Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

ΥΓΕΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΙΑΠΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ: Η ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΜΙΚΡΟΝ

 Κωνσταντίνος Βαθιώτης,


Στις 19 Δεκεμβρίου 2016 η είδηση μίας ακόμη τρομοκρατικής επίθεσης που προκάλεσε τον θάνατο 12 και τον τραυματισμό 56 αμέριμνων πολιτών διαφόρων χωρών έκανε τον γύρο του κόσμου και έσταξε νέα δόση δηλητηρίου στις ψυχές των ανθρώπων, οι οποίοι ετοιμάζονταν να εορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Δράστης ανακοινώθηκε ότι ήταν ένας 24χρονος Τυνήσιος, ο Ανίς Αμρί, ο οποίος είχε ρίξει ένα φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά της Breitscheidplatz. Ειδικότερα, μας είπαν ότι ο δράστης είχε κλέψει το φορτηγό από έναν Πολωνό, τον οποίο σκότωσε. Τέσσερις ημέρες αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι έπεσε νεκρός σε ανταλλαγή πυροβολισμών με Ιταλούς αστυνομικούς, που προσπάθησαν να του κάνουν έλεγχο στον σιδηροδρομικό σταθμό, στην περιοχή Sesto San Giovanni του Μιλάνου.

Είναι βέβαιον ότι ο Νίκος Φώσκολος θα μπορούσε να είχε εμπνευσθεί ένα πολύ πιο ευφάνταστο σενάριο για να διασκεδάσει τους τηλεορασόπληκτους οπαδούς του.

Όπως συνέβαινε με κάθε άλλο τρομοκρατικό χτύπημα, έτσι και τότε βγήκαν σεργιάνι οι νεοταξίτικες μαριονέτες των εθνικών κυβερνήσεων: Υποδυόμενες τις τεθλιμμένες χήρες, εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους και κατεδίκασαν το νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

Την ίδια χρονιά, στις 14 Ιουλίου στη Νίκαια και στις 22 Μαρτίου στις Βρυξέλλες είχαν σκοτωθεί αντιστοίχως 86 και 32 άνθρωποι, ενώ είχαν τραυματισθεί δεκάδες άλλοι από την τρομοκρατική επίθεση που είχαν εξαπολύσει δύο άνδρες, ο ένας πάλι οδηγώντας φορτηγό, ο άλλος δρώντας ως βομβιστής αυτοκτονίας.

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου και μέχρι το 2019, δεν μετρούσαμε κρούσματα και θανάτους από τη δράση ενός ιού, που ως αόρατος εχθρός εξαπέλυε επιθέσεις εναντίον αθώων πολιτών σε οποιοδήποτε μέρος της γης, αλλά θανάτους από τη δράση τρομοκρατικών οργανώσεων ή μεμονωμένων τρομοκρατών που ενεργοποιούνταν ως αόρατοι εχθροί εναντίον αθώων πολιτών διαφορετικών εθνικοτήτων. Μάλιστα, εκτός από νεκρούς και τραυματίες, μετρούσαμε και ομήρους.

Π.χ. κατά τα έτη 2001-2019 είχαν καταγραφεί στην Ευρώπη και την Ευρασία 524 επιθέσεις με 1010 νεκρούς, 3.668 τραυματίες και 367 ομήρους.

Εξαιτίας αυτών των τρομοκρατικών επιθέσεων, τα κράτη συντονίζονταν παγκοσμίως και θέσπιζαν δρακόντειους αντιτρομοκρατικούς νόμους, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την απάνθρωπη μάστιγα της τρομοκρατίας.

Από το 2020 και μετά, η μάστιγα της τρομοκρατίας παρέδωσε τη σκυτάλη του τρόμου στη μάστιγα της πανδημίας.

Κάθε νέο κύμα ή κάθε νέα μετάλλαξη του ιού που πρωτοεμφανίσθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2019 στη Γιουχάν, αλλά επισήμως στις 11 Μαρτίου 2020 σε ολόκληρο τον κόσμο, θυμίζει το εκάστοτε νέο τρομοκρατικό χτύπημα που σημειωνόταν κάθε χρόνο μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Σήμερα, τα κράτη συντονίζονται παγκοσμίως για να θέσουν υπό έλεγχο την απάνθρωπη μάστιγα της πανδημίας.

Στην πραγματικότητα, όμως, υπό ασφυκτικό έλεγχο θέλουν να θέσουν τους λαούς τους.

Ο ιός σερβίρεται ως εχθρός των πολιτών. Αλλά ως εχθρός προβάλλεται και κάθε πολίτης ο οποίος δεν τηρεί τα δρακόντεια μέτρα της απάνθρωπης νομοθεσίας που εμπνεύσθηκε η παγκόσμια ελίτ.

Εχθρός εδώ, εχθρός εκεί, πού είναι ο εχθρός; Είναι τελικά αόρατος ή μήπως ορατός, αλλά καμουφλαρισμένος;

Μια προσεκτική μελέτη του τρόπου διαχείρισης της τρομοκρατίας και της πανδημίας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο εχθρός βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας, φορώντας προβιά. Είναι αυτός που έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι για να ορίζει ποιος είναι κάθε φορά ο εξολοθρευτέος εχθρός. Carl Schmidt redivivus: Κυρίαρχος του παιχνιδιού είναι όποιος μπορεί και μοιράζει εχθρικές ταυτότητες.

Ορατοί (αλλά καμουφλαρισμένοι) εχθροί του λαού είναι οι κυβερνήσεις που μέχρι πρότινος κυνηγούσαν τρομοκράτες αλλά τελικώς μεταλλάχθηκαν οι ίδιες σε τρομο-κράτη.

Ορατοί (αλλά καμουφλαρισμένοι) εχθροί του λαού είναι όλες οι υποκινούμενες κυβερνητικές μαριονέτες που, με πρόσχημα την ανάγκη εξολόθρευσης του εκάστοτε αόρατου εχθρού, εχθρεύονται τους υπάκουους υπηκόους τους, θέτοντας σε κυκλοφορία φάρμακα χειρότερα κι από την ίδια την ασθένεια.

Ορατοί (αλλά καμουφλαρισμένοι) εχθροί του λαού είναι όλοι οι παρανοϊκοί πρωθυπουργοί και μαστιγοφόροι υπουργοί, οι οποίοι μέσα στα Χριστούγεννα και σε κατάσταση υγειοναζιστικού πριαπισμού, ανακοινώνουν στα χειραγωγούμενα με χρήση απατηλών ή/και εξαναγκαστικών μέσων πειραματόζωά τους τα νέα απάνθρωπα μέτρα που δήθεν αποσκοπούν στο να τους προστατεύσουν από τον αόρατο εχθρό.

Στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο της εποχής του κορωνοϊού, μέτρα προστασίας από τον αόρατο εχθρό σημαίνουν μέτρα έκθεσης στις ορέξεις του ορατού (αλλά καμουφλαρισμένου) εχθρού.

Συνεργοί του ιατροφασιστικού τρομο-κράτους είναι οι ειδικοί της ιατρικής και νομικής επιστήμης, τα μισάνθρωπα Μέσα Μαζικής Επίθεσης και οι μητροπολίτες.

Ώρα να μετρήσουμε τον κρατικό πριαπισμό που παράγεται από τη σαδομαζοχιστική σχέση εξουσιαστών και εξουσιαζομένων!

Πρόκειται για πριαπισμό που μοιάζει ευθέως ανάλογος προς του πολίτη τον εξευτελισμό!

Στις 19 Δεκεμβρίου 2016 ήταν ο 24χρονος Τυνήσιος που πήρε ένα φορτηγάκι και παρέσυρε αμέριμνους πολίτες.

Στις 23 Δεκεμβρίου 2021 είναι ο κάθε διαπρύσιος κήρυκας του υγειοναζισμού που, οδηγώντας με ξέφρενη ταχύτητα μια νταλίκα γεμάτη €μβόλια, μάσκες και τεστ, ποδοπατεί εκατομμύρια ψυχές.

ΥΓ: Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Πρίαπος προσπάθησε να βιάσει τη Λωτίδα, η οποία μεταμορφώθηκε σε δένδρο λωτού για να γλυτώσει. Οι κλωνοποιημένοι Πρίαποι της παρούσας ιατροφασιστικής κυβέρνησης διεγείρονται στο έπακρο, καθώς μας βιάζουν καθημερινά, απλώνοντας τα βρομόχερά τους πάνω στο πρόσωπό μας και χώνοντάς τα μέσα μας όλο και πιο βαθιά. Οι σύγχρονες Λωτίδες όμως φαίνεται ότι δεν διαθέτουν αμυντική ικανότητα μεταμόρφωσης, διότι πάσχουν από το σύνδρομο του κακοποιημένου πολίτη.

Ταυτοχρόνως, ένα τμήμα του όχλου παρακολουθεί τον ομαδικό βιασμό των υπολοίπων με χαιρεκακία – μακάρι να μην είναι αργά, όταν θα καταλάβει τι εστί βλαΚΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »