Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ;; ΘΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “68ΧΡΟΝΗ” ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΥ …”ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ” ;; ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ “ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ” ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΗ !! ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΤΩΡΑ !! ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΟΥΛΗ Ή ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΥ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΩ… Α, ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ”… ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ… ΕΝΤΑΞΕΙ…; ΟΛΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ – Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΑΠΟΠΕΙΡΩΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΑΥΡΟΣ…

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

-ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – Αντιγόνη Πανταζή / απόπειρα. Έσπασαν τα μούτρα τους.

-Εκταφές & σύνδεση με τα ψευδή πιστοποιητικά εμβολιασμού / απόπειρα. Έσπασαν τα μούτρα τους.

-Έρευνα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος & σύνδεση με εμένα και το κανάλι / απόπειρα. Έσπασαν τα μούτρα τους.

-ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – Πασχαλίνα Γαζή / απόπειρα. Έσπασαν τα μούτρα τους. Έκανα μήνυση στον Νίκο Καπραβέλο και ζητάω τη διερεύνηση των συνθηκών νοσηλείας, διασωλήνωσης & θανάτου της Πασχαλίνας Γαζή.

-Καλαμάτα – “37χρονη” (Μαργέτα Σκιάου) / απόπειρα. Έσπασαν τα μούτρα τους. Απέδειξα ότι η 37χρονη ήταν αρνητική όταν μεταφέρθηκε στην κόβιντ. Η 37χρονη σώθηκε. Ζητάψ τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών του νοσοκομείου για το κακούργημα της παράβασης του άρθρου 285 Π.Κ., άλλως του εγκλήματος της έκθεσης. Ζήτησα εξηγήσεις από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας για την αήθη και συκοφαντική επίθεση εναντίον μου. Ένοχη σιωπή.

-Εισαγγελέας Ελευθεριάνος / απόπειρα. Σπάνε τα μούτρα τους. Απέδειξα τον προσχηματικό και παράνομο χαρακτήρα της σύλληψης για τη σύλληψη, γελοιοποίησα το

κατηγορητήριο, απέδειξα τη γύμνια της οργάνωσης απέναντί μου με την πρόταση Οικονόμου που εξέθεσε την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών πανελλαδικώς. Υπέβαλα εξωδίκως αίτημα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών για τη διερεύνηση της διαρροής της πρότασης στα Μ.Μ.Ε. Αναμένεται το βούλευμα. Το λιγότερο που έχει να κάνει το  Συμβούλιο Εφετών είναι να διατάξει προανάκριση για την απομαγνητοφώνηση και μετά να πάμε στην ουσία. Εκτός και αν ασχοληθεί με την ουσία. Και ρίξει τη βόμβα. Με απαλλάξει.

-Εισαγγελέας Χρυσικού / απόπειρα. Σπάνε τα μούτρα τους. Διέταξε προκαταρκτική εναντίον μου κατ’ εντολή της προϊσταμένης Παπαγεωργακοπούλου, η οποία όμως είχε μηνυθεί από μένα με τη μήνυση για την εγκληματική οργάνωση την 19.7.2021 και έπρεπε να απέχει, ενώ και η ίδια η Χρυσικού δεχόταν τις δημόσιες επιθέσεις μου επί μήνες για την υπόθεση της νεκροψίας-νεκροτομής στην Άννα Ψυχογυιού και έπρεπε επίσης να απέχει. Αντέστρεψε την καταγγελία πολίτη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, η οποία στρεφόταν κατά των νοσοκομείων, και την έστρεψε εναντίον μου, καλώντας με μάλιστα για εξηγήσεις για το νομικά ανυπόστατο κατά το χρόνο της κλήσης αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων (το 191 άλλαξε επί τούτου μετά την εντολή της την 21.9.2021 για “πράξη” του Μαρτίου του 2021). Κατέθεσα έγγραφες εξηγήσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου. Αναμένεται η αρχειοθέτηση της δικογραφίας.

-Εισαγγελέας Νούλης / απόπειρα. Με τον ταύρο να κακοποιείται συστηματικά η οργάνωση επιστρέφει στην “τελειωμένη” 1η απόπειρα και την κάνει 8η. Σπάνε τα μούτρα τους. Απέδειξα ξανά ότι η Αντιγόνη Πανταζή όχι απλά δεν δέχθηκε από εμένα παρότρυνση να μην διασωληνωθεί αλλά ότι επείσθη από εμένα να διασωλωνηθεί. Ο σύζυγος κληθείς ως ύποπτος κατέθεσε και νέα συντριπτικά της “κατηγορίας” στοιχεία (πάντα κρατάμε…) και δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας με βάση το αίτημά μου στις δικές μου έγγραφες εξηγήσεις να διερευνηθούν οι συνθήκες νοσηλείας, διασωλήνωσης & θανάτου της Αντιγόνης. Κατέθεσα μήνυση κατά του Γιώργου Νούλη για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας. Αναμένεται η δήλωση αποχής του Νούλη, η ανάθεση σε άλλον εισαγγελέα, η αρχειοθέτηση της δικογραφίας ως προς εμένα και τον Αλέξανδρο και η συνέχιση της προκαταρκτικής για τη διερεύνηση των παραπάνω συνθηκών νοσηλείας, διασωλήνωσης & θανάτου της Αντιγόνης. Ακολουθεί πειθαρχική αναφορά κατά Νούλη στην Επιθεώρηση του Αρείου Πάγου. Μήνυση πρόκειται να καταθέσω τις επόμενες μέρες και κατά Ελευθεριάνου-Χρυσικού-Παπαγεωργακοπούλου. Η πειθαρχική αναφορά θα στρέφεται εναντίον όλης της ομάδας των επίορκων ενώ θα ενημερωθεί σχετικά και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Τέλος, όλα τα δραματικά για τους εισαγγελείς στοιχεία θα συγκεντρωθούν και θα υποβληθούν σε καταγγελία που θα υποβάλω αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου σε όλα τα αρμίδια διεθνή όργανα και στα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

-ΣΩΤΗΡΙΑ-ΛΑΪΚΟ” – 68χρονη” (Μαρία Μπινιάρη) / απόπειρα. Έσπασαν τα μούτρα τους. Μέσα από τη γελοιότητα της “ευθύνης” μου για τον θάνατο της Μαρίας Μπινιάρη τον Οκτώβριο στο ΛΑΪΚΟ επειδή την “έπεισα” να λάβει εξιτήριο οκτώ μήνες νωρίτερα στο ΣΩΤΗΡΙΑ, ζήτησα με εξώδικο αίτημά μου προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών να κάνει ό,τι έκανε τον Σεπτέμβριο με την υπόθεση του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ και να διατάξει προκαταρκτική για την “καταγγελία” της γιατρού-“ξαδέρφης” (Αντιγόνης Π.) ώστε να διερευνηθούν η “μέγγενη” για την Μαρία στο ΣΩΤΗΡΙΑ (όπως η ίδια μου είχε γράψει σε μήνυμά της) και οι συνθήκες νοσηλείας, επέμβασης, διασωλήνωσης & θανάτου της στο ΛΑΪΚΟ. Υπάρχει μάρτυρας για το ΣΩΤΗΡΙΑ. Ασθενής που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Μαρία Μπινιάρη. Θα καταθέσει για την κόλαση που βίωσε η Μαρία. Θα καταθέσω και θα δημοσιοποιήσω τα ιατρικά έγγραφα από δύο νοσοκομεία, το ένα ιδιωτικό, στα οποία νοσηλεύτηκε η Μαρία μετά το ΣΩΤΗΡΙΑ, για άλλες αιτίες και αρνητικότατη. Είναι αυτά που “ξέχασε” να αναφέρει στον Ευαγγελάτο η ξαδέρφη… Και είναι και οι έξι εβδομάδες στο ΛΑΪΚΟ… Με μία επέμβαση που έγινε και μένει να δούμε αν καλώς έγινε. Και μία διασωλήνωση.

https://nikosantoniadis.tv/2021/12/19/%ce%b5%ce%be%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b1%ce%b9%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%8a/

https://nikosantoniadis.tv/2021/12/23/%cf%83%ce%bf%cf%85-%cf%85%cf%80%cf%8c%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%ae-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%89-%ce%b1%cf%85/

-Η …”μαμά του παππού” / 10η απόπειρα. Εντάξει. Εδώ αποκαλύφθηκε όλη η γύμνια της οργάνωσης απέναντί μου αλλά και ο πανικός της, αφού τους παρακολουθούμε πλέον να κάνουν κανονικό χαρακίρι σπεύδοντας να “αξιοποιήσουν” όποια κυριολεκτικά “καταγγελία φτάσει στα μαγειρεία των Μ.Μ.Ε. Γιατρός στην “καταγγελία” για την 68χρονη, δικηγόρος στην “καταγγελία” για τον “παππού” και τη “μαμά του παππού”, σκέφτηκαν ότι “επιτέλους, έχουμε γιατρούς και δικηγόρους” και έχουν καταντήσει πια να με χτυπάνε με ιστορίες που παραπέμπουν στις εκπομπές της Αννίτας Πάνια ή με “καταγγελίες” για ασθενείς που πέθαναν εξαιτίας μου επειδή τους έπεισα να πάρουν εξιτήριο και μετά από δύο χρόνια τους πάτησε αμάξι.

Είναι μετά ο ταύρος να μην…;

 

Ώστε, κυρία Παπαγεωργακοπούλου, προκαταρκτική για την 68χρονη ΤΩΡΑ !

 

 

Να γίνει του Ευαγγελισμού…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ