Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ο Βουλετής Jim Jordan χτίζει ποινική υπόθεση κατά του Fauci. Σειρά θα πάρει ο Τσιόδρας στην Ελλάδα, θέλει δε θέλει

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιοσύνης Jim Jordan (R-Ohio) φέρεται να ετοιμάζει ποινική υπόθεση εναντίον του Dr. Anthony Fauci για τους χειρισμούς του σχετικά με την πανδημία Covid-19.

Ο Jordan δήλωσε ότι ο Fauci είπε ψέματα στο Κογκρέσο σχετικά με τη συμμετοχή του στην έρευνα gain-of-function που έκανε το Covid-19 πολύ πιο μεταδοτικό στον άνθρωπο, σύμφωνα με το Conservative Brief.

“…Θα μπορούσε να υπάρξει παραπομπή, αλλά θα αναφερόταν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν”, δήλωσε στον συντηρητικό podcaster Benny Johnson. “Δεν ξέρω ότι – θα το επιδιώξουν αυτό, αλλά σίγουρα μπορείτε να το κάνετε αυτό.

“Θα μπορούσατε, πρέπει να έχετε μια από τις επιτροπές, η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας θα μπορούσε να κάνει παραπομπή. Αμφιβάλλω αν θα το κάνουν με τους Δημοκρατικούς επικεφαλής”.

“Θα μπορούσαμε ενδεχομένως να κάνουμε μια παραπομπή”, συνέχισε ο Τζόρνταν. “Θα προτιμούσα, ειλικρινά, απλά να έρθει ξανά ο Δρ Fauci και να

δεχτεί έναν ακόμη γύρο ερωτήσεων εδώ, αλλά χτίζουμε την υπόθεση”.

Ενώ ο Jordan έχει δίκιο ότι υπάρχει μικρή έως μηδαμινή πιθανότητα το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Biden να στοχοποιήσει τον Fauci, η κατάσταση αποκαλύπτει την έντονη αντίδραση του κοινού κατά του Fauci – και κατά των κυβερνητικών προσπαθειών να μεταμορφώσουν ριζικά τη ζωή όπως την ξέρουμε μέσω “επειγουσών” αντιδράσεων σε πανδημίες που είναι εντελώς αναπόφευκτες.

Είναι μια ενδιαφέρουσα στιγμή στην ιστορία, κατά την οποία υπάρχει μαζική ευαισθητοποίηση του κοινού για το τι πραγματικά συμβαίνει στο παρασκήνιο.

“Νομίζω ότι ο Dr. Fauci και το CDC άλλαξαν τον ορισμό της έρευνας για το κέρδος από τη λειτουργία, έτσι ώστε ο Fauci να έχει, όπως, αυτό το περιθώριο, αλλά έκαναν juicing up αυτόν τον ιό, , κάνοντάς τον πιο – δεν ξέρω την τεχνική, αλλά κάνοντάς τον πιο “αποσταγμένο” up και πιο θανατηφόρο”, πρόσθεσε ο Jordan.

Πηγή: infowars.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »