Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ… ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;; ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ ;; NAI… ΤΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗΣ ;; ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟ 11 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟ PFIZER ;; ΝΑΙ… ΤΙ ΛΕΕΙ ;; “ΙΣΧΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ” ;; ΝΑΙ… ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ… Και είμαστε μόνο στην αρχή…

 Screenshot_56

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Η οργάνωση ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Ήξερε πολύ καλά γιατί έδωσε εντολή να “βγω από τη μέση”. Και εγώ στη θέση της το ίδιο θα έκανα με εμένα…

Γιατί καταλαβαίνει. Ξέρει.

Και ό,τι δεν ξέρει, το υποθέτει. Υποψιάζεται και τρέμει.

Εμένα.

Και τον ίσκιο της.

Αλλά δεν βγαίνω από τη μέση. Δεν μπορούν να με “βγάλουν από τη μέση”.

Και όπως λέω πάντα, όχι επειδή είμαι κανένας σπουδαίος ή αναγκαία πιο έξυπνος από αυτούς.

Όχι.

Δεν μπορούν γιατί υπερασπίζομαι την αλήθεια. Και πίσω μου έχω αμέτρητους ανθρώπους.

Όχι όπως τους βλέπουν αυτοί τους ανθρώπους. Ως νούμερα, ως οπαδούς, ως ψηφοφόρους.

Όχι.

Αλλά ως μάρτυρες της αλήθειας.

Και ως δύναμη κρούσης. Ως τον

ογκόλιθο που έχω μαζί μου και καθημερινά γιγαντώνεται, και με αυτόν συντρίβω το τείχος της απάτης.

Της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Κάπου εδώ, με την οργάνωση να έχει φτάσει πια τις …έντεκα απόπειρες να με “βγάλει από τη μέση” (ώστε το μόνο που της μένει είναι να βγάλει τα εισαγωγικά…), έφτασε η στιγμή να αρχίσω να περνάω στην τελική αντεπίθεση. Και να προετοιμάζομαι εκτός των άλλων για την κατάθεση της συμπληρωματικής μήνυσης στη Γ.Α.Δ.Α.

Για το τρίτο πρωτόκολλο…

Αμέσως μετά τις γιορτές.

Είχα μιλήσει κάποια στιγμή και για νεκροψίες-νεκροτομές που έχουν γίνει και δεν έχω κάνει ακόμη γνωστές.

Όπως το είπα ή το έγραψα, έτσι το άφησα. Να πλανάται. Σαν σκιάχτρο πάνω από την εγκληματική οργάνωση.

Και τώρα λέω να αρχίσω τις πρώτες αποκαλύψεις…

Αυτό εδώ που βλέπετε είναι το πρώτο πόρισμα από τη νεκροψία-νεκροτομή σε έναν άνθρωπο που έσφυζε από ζωή. Έναν σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο, της βιοπάλης και των συνδικαλιστικών αγώνων.

Έκανε το εμβόλιο της Pfizer. Στις 14 Μαΐου 2021.

Και μετά από έντεκα μέρες πέθανε.

Στις 25 Μαΐου.

Η οικογένεια ζήτησε νεκροψία-νεκροτομή.

Και αυτή έγινε.

Το αποτέλεσμα το βλέπετε.

Και τώρα θα έχουμε τη συνέχεια.

Ορίστε;

Τι;

Η κίτρινη κάρτα;

Αστειεύεστε βέβαια.

Πώς θα βγαίνουν οι τηλεαστέρες “ειδικοί” να μιλάνε για …σπάνιες παρενέργειες; Αν συμπληρώναμε την κίτρινη κάρτα κάθε φορά που κάποιος είχε παρενέργειες από τα εμβόλια πώς θα μιλούσαμε μετά για ασφαλή εμβόλια;

Άλλωστε μη ξεχνάτε και εκείνη την άλλη ιστορία με την υγειονομικό που ζήτησε να συμπληρωθεί η κίτρινη κάρτα για αυτά που τράβηξε και εξακολουθεί και τραβάει μετά τον εμβολιασμό της, και της είπαν ότι δεν θα το κάνουν διότι είναι …γνωστή παρενέργεια.

Ένα δηλαδή περιστατικό με παρενέργεια και τέλος. Δεν το ξαναγράφουμε.

Έγινε γνωστή πια…

Ώστε μετά να βγαίνουν οι “ειδικοί” και να λένε ότι ναι μεν έχουμε την τάδε παρενέργεια αλλά εμφανίζεται εξαιρετικά σπάνια.

Το πολύ μία φορά…

Κάπως έτσι προφανώς το σκέφτηκαν και στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης με τους εκατοντάδες ανθρώπους που μεταφέρθηκαν σε αυτά με το ΕΚΑΒ μετά από τους εμβολιασμούς τους, και από τα ΤΕΠ και μετά οι εμβολιασμοί αυτοί ήταν σαν να μην έγιναν ποτέ.

Κατά τα λοιπά με θέλουν και …κατηγορούμενο για διασπορά ψευδών ειδήσεων επειδή ισχυρίζομαι εγώ  ο …αμετανόητος ηγέτης των αντεμβολιαστών ότι τα εμβόλια έχουν και καλά παρενέργειες και υπάρχει και καλά επιχείρηση απόκρυψής τους.

Α πα πα τι πάω και λέω και γω…

Φωτιά να με κάψει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »