Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Εξέγερση στην Αυστραλία! Διαδηλωτές κατά του υγειονομικού ολοκληρωτισμού, υποχρεωτικού εμβολιασμού,υγειονομικού απαρτχάιντ έκαψαν την Παλαιά Βουλή στην Καμπέρα.Θα γίνει της Καμπέρα κι αλλού;;! ΒΙΝΤΕΟ

 

Διαδηλωτές κατά του υγειονομικού ολοκληρωτισμού κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του υγειονομικού απαρτχάιντ έκαψαν την Παλαιά Βουλή στην Καμπέρα της Αυστραλίας.Εξέγερση. Συγκρούσεις με τις δυνάμεις της τάξης.Απώθησαν την αστυνομία στο εσωτερικό και έβαλαν φωτιά. Εκδηλώθηκε πυρκαγιά μεγάλη έκτασης. Στήλη μαύρου καπνού αναδύεται από το φλεγόμενο κτίριο. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Η πυρκαγιά άρχισε από τις πύλες του συγκροτήματος. Το κτίριο πρόσφατα είχε χαρακτηριστεί Μουσείο της Δημοκρατίας της Αυστραλίας που δυστυχώς καταλύθηκε στην πράξη από τις αυθαιρεσίες της εξουσίας.

Firefighters clean the damage from a burnt-out doorway.

Ο βουλευτής, Michael McCormack είπε: «Η παλιά Βουλή καίγεται με τους διαδηλωτές να ουρλιάζουν «Αφήστε την να καεί! ‘Αστη να καεί!” Πόσο ντροπιαστικό. Μια εξωφρενική επίθεση στη δημοκρατία, την ιστορία, την κυριαρχία μας. Αυτή η σύγχρονη τάση να γκρεμίζουμε το παρελθόν μας δεν

εξυπηρετεί κανένα σκοπό».

Μίλησαν οι κατεδαφιστές της Δημοκρατίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συντάγματος του Κώδικα της Νυρεμβέργης της επιστήμης της κοινής λογικής oι επαναφέροντες τα γκέτο και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι αρχιΝαζί του 21ου αιώνα.Οι αρχιβασανιστές και βιαστές σωμάτων και συνείδησης που κονιορτοποίησαν την αυτοδιάθεση σώματος το απαραβίαστο σώματος…..

Θα γίνει της Καμπέρα κι αλλού;;! Επιδίωξαν εξ αρχής την κοινωνική αποσταθεροποίηση και σύγκρουση και την εισπράττουν ως ήταν αναμενόμενο. Πάντα διχαστικοί πάντα ρατσιστές στο μεδούλι..Έχουν ως ιθύνοντες την αποκλειστική ευθύνη τώρα που η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Απέλυσαν κόσμο με έκαναν εργασιακά πογκρόμ κατά χιλιάδων εργαζομένων γιατί δεν προσκύνησαν το σκεύασμα θεό. Το είδωλο της Νέας Εποχής το χρυσό μοσχάρι….. Ρήμαξαν ζωές εκατομμύρια ζωές με τα απανωτά lockdown και το στρατιωτικό νόμο την απαγόρευση κυκλοφορίας….

Ο υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός είναι τραμπουκισμός σώματος και ψυχής είναι κοινός εκβιασμός.

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ