Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΠΑΚΧΜΟΥΤ


«ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΠΑΚΧΜΟΥΤ!»
μεταδίδουν από τις 00:35 σήμερα πολλά διεθνή ειδησεογραφικά ΜΜΕ, όπως τα: Jayden, Rybar, Yoyrmedia κ.α.

Το πλέον έγκυρο ρωσικό: FAN, Ομοσπονδιακό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά και άλλα, αναφέρουν το θέμα ως εξής:

Οι δυνάμεις PMC «Wagner» ελέγχουν τις περιοχές στα δυτικά και νότια του Μπάκχμουτ και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ της ΠΌΛΗΣ.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, προσπαθώντας ταυτόχρονα να επιβραδύνουν την προέλαση των «Wagner» που αλέθουν (αυτή τη λέξη χρησιμοποιούν) τις ουκρανικές δυνάμεις, οι οποίες υφίστανται κολοσσιαίες απώλειες.

 Εκατοντάδες Ουκρανοί παραδίδονται. Δημοσιεύονται βίντεο με δεκάδες αιχμαλώτους σε αίθουσες σχολείων με δεμένα τα χέρια και σε καλή κατάσταση.

Βάσει της παγίας τακτικής των Ρώσων εκτιμώ, ότι η επίσημη ανακοίνωση της πλήρους κατάληψης του Μπάκχμουτ, όπως έγινε και με το Σολεντάρ, θα καθυστέρηση.

Ο Ζελένσκι, στις 30/3/2023, στο Associated Press, αποκάλυψε πως «αν η Ουκρανία χάσει το Μπάκχμουτ θα εξαναγκαστεί να συρθεί σε διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία!»

Σύμφωνα με τις ως άνω δηλώσεις του η πτώση του Μπάκχμουτ θα επηρεάσει δραματικά όλη την γραμμή των 1.580 χλμ του μετώπου στην οποία οι Ουκρανοί δέχονται συνεχή σφοδρότατα πλήγματα και υποχωρούν επί μήνες.

Πολλοί δυτικοί, διεθνείς αναλυτές θέτουν πλέον όχι μόνο θέμα άμεσης υποχώρησης από το Μπάκχμουτ, σε βάθος 33-40 χλμ, στο Σλαβιάνκσκ και το Κραματόρσκ, αλλά και σταδιακής, συνολικής κατάρρευσης του μετώπου.

Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω τα πλήρη στοιχεία της Δύσης για την προετοιμαζόμενη «Εαρινή επίθεση των Ουκρανών», καθώς και τα λεπτομερή αριθμητικά στοιχεία και αποδείξεις για τις αναφερόμενες ως «κολοσσιαίες απώλειες των Ουκρανών».

Η λύση στο μακελειό των Ουκρανών είναι ΜΙΑ, όπως προτείνω σταθερά και συνεχώς: ΑΜΕΣΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΤΩΡΑ και ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ μυστική ή φανερή. Η Ουκρανία καταστρέφεται ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες της είναι νεκροί, 15 εκατομμύρια Ουκρανών έχουν μεταναστεύσει. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ.

Οι εξελίξεις είναι μπροστά μας. Παρακολουθώ και παρουσιάζω με ντοκουμέντα τα πραγματικά γεγονότα στα ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ και όχι την προπαγάνδα.

*Ο χάρτης είναι της 30ης/3/2023. Εντοπισμός Υλικού Δημιουργία Εικόνας-Χάρτη: Γιώργος Ρωμανός
Με κόκκινο σημειώνω την συνολική έκταση του Μπάκχμουτ.
Με τον αριθμό 1 τις περιοχές που ελέγχουν εδώ και μήνες οι Ρώσοι. Με τον αριθμό 2, μπλε χρώμα, η περιοχή-ανοιχτή παγίδα που έχουν στήσει οι Ρώσοι και την οποία κατήγγειλε ο Αμερικανός Στρατηγός Κλαρκ, φανατικός εχθρός των Ρώσων, ως "κρεατομηχανή", όπου εξοντώνονται συστηματικά δεκάδες χιλιάδες Ουκρανοί επί μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ