συνεδρία ΛΟΑΤΚΙ στάλθηκε στο Project Veritas από έναν δάσκαλο στην Αλμπουκέρκη που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Το βίντεο μας δείχνει πως τα παιδιά κατηχούνται στο να αλλάξουν το φύλο ή την αντωνυμία τους (αυτοπροσδιορισμό), με οδηγίες που δεν πρέπει να μάθουν οι γονείς. Αυτό μας δείχνει πως υπάρχει μια ατζέντα (ένα σχέδιο) πίσω απο αυτά τα προγράμματα που ωθεί τα παιδιά να αλλάξουν το φύλο τους και δεν έχει καμιά σχέση με δικαιώματα!

Η χρηματοδότηση προέρχεται από το CDC, (τον οργανισμό που έλεγε ψέματα για τον Covid) και τώρα δίνει κατευθυντήριες γραμμές πως πρέπει να αλλάξουν τα παιδιά το φύλο τους κρυφά απο τους γονείς. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται «να επικεντρωθούν σε πρωτόκολλα για τους ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία πρέπει να τηρούν με μυστικότητα».

Έχουν προγράμματα ασφαλούς ζώνης για φερόμενους ως τρανσέξουαλ μαθητές δημοτικού σχολείου. Με άλλα λόγια, το κάνουν χωρίς γονική άδεια, πίσω από την πλάτη τους, σφετεριζόμενοι τους ρόλους των γονιών.

Το ακουστικό υλικό του βίντεο έχει ως εξής:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να αποκαλύπτετε σε κανέναν, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι θα ήταν χρήσιμο», λέει η Angela Ruiz, εκπρόσωπος της υγείας των μαθητών στα δημόσια σχολεία της Αλμπουκέρκης.

Ακόμα κι αν δεν σχεδιάζουν να αλλάξουν φύλο, οι μαθητές πρέπει να καθορίσουν το φύλο τους και ποια «αντωνυμία με βάση το φύλο τους θέλουν να χρησιμοποιήσουν ή να ζητήσουν συγκεκριμένα ονόματα για χρήση».

«Η υποστήριξη φύλου απαιτεί μόνο τον διαχειριστή, τον μαθητή και τον διευθυντή. Οι γονείς δεν χρειάζονται. Όταν δεν εμπλέκεις γονείς, τότε έχει αποτέλεσμα».

«Πρέπει να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε όνομα ή αντωνυμίες σας λέει ο μαθητής να χρησιμοποιήσετε. Πρέπει να μην το πείτε ποτέ σε κανέναν. Οι γονείς δεν πρέπει να ξέρουν τίποτα για αυτά».

Η Ruiz λέει: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορείς να αποκαλύψεις σε κανέναν, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι θα ήταν χρήσιμο. Έτσι, εάν ένας μαθητής έρθει σε εσάς και αποκαλύψει ότι είναι μέλος της κοινότητας LGBTQ plus, ή σας αποκαλύψει, “hey, είμαι τρανσέξουαλ”, ή έρχονται σε εσάς και λένε ναι το νόμιμο όνομά μου είναι Michael αλλά μου αρέσει το Michelle, ή έρχονται σε εσάς και λένε να χρησιμοποιήσετε τις αντωνυμίες τους. Οποιαδήποτε από αυτές τις τέσσερις πληροφορίες δεν πρέπει να τις πείτε σε κανέναν».

«Αυτό που είναι πραγματικά πολύ σημαντικό είναι να μάθετε πώς απευθύνεται ο μαθητής στο σπίτι. Δυστυχώς, έχουμε μαθητές που δεν μπορούν να ζουν χωρίς τους γονείς τους. Δεν είναι ασφαλές να είναι έξω απο το σπίτι. Έτσι, όταν επιστρέφουν σπίτι θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι υπάρχει συνέργεια…»

Επίσης, εάν ένας δάσκαλος χρησιμοποιεί λάθος αντωνυμία, θα μπορούσε να είναι παραβίαση του Τίτλου IX, λέει η Ruiz.

Το Project Veritas είχε κάνει μια παρόμοια αποκάλυψη με δασκάλα να διδάσκει σε εκπαιδευτικούς, πως να προωθούν το σεξ σε παιδιά δύο και τριών ετών!

Η Elisa Waters μια δασκάλα των Middle School της Νέας Υόρκης και Ιδρύτρια του LGBTeach “πιάστηκε” στην κρυφή κάμερα των Project Veritas, να διδάσει σε εκπαιδευτικούς πως να προωθούν το σεξ σε παιδιά από την ηλικία δύο και τριών ετών και πως να παλέψουν για την κατάργηση των φύλων αγόρι/κορίτσι!


Απο τι φαίνεται η σεξουάλικη διαπαιδαγώγηση που απο πολλούς θεωρούνταν ιδιαίτερα σημαντική μπαίνει στα σχολεία με ένα τρόπο που δεν είναι καθόλου παιδαγωγικός, ξεκινώντας απο ηλικίες 0 εώς 10 ετών και αφορά, τεχνικές αυνανισμών με σεξουαλικά βοηθήματα (δονητές) ή χωρίς, με παρέα ή χωρίς κτλ. Απο κει και πέρα σταματάει ο αυνανισμός (στην ηλικία των 10 και άνω) και δεν ξέρουμε τι μαθαίνουν αλλα σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε μπορούμε να φανταστούμε…

Αυτή η τάση που βλέπουμε στην Αμερική σύντομα θα ακολουθήσει και όλα τα σχολεία της Ε.Ε. . Αυτές είναι οι οδηγίες για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση απο 0-4 ετών στα σχολεία της Ευρώπης απο τον ΟΗΕ την UNESCO και τον ΠΟΥ.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »