Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ποδοσφαιριστής ξεσπά: «Τεράστιος αριθμός αθλητών με προβλήματα καρδιάς – Κάντε έρευνα τώρα»! (βίντεο)

«Δεν ξέρω εάν οφείλεται στο εμβόλιο, αλλά πρέπει να γίνει έρευνα» λέει ο Matthew Paul Le Tissier

Παγκόσμιο είναι το θέμα με τις ξαφνικές καταρρεύσεις αθλητών, καθώς τον τελευταίο χρόνο βλέπουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση έναν αθλητή να «φεύγει» με προβλήματα καρδιάς. 

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκαν άρθρα ακόμα και στα πιο μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου, όπως η Daily Mail, τα οποία προσπαθούν να διαπιστώσουν τι γίνεται. Ο Matthew Paul Le Tissier, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που είχε γράψει ιστορία στην Αγγλία με τη φανέλα της Σαουθάμπτον, ξέσπασε μιλώντας προσφάτως στο GBN και αποκάλυψε ότι ζήτησε από τις αρχές να γίνει έρευνα ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια αυτού του θανατικού.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο περιστατικό του Lindelof της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είπε:

«Ήταν πολύ ανησυχητικό για μένα!

Παρακολουθώ το άθλημα που μου αρέσει και έπαιζα για 17 χρόνια, και είναι πολύ ανησυχητικό για εμένα που σε όλο αυτό το διάστημα που έπαιζα, δεν είδα ποτέ κανέναν ποδοσφαιριστή να φεύγει από το γήπεδο, λόγω προβλημάτων καρδιάς.

Τώρα λυπάμαι αλλά, αν μπορεί κάποιος να δει τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο του αθλητισμού,  και πει ότι είναι φυσιολογικό για όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν προβλήματα καρδιάς σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αγώνες κρίκετ αγώνες μπάσκετ, -με όποιο άθλημα θέλετε.

Είναι τεράστιος ο αριθμός. Ζήτησα να γίνει έρευνα.

Γιατί, μπορεί να μην έχει να κάνει με τα εμβόλια. Ας κάνουμε μια έρευνα για να βρούμε την αιτία. Αλλά ακόμα και το να ψελλίσεις αυτό, σε θεωρούν ότι είσαι κάποιο είδους αντιεμβολιαστή. Κάτι που απλά είναι απολύτως αηδιαστικό».

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »