Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ο Βουλετής Jim Jordan χτίζει ποινική υπόθεση κατά του Fauci. Σειρά θα πάρει ο Τσιόδρας στην Ελλάδα, θέλει δε θέλει

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιοσύνης Jim Jordan (R-Ohio) φέρεται να ετοιμάζει ποινική υπόθεση εναντίον του Dr. Anthony Fauci για τους χειρισμούς του σχετικά με την πανδημία Covid-19.

Ο Jordan δήλωσε ότι ο Fauci είπε ψέματα στο Κογκρέσο σχετικά με τη συμμετοχή του στην έρευνα gain-of-function που έκανε το Covid-19 πολύ πιο μεταδοτικό στον άνθρωπο, σύμφωνα με το Conservative Brief.

“…Θα μπορούσε να υπάρξει παραπομπή, αλλά θα αναφερόταν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν”, δήλωσε στον συντηρητικό podcaster Benny Johnson. “Δεν ξέρω ότι – θα το επιδιώξουν αυτό, αλλά σίγουρα μπορείτε να το κάνετε αυτό.

“Θα μπορούσατε, πρέπει να έχετε μια από τις επιτροπές, η Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας θα μπορούσε να κάνει παραπομπή. Αμφιβάλλω αν θα το κάνουν με τους Δημοκρατικούς επικεφαλής”.

“Θα μπορούσαμε ενδεχομένως να κάνουμε μια παραπομπή”, συνέχισε ο Τζόρνταν. “Θα προτιμούσα, ειλικρινά, απλά να έρθει ξανά ο Δρ Fauci και να

δεχτεί έναν ακόμη γύρο ερωτήσεων εδώ, αλλά χτίζουμε την υπόθεση”.

Ενώ ο Jordan έχει δίκιο ότι υπάρχει μικρή έως μηδαμινή πιθανότητα το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Biden να στοχοποιήσει τον Fauci, η κατάσταση αποκαλύπτει την έντονη αντίδραση του κοινού κατά του Fauci – και κατά των κυβερνητικών προσπαθειών να μεταμορφώσουν ριζικά τη ζωή όπως την ξέρουμε μέσω “επειγουσών” αντιδράσεων σε πανδημίες που είναι εντελώς αναπόφευκτες.

Είναι μια ενδιαφέρουσα στιγμή στην ιστορία, κατά την οποία υπάρχει μαζική ευαισθητοποίηση του κοινού για το τι πραγματικά συμβαίνει στο παρασκήνιο.

“Νομίζω ότι ο Dr. Fauci και το CDC άλλαξαν τον ορισμό της έρευνας για το κέρδος από τη λειτουργία, έτσι ώστε ο Fauci να έχει, όπως, αυτό το περιθώριο, αλλά έκαναν juicing up αυτόν τον ιό, , κάνοντάς τον πιο – δεν ξέρω την τεχνική, αλλά κάνοντάς τον πιο “αποσταγμένο” up και πιο θανατηφόρο”, πρόσθεσε ο Jordan.

Πηγή: infowars.com

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ