Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ. Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΑΚΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, κ. ΠΛΕΥΡΗΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,

ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ.

Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΑΚΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, κ. ΠΛΕΥΡΗΣ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ...

Σφοδρή αλλά δίκαιη η αντίδραση του γιατρού κ. Γάκη, στις άστοχες δηλώσεις του άσχετου με τον χώρο της υγείας, υπούργου υγείας κ. Πλεύρη.

Να θυμίσουμε ότι ο υπούργος υγείας κ. Πλεύρης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή προανήγγειλε την επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού και τα νέα περιοριστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους, κινούμενος σε ένα πνεύμα, που μοιάζει να εμπνέεται από την αρχή: "Οσο πιο πολύ νοσούν οι εμβολιασμένοι, τόσο εμείς θα κυνηγούμε τους ανεμβολίαστους..."

Ο Δημήτρης Γάκης μιλώντας στο pronews.gr σχολίασε με έναν αυστηρό και ξεκάθαρο τρόπο τα όσα είπε ο υπούργος Υγείας.
«Τι ανοησίες είναι αυτά!», αναφώνησε και πρόσθεσε ότι «δεν συνάδουν από έναν σοβαρό δικηγόρο που έχει γνώση της ελληνικής γλώσσας να λέει τέτοια πράγματα».

«Θα επιτάξει τους γιατρούς των ιδιωτικών θεραπευτηρίων, την ώρα που έχει βγάλει 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή που θα μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα και μετά ανακοινώνει επέκταση της υποχρεωτικότητας;», τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα σχολίασε τη στάση που έχει ακολουθήσει η κυβέρνηση απέναντι στις ομάδες υποστηρίζοντας ότι ο Θ. Πλεύρης φοβήθηκε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το Mega και υποστήριξε ότι «είναι άτομα ανίκανα να διαχειριστούν την πανδημία. Μόνο ένας άσχετος θα μπορούσε να κάνει τέτοια πράγματα και από την άλλη να τρέμει την αντίδραση των ΠΑΕ και κυρίως του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Mega. Θα κανονίσουν λέει συνάντηση; Γιατί δεν συναντήθηκαν με τους υγειονομικούς; Είναι άνθρωποι που κινούνται ψηφοθηρικά και μόνο».

Αναφέρεται επιπλέον και στην πολιτική κατάσταση του τόπου υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «άτομα που ψεύδονται ανερυθρίαστα και ξεμπροστιάζονται από τα μαθηματικά, από τα γεγονότα και τις εξελίξεις» και καταλήγει στ' ότι «με αυτά που κάνουν πλέον θα τους καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι, καθώς μπορεί με τα πολιτικάντικα τρυκ να ξεγέλασαν κάποιους, όμως πλέον τους πήραν χαμπάρι οι περισσότεροι Έλληνες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »