Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Οι διαπλεκόμενοι κυβερνήτες κι οι περίεργες "συμπτώσεις"...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Κοίτα βρε παιδί μου κάτι περίεργες "συμπτώσεις"!

Ο σημερινός Γενικός Γραμματέας του... ΝΑΤΟ Γιένς Στόλτερμπεργκ (Jens Stoltenberg) ήταν ο διευθυντής της Παγκόσμιας Συμμαχίας για τα εμβόλια και την ανοσοποίηση (GAVI) του Γκέιτζ από το 2002 έως το 2005.

Σπούδασε οικονομολόγος, αλλά πήρε βραβείο, για την Παιδική Υγεία το 2005. Θου Κύριε!

Στη φωτογραφία, κάθεται στο Προεδρείο  του GAVI με τον αναπληρωτή Αντριου Μίτσελ (Andrew Mitchell).

Όταν έγινε ΓΓ του ΝΑΤΟ σήκωσε την φράντζα.

Όλοι αυτοί οι διαπλεκόμενοι κυβερνήτες του κόσμου, μου θυμίζουν κάτι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι-σελέμπριτι τους αποκαλούν- που έχουν εξασφαλισμένη μια έτοιμη θέση, από ριάλιτι σε ριάλιτι.

2 σχόλια:

 1. Το WEF Insider παραδέχεται ότι η κατάρρευση της τράπεζας της Silicon Valley είναι μια «μεγάλη απάτη επαναφοράς»

  https://rumble.com/v2czrom-wef-insider-admits-silicon-valley-bank-crash-is-a-great-reset-scam.html

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμβόλια για όλα τα παιδιά: Από το όραμα στην πραγματικότητα

  Του Jens Stoltenberg

  https://www.vaccinealliance.org/Media_Center/Press_Releases/cci_stoltenberg.html


  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »