Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Οι παγκόσμιες Ελίτ θέλουν περισσότερους νεκρούς! Διακόπτουν σταδιακά τη διανομή των μονοκλωνικών!

Η Πολιτεία της Φλόριντα που έχει το διπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα, είχε παραγγείλει από την πρώτη μέρα 10.000 μονοκλωνικά φάρμακα για τους ασθενείς της. Στην Ελλάδα η κυβέρνηση παρήγγειλε μόνο 2.000 δόσεις και αυτές, τις χορηγεί υπό παρανοϊκές προϋποθέσεις. Είναι φανερό πλέον, ότι και μετά τη δημοσίευση της μελέτης Τσιόδρα για τις ΜΕΘ, το καθεστώς επιθυμούσε νεκρούς για να διατηρεί το αφήγημα των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Καμία άλλη λογική εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί, για την μη επένδυση χρημάτων σε ΜΕΘ και στην αγορά επαρκούς ποσότητας μονοκλωνικών φαρμάκων. Τώρα, οι παγκόσμιες Ελίτ, διακόπτουν σταδιακά και τη διανομή μονοκλωνικών, ώστε να υπάρξουν περισσότεροι νεκροί και πανικός, που θα οδηγήσει τους πληθυσμούς στο να εμβολιαστούν, θέλουν δε θέλουν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του American Greatness

Οι γιατροί σε ολόκληρη τη χώρα εκφράζουν σοκ και οργή μετά το κλείσιμο της διανομής μονοκλωνικών αντισωμάτων από το καθεστώς Μπάιντεν, εμποδίζοντάς τους να θεραπεύσουν ασθενείς που έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό Delta με το σωτήριο για τη ζωή θεραπευτικό μέσο.

Σε επιστολή που απηύθυνε την Τρίτη στον υπουργό Υγείας και

Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Xavier Becerra, ο γενικός χειρουργός της Φλόριντα Joseph Ladapo κατηγόρησε τη διοίκηση Biden ότι “εμποδίζει ενεργά την αποτελεσματική διανομή των θεραπειών με μονοκλωνικά αντισώματα”, υπονομεύοντας τη στρατηγική της Φλόριντα για την αντιμετώπιση της νόσου.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε τις αποστολές των μονοκλωνικών αντισωμάτων επειδή, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), η θεραπεία δεν είναι αποτελεσματική κατά του Omicron, το οποίο, όπως υποστηρίζουν, έγινε το κυρίαρχο στέλεχος νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ωστόσο, το CDC έχει πλέον παραδεχτεί ότι υπολόγισε σοβαρά λανθασμένα την επικράτηση της παραλλαγής Omicron στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την Daily Mail ανέφερε, “παραφουσκώνοντας το ποσοστό έως και κατά 50 ποσοστιαίες μονάδες, σπέρνοντας σύγχυση καθώς το έθνος σπάει ρεκόρ για νέα κρούσματα”.

Ο οργανισμός δημοσίευσε την Τρίτη ένα αναθεωρημένο διάγραμμα που δείχνει ότι η νέα παραλλαγή αντιπροσώπευε το 23% του συνόλου των κρουσμάτων COVID-19 για την εβδομάδα που έληξε στις 18 Δεκεμβρίου, σε αντίθεση με το 73% που ανέφερε αρχικά.

Το διάγραμμα έδειξε ότι η παραλλαγή Omicron αντιπροσώπευε το 59 τοις εκατό όλων των νέων κρουσμάτων για την εβδομάδα που έληξε στις 25 Δεκεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι η παραλλαγή Delta αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερες μολύνσεις από ό,τι πίστευε αρχικά ο οργανισμός, αν και η παραλλαγή Omicron κερδίζει γρήγορα έδαφος.

Ενώ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνεχίζει να διανέμει το Sotrovimab, ένα μονοκλωνικό αντίσωμα της εταιρείας Glaxosmithkline που φέρεται να λειτουργεί κατά του Omicron, ο Ladapo υποστήριξε ότι “οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες υπό τον έλεγχό σας δεν θα πρέπει να περιορίζουν την πρόσβαση της πολιτείας μας σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία για το Covid-19”.

Είπε ότι το HHS “ανακοίνωσε μια δραματική μείωση του αριθμού των μονοκλωνικών αντισωμάτων που θα διατεθούν στην Πολιτεία της Φλόριντα” χωρίς να παράσχει εκ των προτέρων ειδοποίηση, λίγο αφότου η Φλόριντα είχε θεραπεύσει 100.000 ασθενείς με το αποτελεσματικό θεραπευτικό.

Καταλήγοντας, ο Ladapo αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε ο Biden τη Δευτέρα παραδεχόμενος ότι δεν υπάρχει ομοσπονδιακός για να τερματιστεί η σχεδόν διετής πανδημία.

“Δεν υπάρχει ομοσπονδιακή λύση. Αυτό λύνεται σε επίπεδο πολιτείας”, δήλωσε τότε ο Μπάιντεν, απαντώντας στον Ρεπουμπλικανό κυβερνήτη του Αρκάνσας Άσα Χάτσινσον, ο οποίος προειδοποίησε τον πρόεδρο να μην αφήσει “ομοσπονδιακές λύσεις να σταθούν εμπόδιο στις λύσεις των πολιτειών”.

“Ζητώ με σεβασμό να επιτρέψετε στις πολιτείες και στους επαγγελματίες υγείας να παρέχουν θεραπευτικές επιλογές που ωφελούν καλύτερα τις κοινότητες που γνωρίζουν και υπηρετούν”, έγραψε ο Ladapo.

Ο Ladapo, τον οποίο ο DeSantis διόρισε τον Σεπτέμβριο μετά την παραίτηση του πρώην γενικού ιατρού, έχει επίσης γίνει πρωτοσέλιδο επειδή αντιτίθεται σε μέτρα όπως οι εντολές για σχολικές μάσκες.

Τον Σεπτέμβριο, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις σφυροκόπησε την κυβέρνηση Μπάιντεν για την αναμόρφωση της διανομής των μονοκλωνικών αντισωμάτων με τρόπο που θα παρεμποδίσει σημαντικά τη διαθεσιμότητα της θεραπείας σε αρκετές πολιτείες που ελέγχονται από τους Ρεπουμπλικάνους.

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών θορύβησε τις αρχές σε αρκετές νότιες, κόκκινες πολιτείες -όπου τα αντισώματα χρησιμοποιούνται ευρέως- μετά την ανακοίνωση ότι η υπηρεσία θα αλλάξει τον τρόπο διανομής της θεραπείας COVID-19.

Πολλοί άλλοι γιατροί κατηγόρησαν την κυβέρνηση Μπάιντεν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την παρακράτηση της διανομής της σωτήριας θεραπείας.

“Η αμερικανική κυβέρνηση σταματά βιαστικά τη διανομή μονοκλωνικών αντισωμάτων δηλώνοντας ότι είναι αναποτελεσματικά κατά της ομικρονίας”, δήλωσε στο Twitter ο Δρ Τζέιμς Τοντάρο, ειδικός οφθαλμίατρος από το Ντιτρόιτ. “Μία εβδομάδα αργότερα μαθαίνουμε ότι η συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων εξακολουθεί να είναι δέλτα. Έτσι σταματήσαμε μια αποτελεσματική θεραπεία για την πιο σοβαρή παραλλαγή. Μισούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την έγκαιρη θεραπεία”.

“Τις τελευταίες 48 ώρες σημειώσαμε ρεκόρ με το 27% των εξετάσεών μας να είναι θετικές”, έγραψε στο Twitter η δρ Mary T. Bowden, ΩΡΛ-Ωτορινολαρυγγολόγος στο Χιούστον του Τέξας. “57 άτομα ένας ΩΡΛ-ωτορινολαρυγγολόγος στο Χιούστον του Τέξας. σε 2 ημέρες που θα μπορούσαν να έχουν βοηθηθεί από τα μονοκλωνικά αντισώματα, αλλά αφού η κυβέρνηση έχει διακόψει την προμήθεια και τίποτα άλλο δεν “επιτρέπεται”, θα ελπίζουμε απλώς ότι θα πάνε καλά”.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis ξέσπασε στο Fox News σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης Μπάιντεν να κόψει την προμήθεια μονοκλωνικών αντισωμάτων στη Φλόριντα, κατηγορώντας το καθεστώς ότι θέλει να “ελέγξει τη συμπεριφορά των ανθρώπων” προωθώντας τα εμβόλια και παρακρατώντας θεραπείες που σώζουν ζωές.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »