Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα να βάλουμε ένα τέλος στην παράνοια του Covid

Η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη σε όλους όσους έχουν μάτια. Όλα όσα λένε η κυβέρνηση, οι κυβερνητικοί επιστήμονες και τα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης είναι ψέματα.

Δεν υπάρχει πανδημία και δεν υπήρξε ποτέ.

Υπάρχει, ή υπήρχε, μια μέτρια επικίνδυνη ασθένεια που πλήττει σχεδόν αποκλειστικά τους πολύ ηλικιωμένους και τους ήδη εξαιρετικά άρρωστους, συγκρίσιμη με μια μέτριας βαρύτητας γρίπη.

Η ασθένεια αυτή είναι αντιμετωπίσιμη με φθηνά γενόσημα φάρμακα και, με σωστή διαχείριση, δεν αποτελεί καμία απολύτως απειλή για τη δημόσια υγεία.

Κανείς δεν θα είχε καν παρατηρήσει ότι υπήρχε πανδημία εκτός από το γεγονός ότι υπάρχει επίσης ένα εξαιρετικά συντονισμένο σχέδιο για την προώθηση αυτής της αφήγησης προκειμένου να συγκεντρωθεί η εξουσία στα χέρια μιας παγκόσμιας πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ.

Το έργο αυτό διευθύνεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός και διαφημίζεται ανοιχτά με διάφορα ονόματα: Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, Μεγάλη Επαναφορά και Ατζέντα 2030.

Στα ενδιαφερόμενα μέρη περιλαμβάνονται το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, το Wellcome Trust, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και η BlackRock. Αρκετοί από αυτούς είναι οι ίδιοι παίκτες που

βρίσκονται πίσω από τον σημαίνοντα και αυτοαποκαλούμενο Συνασπισμό για τις Καινοτομίες Ετοιμότητας για Επιδημίες για τον οποίο έγραψε χθες η Paula Jardine στο TCW Defending Freedom.

Αυτό το σχέδιο πρέπει να αποτύχει. Δεν είναι δυνατόν να επιβληθούν τεχνικά σχέδια στην ανθρωπότητα επειδή ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή.

Κάθε προηγούμενη απόπειρα έχει εκφυλιστεί σε τρέλα και δεσποτισμό, πριν καταρρεύσει εντελώς, και αυτός ο κύκλος θα επαναληφθεί και πάλι.

Εν τω μεταξύ, αντιμετωπίζουμε τόσο τις συνθήκες όσο και τις συνέπειές του: μια βαθύτερη κοινωνική και ψυχολογική κρίση που ξεκίνησε πολύ πριν από το 2020, αλλά επιταχύνθηκε τους τελευταίους 18 μήνες. Αυτή είναι η ασθένεια που πρέπει να θεραπεύσουμε.

Ακόμα και η κυβέρνηση έχει λίγο πολύ εγκαταλείψει την προσποίηση ότι πιστεύει σε μια αφήγηση που έχει πλέον περισσότερες τρύπες από το χέρι του Andrew Neil που έχει μαχαιρωθεί από το Covid.

Η φλύαρη ηλιθιότητα της τραυλιστικής παράστασης του Sajid Javid στο Κοινοβούλιο και η Allegra Stratton που γελάει με την υποκρισία ενός καθεστώτος μαριονέτας που κάνει πάρτι μέσα από την αιφνιδιαστική πολιτική και οικονομική καταστροφή, αποτελεί παράδειγμα της πραγματικότητας μιας κυβέρνησης που έχει χάσει κάθε αξιοπιστία.

Υπάρχουν σχεδόν 20 εκατομμύρια ανεμβολίαστοι άνθρωποι στη Βρετανία (συμπεριλαμβανομένων των μικρών παιδιών). Έχοντας αντισταθεί μέχρι στιγμής στην κυβερνητική θανατηφόρα φούγκα, υπάρχει μικρή πιθανότητα να ξαναμπούν στο τρένο και καμία ρεαλιστική πιθανότητα ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να τους καταστείλει όλους.

Η υλικοτεχνική ικανότητα για πολιτική καταστολή αυτής της κλίμακας απλά δεν υπάρχει. Εν τω μεταξύ, η λεγόμενη κυβέρνηση Μπάιντεν αντιμετωπίζει αντίσταση σε όλη την Αμερική, όπου οι παράνομες εκτελεστικές εντολές έχουν πλέον μπλοκαριστεί και στις 50 πολιτείες και μια πραγματική αντιπολίτευση είναι οπλισμένη και εδραιωμένη.

Πόσο καιρό μπορεί να συνεχιστεί αυτό;

Το βουνό των αποδείξεων ότι τα λεγόμενα εμβόλια είναι εξαιρετικά επικίνδυνα είναι ήδη αδύνατο να αγνοηθεί.

Παρά τους ισχυρισμούς περί του αντιθέτου από τα εταιρικά και κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, οι ανεπιθύμητες ενέργειες από αυτά τα ισχυρά και ελάχιστα κατανοητά προϊόντα δεν είναι ούτε ήπιες, ούτε σπάνιες. για περισσότερο από ένα χρόνο αυτή η πραγματικότητα καταδεικνύεται δραματικά σε πλάνα επαγγελματιών αθλητών που καταρρέουν, κρατώντας την καρδιά τους.

Τώρα παιδιά νοσηλεύονται σε νοσοκομεία για μυοκαρδίτιδα.

Με δεδομένο ότι δεν υποστηρίζεται πλέον ότι οι ενέσεις σταματούν τη μόλυνση ή τη μετάδοση, δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι τα διαβατήρια εμβολίων είναι εντελώς ατελέσφορα. Αλλά η επιβολή ψηφιακών διαβατηρίων ήταν ένας κεντρικός στόχος για την έναρξη της εκδήλωσης πανδημίας εξ αρχής.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το παγκόσμιο καθεστώς ενέσεων επεκτείνεται προς όφελος των κεκτημένων εταιρικών και πολιτικών συμφερόντων και της ανώτερης ελίτ εις βάρος των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης, και το ισοζύγιο των στοιχείων δείχνει ότι αυτό ίσχυε από την αρχή.

Η Ecohealth Alliance του Peter Daszak ανέλαβε να διεξάγει έρευνα για το κέρδος της λειτουργίας των κορονοϊών των νυχτερίδων στο Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας του Fauci τον Μάρτιο του 2018.

Μια δοκιμή που συνδέει την κατάσταση εμβολιασμού με την ψηφιακή ταυτότητα έγινε πρωτοποριακά στο Μπαγκλαντές από το πρόγραμμα ID2020 του Ιδρύματος Rockefeller και του Ιδρύματος Gates τον Σεπτέμβριο του 2019. Η χρηματοδοτούμενη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ/Ιδρυμα Γκέιτς προσομοίωση πανδημίας Event 201 πραγματοποιήθηκε ένα μήνα αργότερα.

Προγραμματιζόμενα, ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών, που χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογική πλατφόρμα με τα διαβατήρια έμβολιασμού, προωθούνται τώρα από τις κεντρικές τράπεζες και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών. Το ίδιο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ περιγράφει το ψηφιακό νόμισμα ως μέρος της ατζέντας του Νταβός.

Εδώ και 18 μήνες οι ενέσεις και το κλείδωμα προωθούνται αδιάκοπα από τους συνεργάτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ- ενώ η ανώτερη ηγεσία του WEF έχει περιγράψει την πανδημία ως μοναδική ευκαιρία για την προώθηση των θεσμικών τους στόχων.

Εάν υπήρχε ένα ισοδύναμο σύνολο αποδεικτικών στοιχείων (ασκήσεις εκπαίδευσης, δακτυλικά αποτυπώματα, σαφή οικονομικά συμφέροντα, επιβεβαιωμένο ποινικό ιστορικό και σταθερά ενοχοποιητικές καταθέσεις) σχετικά με μια ληστεία τράπεζας, κανένα δικαστήριο στον κόσμο δεν θα μπορούσε να μην καταδικάσει.

Ωστόσο, ο γενετικά τροποποιημένος ιός του Daszak φαίνεται να ήταν απογοητευτικός: δεν ήταν αρκετά θανατηφόρος ώστε να δικαιολογήσει τα ψευδο-ιατρικά μέτρα που τέθηκαν εσπευσμένα σε εφαρμογή με αφορμή την εκστρατεία πληροφοριακού πολέμου του ΚΚΚ στις αρχές του περασμένου έτους και εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι σήμερα.

Υπάρχουν επίσης σαφείς ενδείξεις συνειδητής πρόθεσης να βλάψουν. Ασφαλείς, φτηνές και αποτελεσματικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένης της ιβερμεκτίνης, έχουν κατασταλεί.

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, το δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο υδροξυχλωροκίνης στον κόσμο κάηκε ανεξήγητα.

Οι πιο διακεκριμένοι επιστήμονες και γιατροί στον κόσμο έχουν λογοκριθεί και συκοφαντηθεί και έχουν δοθεί μεγάφωνα σε τρελούς όπως ο Ferguson και οι μισθοφόροι συνάδελφοί του της φαρμακοβιομηχανίας στο SAGE.

Παραμένουν μηδενικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της σημαντικής ασυμπτωματικής μετάδοσης, τη μοναδική δικαιολογία για τον ιατρικά αναλφάβητο εγκλεισμό δισεκατομμυρίων υγιών ατόμων σε όλο τον κόσμο, και μηδενικά σαφή στοιχεία που να υποστηρίζουν την παραπληροφόρηση του Sage ότι υπάρχει οποιοδήποτε όφελος για τη δημόσια υγεία από τη συγκάλυψη, αυτή την επαίσχυντη πολιτική που έχει διαιρέσει την κοινωνία σε μασκοφόρους υπηρέτες που παρακολουθούν μια μη μασκοφόρα ελίτ: μια νέα κανονικότητα σαν ένα ατελείωτο πάρτι γενεθλίων για τον Μπαράκ Ομπάμα στην κόλαση.

Εν τω μεταξύ, η αδιάκοπη κυβερνητική παραπληροφόρηση και ο συμπεριφορικός προγραμματισμός έχουν οδηγήσει δεκάδες εκατομμύρια άλλους να επενδύουν παθολογικά στις μάσκες και τους περιορισμούς γενικά.

Εδώ συναντάμε και πάλι το πρόβλημα που όρισε ο Σπινόζα και επαναδιατύπωσε ο Βίλχελμ Ράιχ: ότι τα ανθρώπινα όντα “θα πολεμήσουν για τη δουλεία τους σαν να πρόκειται για τη σωτηρία” και θα δώσουν το αίμα και τη ζωή τους για τη δοξασία της τυραννίας.

Όποιος εξακολουθεί να ελπίζει ότι οι υπνωτισμένοι σύγχρονοί μας θα “ξυπνήσουν” με κάποιο τρόπο, σκέφτεται με λάθος τρόπο. Η συμμόρφωση με τη διεφθαρμένη εξουσία δεν είναι ζήτημα λανθασμένης ανάλυσης, αλλά συστηματικής διαταραχής της επιθυμίας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταλήξει να απολαμβάνουν να ταπεινώνονται και να ταπεινώνονται. Όπως και στον εθισμό, αυτή η απόλαυση υπερισχύει των ηθικών και διανοητικών εκτιμήσεων.

Η στρατηγική μας θέση πρέπει να ξεκινήσει από αυτό το σημείο. Το πρόβλημά μας συνίσταται στην αντιμετώπιση της νεύρωσης στην πηγή της, αλλά αυτή η πηγή είναι η διαλυμένη πολιτική δομή της δυτικής κοινωνίας. Τα άτομα έχουν ατομικοποιηθεί και οι αυτόνομοι χώροι στους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να συζητήσουν τα θέματα που τους αφορούν έχουν συνδιαμορφωθεί ή εκκαθαριστεί.

Με την εξαφάνισή τους, η δυνατότητα άσκησης συντονισμένης πολιτικής δέσμευσης έχει περιοριστεί και η κοινωνία έχει μείνει ανυπεράσπιστη από τη συντονισμένη εκμετάλλευση των ελίτ.

Παραμένει ευθύνη των ανθρώπων σε μια ελεύθερη κοινωνία να θέτουν την κυβέρνηση προ των ευθυνών της, σε αντίθεση με το να υπακούουν δουλοπρεπώς στις επιταγές της, σκεπτόμενοι μόνοι τους με βάση μια ορθολογική ανάλυση όλων των γεγονότων.

Τα άτομα πρέπει όχι μόνο να θυμούνται τα πολιτικά τους καθήκοντα, αλλά και να λαμβάνουν ενεργά μέτρα για την αποκατάσταση των απαραίτητων συνθηκών για την άσκησή τους. Αυτό που ο Edmund Burke αποκαλούσε “μικρές διμοιρίες” της κοινωνίας πρέπει να ξαναχτιστεί.

Παρουσιάζοντας τον επείγοντα χαρακτήρα αυτής της κατάστασης με τους πιο σκληρούς όρους, η πανδημία προκαλεί μια επαναπολιτικοποίηση της δημόσιας σφαίρας, για την οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Πρέπει να καταστραφεί όχι μόνο το σημερινό καθεστώς, αλλά και οι συνθήκες που του επέτρεψαν να δημιουργηθεί. Θα πρέπει να εμπνευστούμε από τη σατιάγκρα του Γκάντι, δηλαδή όχι μόνο την παθητική αντίσταση, αλλά τη δύναμη που δημιουργείται μέσω της προσήλωσης στην αλήθεια.

Ο Γκάντι είπε: “Πιστεύω ότι καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να υπάρξει ούτε για μια στιγμή χωρίς τη συνεργασία του λαού, με τη θέληση ή την αναγκαστική, και αν ο λαός αποσύρει ξαφνικά τη συνεργασία του σε κάθε λεπτομέρεια, η κυβέρνηση θα σταματήσει”. Θα το δούμε να συμβαίνει.

Πηγή: Principia scientific international

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ