Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προτείνει ψηφιακή επιτήρηση για τον εμβολιασμό ατόμων με βάση τις βαθμολογίες κοινωνικών πιστώσεων

 Του Τομ Πάρκερ                               

Οι δικηγόροι διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων (κοινώς πατέντα) Dr. Gal Ehrlich και Maier Fenster της Ehrlich & Fenster πήραν πρόσφατα την έγκριση αμερικανικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας για μια τεχνολογία που αποσκοπεί στην επιτήρηση των ανθρώπων μέσω της ψηφιακής τους δραστηριότητας, τους δίνει μια βαθμολογία που καθορίζει "το δυνητικό επίπεδο δραστηριότητας υπερ-διάδοσης του κάθε ατόμου" και στη συνέχεια εμβολιάζει τους ανθρώπους με βάση αυτή τη βαθμολογία.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προτείνει τη συλλογή ενός ευρέος φάσματος προσωπικών πληροφοριών από πηγές όπως κινητές συσκευές, εφαρμογές, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρχεία περιήγησης στο διαδίκτυο, αρχεία πληρωμών, ιατρικά αρχεία, αρχεία απασχόλησης, κυβέρνηση και κάμερες παρακολούθησης.

Προτείνει επίσης τη συλλογή πολύ συγκεκριμένων προσωπικών πληροφοριών μέσω αυτών των πηγών, όπως:

    -Ακριβή δεδομένα τοποθεσίας
    -Το χρονικό διάστημα που περνούν οι άνθρωποι στις τοποθεσίες που επισκέπτονται
    -Ο ρυθμός αερισμού των χώρων που επισκέπτονται οι άνθρωποι
    -Εικόνες ανθρώπων που κοιτάζουν την οθόνη του κινητού τους τηλεφώνου
    -Ήχοι από τα μικρόφωνα σε προσωπικές συσκευές
    -Δεδομένα αναγνώρισης προσώπου

Μόλις συγκεντρωθούν τα δεδομένα, η τεχνολογία που περιγράφεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αναλύει τα δεδομένα και αποδίδει μια ''βαθμολογία'' στην ηλεκτρονική τους συσκευή. 

Προτείνει τη χρήση αυτής της βαθμολογίας για την πρόβλεψη του ''δυνητικού επιπέδου δραστηριότητας υπερ-εξάπλωσης κάθε ατόμου'' και συνιστά ''εμβολιασμό σύμφωνα με τη βαθμολογία''.

(Σε περίπτωση καραντίνας λόγω της κλιματικής αλλαγής για παράδειγμα, θα μπορουν να σου επιβάλλουν πότε και που θα μετακινηθείς.)

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όχι μόνο προτείνει τη μαζική ηλεκτρονική επιτήρηση των ανθρώπων για τη δημιουργία μιας βαθμολογίας κοινωνικής πιστοληπτικής ικανότητας που καθορίζει πότε πρέπει να εμβολιαστούν, αλλά προτείνει επίσης ότι η τεχνολογία θα μπορούσε να αναπτυχθεί ως μέρος μιας ''αποκλειστικής υποχρεωτικής εφαρμογής'' όπου 

''η κυβέρνηση μπορεί να παραγγείλει οι πολίτες να εγκαταστήσουν μια αποκλειστική εφαρμογή στα smartphone τους (ή σε άλλες έξυπνες συσκευές όπως tablet, έξυπνα ρολόγια, έξυπνα γυαλιά κ.λπ.) για να βοηθήσουν την κυβέρνηση με την επιμελητεία των διαδικασιών εμβολιασμού''.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προσθέτει ότι ''σε ορισμένες ενσωματώσεις'' αυτού του υποχρεωτικού συστήματος, ''η εφαρμογή ή/και η έξυπνη συσκευή έχει διαμορφωθεί ώστε να ενημερώνει για την τοποθεσία του χρήστη ανά πάσα στιγμή και να επικοινωνεί με παρακείμενες έξυπνες συσκευές (μέσω Bluetooth για παράδειγμα) για την αξιολόγηση της αλληλεπιδράσεις μεταξύ χρηστών, για παράδειγμα, γειτνίαση μεταξύ χρηστών, μετακίνηση χρηστών κ.λπ.).''

Όταν πρόκειται για παράγοντες που καθορίζουν τη βαθμολογία ενός ατόμου, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προτείνει ότι το επάγγελμα ενός ατόμου, τα ιατρικά δεδομένα, η φύση και ο τύπος των τοποθεσιών που επισκέπτονται, οι τοποθεσίες που επισκέπτονται συχνά και η διάρκεια του χρόνου που περνούν σε τοποθεσίες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως μέρος του υπολογισμού.

''Σε ορισμένες ενσωματώσεις, θέματα που είναι επιρρεπή σε συχνές θρησκευτικές ή κοσμικές εκδηλώσεις, όπως σε μια συναγωγή, μια εκκλησία ή ένα τζαμί ή έναν χώρο χορού, όπου οι άνθρωποι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και μιλούν, προσεύχονται, τραγουδούν και/ ή αναπνεύστε βαθιά ή/και ανακατέψτε περισσότερο, θα λάβετε υψηλότερη βαθμολογία (π.χ. για μια τέτοια εκδήλωση επαφής) από όσους δεν συχνάζουν θρησκευτικές εκδηλώσεις'', προσθέτει η πατέντα.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου και ακολουθεί τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που εφαρμόζουν όλο και πιο εκτεταμένα μέτρα επιτήρησης εν μέσω του κορωνοϊού, όπως διαβατήρια εμβολίων που στοχεύουν στον  αποκλεισμό ατόμων από οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες  και  εφαρμογές που χρησιμοποιούν γεωεντοπισμό και αναγνώριση προσώπου στην αστυνομική καραντίνα .

πηγή

https://www.activistpost.com/2021/11/new-patent-proposes-digital-surveillance-to-vaccinate-people-based-on-social-credit-style-scores.html

Σχετικά άρθρα

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θα ξεκινήσει το Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης το 2022

Το σύστημα «κοινωνικής πίστης-υποταγής» της Κίνας κατατάσσει τους πολίτες και τους τιμωρεί με περιορισμένες ταχύτητες διαδικτύου και απαγορεύσεις πτήσεων εάν το Κομμουνιστικό Κόμμα τους κρίνει αναξιόπιστους

Ψηφιακή Ταυτότητα μικροεπεξεργαστές και ανοσοποίηση

Βήμα κλειδώματος lock step. Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της Διεθνής Ανάπτυξης.

Clever Together, Εξυπνα Μαζί, Ιδρυμα Ροκφέλερ

Ο στρατός αναπτύσσει όπλα «Γνωστικού Πολέμου» η "Μάχη για τον εγκέφαλό σας" από τους δυτικούς στρατούς





Η Κορώνα, ως παράθυρο, δικαιολογία, για την
 παρακολούθηση των εργαζομένων


Είμαστε πιο δυνατοί απο κάθε πατέντα.Πατέντες, WO/2020/060606 και Χειρισμός Νευρικού Συστήματος με Ηλεκτρομαγνητικά Πεδία μέσα από οθόνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.