Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Τροφικές αλλεργίες και εμβόλια!!! Σοκαριστικά λόγια από τον Κένεντι – ΒΙΝΤΕΟ

Δύο στα πέντε παιδιά στις ΗΠΑ και σχεδόν οι μισοί ενήλικες με τροφική αλλεργία είναι αλλεργικοί σε πολλά τρόφιμα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα στο Annals of Allergy, Asthma and Immunology.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Christopher Warren , Ph.D. του Πανεπιστημίου Northwestern, διαπίστωσαν επίσης ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός των τροφικών αλλεργιών που έχει ένα άτομο, τόσο αυξάνεται και η επίδραση στη σωματική και ψυχολογική του υγεία.

Σε σχετικά πρόσφατο επεισόδιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης του VSRF (“Vaccine Safety Research Foundation – Ίδρυμα Ερευνών για την Ασφάλεια των Εμβολίων”), ο Robert F. Kennedy, Jr., πρόεδρος και επικεφαλής νομικός σύμβουλος της οργάνωσης Children’s Health Defense (CHD), και ο ιδρυτής του VSRF Steve Kirsch συζήτησαν τη σχέση μεταξύ της αλματώδους αύξησης των τροφικών αλλεργιών τις τελευταίες πέντε δεκαετίες και του παιδικού εμβολιασμού.

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά!!!

Δείτε τι ειπώθηκε:


1 σχόλιο:

  1. Το FDA είναι μια μηχανή παραγωγής χρημάτων για τη φαρμακευτική βιομηχανία. Φυσικές θεραπείες, ολιστικές θεραπείες, Αγιουρβέδα και βότανα χρησιμοποιούνται για δεκαετίες και λειτουργούν εξαιρετικά, αλλά τότε ο Ροκφέλερ αποφάσισε να το αλλάξει αυτό. Αυτό το σύστημα σχεδιάστηκε για να σας κρατά άρρωστους 🤢😡

    https://twitter.com/tolgaozcelkk90/status/1630689170229264392?cxt=HHwWkIC8qaPKr6EtAAAA

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »