Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK… ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ… ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ…

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Έχετε καταλάβει πια πόσο μικρή είναι η ομάδα των εισαγγελέων που κακοποιεί τον ταύρο κατ’ εντολή της κυβέρνησης. Φυσικά η εντολή της κυβέρνησης δεν είναι να κακοποιηθεί ο ταύρος, αλλά το αποτέλεσμα αυτό είναι. Είναι μία ομάδα όμως η οποία όπως έχω εξηγήσει κρατά στα χέρια της προς το παρόν τα κλειδιά της Δικαιοσύνης, αφού αυτή και μόνο αυτή έχει την εξουσία να κινεί ή να μην κινεί τις ποινικές διαδικασίες.

Μικρές είναι και οι ομάδες ιατρών και νοσηλευτών που εφαρμόζουν το πρωτόκολλλο του θανάτου.

Ακόμη μικρότερες είναι οι παρακρατικές ομάδες στο facebook. Αυτοί δεν έχουν τα κλειδιά του facebook όπως οι εισαγγελείς της Δικαιοσύνης, τους τα έχουν δώσει όμως και τους έχουν ελεύθερους και ανενόχλητους να κάνουν τη “δουλειά” που τους έχει ανατεθεί από την αρχή αυτής της ιστορίας. Στην πορεία βεβαίως βασική αποστολή και στόχος τους έγινα σχεδόν αποκλειστικά εγώ. Η οργάνωση κατάλαβε ότι εγώ είμαι ο μεγάλος κίνδυνος για αυτή. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει τεθεί σε εφαρμογή το απόλυτο σχέδιο στοχοποίησης και εξόντωσής μου, με τον ταύρο όμως τελικά να είναι αυτός που συστηματικά κακοποιείται. Έντεκα απόπειρες, σε όλες με τη

συμμετοχή των συστημικών μέσων, στις τρεις από την ομάδα των εισαγγελέων, στη μία από αυτές ενεπλάκη και ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχειρώντας να κατευθύνει τη Δικαιοσύνη ρίχνοντας τις μάσκες της οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη και αποδεικνύοντας και στον τελευταίο Έλληνα ποιος είναι πίσω από τον ολοκληρωτικό πόλεμο που δέχομαι.

Στον παρακρατικό οχετό πρωτοστατεί μία συγκεκριμένη ομάδα που δρα στο facebook και απαρτίζεται από έμμισθους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν αναλάβει επί εργολαβία τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον μου. Παρακολουθούν και καταγράφουν κυριολεκτικά τα πάντα. Μέχρι και τα εκατοντάδες σχόλια στις αναρτήσεις στο facebook. Παρακολουθούν όλες τις ζωντανές μεταδόσεις λεπτό προς λεπτό, στέλνουν κατά δεκάδες τις “καταγγελίες” στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Εισαγγελία. Αυτή είναι η ομάδα που είναι πίσω από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των emails που εστάλησαν στη Δίωξη, αυτή είναι η ομάδα που τροφοδότησε τα κανάλια με υλικό και βίντεο από το facebook.

Μέσα στις ομάδες αυτές θα βρεις και κάποια ελάχιστα πραγματικά προφίλ. Είναι κάτι πατσαβούρες σε σύνταξη, κάτι ευτραφείς περιθωριακές ξεχασμένες από το σύστημα κυριούλες που επιζητούν απεγνωσμένα να τραβήξουν την προσοχή του μπας και πάρουν καμία θεσούλα, κάτι χαμένα κορμιά που βρίσκουν στις ομάδες αυτές λόγο ύπαρξης στην κενή ζωή τους. Κοκορεύονται ότι είναι αυτές και αυτοί που έστειλαν το ένα και το άλλο στη Δίωξη, αλλά όλοι είδατε ότι κανένα email δεν είναι επώνυμο. Όλα παρακρατικά όπως τα ψεύτικα προφίλ στο facebook.

Οι πράκτορες φυσικά τα εξαπάτησαν τα κανάλια γιατί τους έλεγαν ότι όλα αυτά τα “ανακάλυψαν” αυτοί ενώ όλα μα όλα εκτός από δημοσιευμένα είναι και κατατεθειμένα στη Γ.Α.Δ.Α. Τα ανθρωποφάγα κανάλια πίστεψαν ότι έπιασαν λαγό για να καταλάβουν στη συνέχεια ότι δεν ήταν λαγός αλλά ταύρος και αυτά που κρατούσαν δεν ήταν τα κέρατά του. Μέχρι και ο Δημήτρης Αλικάκος πίστεψε ότι έπιασαν τον ταύρο με την υπόθεση του Ευαγγελισμού και βγήκε ο ίδιος με ανάρτησή του και μέσα από πολλά ψέματα …απαίτησε την επέμβαση του εισαγγελέα “ΤΩΡΑ”.

Παρέσυραν την ομάδα των εισαγγελέων με “καταγγελίες” για Ευαγγελισμό (Αντιγόνη Πανταζή), Ιπποκράτειο (Σταύρου), Ρόδο (Τσαμπίκα), Παπαγεωργίου (Πασχαλίνα Γαζή), και τώρα τρέχουν οι εισαγγελείς και δεν φτάνουν με τους πράκτορες να μη ξέρουν που να κρυφτούν. Κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους αναμασώντας σε αναρτήσεις και σχόλια, για να δικαιολογήσουν τα λεφτά που παίρνουν από την οργάνωση η οποία έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της μαζί τους, τα περί “φυλακής” που και καλά θα πάω για την “Αντιγόνη” ή την “Πασχαλίνα”, τον “Σταύρου” ή την “Τσαμπίκα”, εξοργίζοντας κι άλλο, όχι εμένα φυσικά που απολαμβάνω τον πανικό τους, αλλά αυτούς που τους πληρώνουν και τους εισαγγελείς με τα κανάλια που παρέσυραν.

Όταν σπάνε τα μούτρα τους στη μία μετά την άλλη τις αυτοχειρίες θυμούνται το γνωστό “θα πας φυλακή για όλους αυτούς που πέθαναν εξαιτίας σου επειδή σε άκουσαν και δεν πήγαν στο νοσοκομείο”.

Εκτός του ότι μέχρι και η Τατιάνα Στεφανίδου τα …πήρε στο κρανίο με την Αναστασοπούλου που της έλεγε αυτά που λένε και οι πράκτορες (και τώρα στο προφίλ της δεν σταματά να αναδημοσιεύει τις δικές τους αναρτήσεις!), το βασικό που δεν μπορούν να ξεπεράσουν είναι ότι ακόμα και να κάναμε τη σύνδεση με αυτά που λέω και με έναν άνθρωπο έστω που τα έχει διαβάσει και φοβήθηκε να πάει νοσοκομείο, τα μουτράκια τους σπάνε ξανά. Γιατί πολύ απλά το θέμα δεν είναι αν πήγαν ή δεν πήγαν επειδή διάβασαν και άκουσαν αυτά που καταγγέλλω, αλλά αν αυτά που καταγγέλλω είναι αληθή ή όχι. Και όπως έχω πει πάρα πολλές φορές, υπεύθυνη ΚΑΙ για αυτούς τους θανάτους, αν πράγματι αποδειχθεί ότι έστω και ένας άνθρωπος πέθανε επειδή δεν πήγε στο νοσοκομείο από φόβο για αυτά που καταγγέλλω ότι συμβαίνουν σε αυτά, είναι η ίδια η εγκληματική οργάνωση! Η υπεύθυνη δηλαδή για αυτά που συμβαίνουν στα νοσοκομεία και όχι φυσικά εγώ που τα καταγγέλλω και τα αποδεικνύω σε δεκάδες από αυτά είκοσι μήνες τώρα.

Επειδή λοιπόν η οργάνωση έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της με τους παρακρατικούς, και πολύ λογικό το βλέπω, οι παρακρατικοί βρίσκονται σε απόγνωση. Σε παράκρουση. Σε πανικό. Γιατί εκτός των άλλων ξέρουν ότι είναι αναλώσιμοι. Και ότι την κρίσιμη στιγμή θα τους αφήσουν ακάλυπτους.

Και ως γνωστόν ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Έτσι τελευταία έχουν αρχίσει να φτιάχνουν το ένα προφίλ μετά το άλλο με υβριστικά και χυδαία για μένα ονόματα προφίλ και ακόμη πιο άθλιες δημοσιεύσεις και σχόλια. Μπαίνουν σε αναρτήσεις και σε lives. Εννοείται ότι βρίζουν και απειλούν ελεύθερα χωρίς ποτέ να παραβιάζουν τους …όρους του facebook, αφού τους έχουν δώσει όπως είπα τα κλειδιά και οι αναφορές εναντίον τους στους …ίδιους πάνε, ενώ έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο απροκάλυπτης δράσης που μπορούν και σβήνουν τα σχόλιά τους μετά το μπλοκάρισμά τους! Όπως έγινε και στο σχόλιο που δημοσιεύω σήμερα.

Φυσικά χειρότερα τα κάνουν αφού εκτίθενται ακόμη περισσότερο στους εργοδότες τους, οι οποίοι δεν τους πληρώνουν για να βρίζουν και να δείχνουν ότι έχουν σπάσει τα μούτρα τους. Ώστε σύντομα θα τους εγκαταλείψουν στην τύχη τους.

Ένας τέτοιος …αφηνιασμένος πράκτορας είναι αυτός εδώ. Με το ψεύτικο προφίλ “Παναγιώτης Ιωάννου” έχει επιδοθεί καιρό τώρα σε υβριστικά και απειλητικά σχόλια. Έχει χάσει εντελώς τη ψυχραιμία του.

Είχα κάνει τότε την ακόλουθη δημοσίευση για τον παρακρατικό αυτό:

https://nikosantoniadis.tv/2021/10/11/%ce%b5%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%87%ce%b1%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bb%cf%89%cf%83-%cf%84%ce%b7-%cf%88%cf%85%cf%87%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%83/

Αυτό είναι το σταθερό ψεύτικο προφίλ του:

Και αυτά τα τότε σχόλιά του:

 

Ναι, και καλά. “Αν θε με τιμωρήσει το facebook”.

Eνώ ο ίδιος δρα ΜΕΣΑ στο facebook.

Ο ίδιος, σε πραγματική παράκρουση πια (ποιος ξέρει τι έχει ακούσει από τους συνεργούς του και τους εργοδότες τους για τη μία πατάτα μετά την άλλη…), φτιάχνει κατά τη διάρκεια των ζωντανών μεταδόσεων κυρίως, το ένα μετά το άλλο τα ψεύτικα προφίλ, γράφει τα απίστευτα αισχρά παραληρηματικά σχόλια, τα οποία αφήνει για λίγη ώρα και μετά τα …σβήνει και πάει γι ‘αλλα.

Είναι άρρωστος.

Το τι ονόματα χρήστη βάζει σε κάθε προφίλ, πάντα με το “Αντωνιάδης” μέσα, δεν πάει ο νους σας.

“Αντωνιάδης-δολοφόνος”, “Αντωνιάδης-απατεώνας”, “Αντωνιάδης-κότα”, “Αντωνιάδης-χέστης”, ό,τι να ναι…

Σε αυτό που δημοσιεύω έβαλε “Γλίτσας Γαμωαντωνιάδης”.

Πόσο πονάνε…

Την κρεμάλα βέβαια τη βλέπετε.

Τι; Οι όροι της κοινότητας;

Ελάτε τώρα. Μη λέμε τα ίδια…

Το καταλαβαίνουν και αυτός και οι άλλοι ότι δείχνουν απελπισμένοι. Αλλά δεν τους νοιάζει. Θέλουν να ξεσπάσουν για την αποτυχία. Και συμπεριφέρονται όπως παλιά. Στις παλιές …καλές ημέρες. Τότε που όταν έγραφαν κάτι όλο κανα δυο αφελείς θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεάσουν.

Τώρα απλά ξεσπάνε.

Δείτε:

Λέτε να μην καταλαβαίνει ότι γράφει μπούρδες; Ότι άντε και εγώ καλώ τον κόσμο να “επιβεβαιώσει το αφήγημά μου”.

Ο κόσμος …έρχεται;

Εκατοντάδες άνθρωποι από όλη τη χώρα με τα ονοματεπώνυμά τους ανταποκρίθηκαν στο …κάλεσμά μου και “επιβεβαίωσαν το αφήγημά μου”…

Αλλά βέβαια. Τους “κορόιδεψα” και αυτοί “πίστεψαν το αφήγημά μου”! Και έτσι, ενώ αυτοί τα έβλεπαν όλα σωστά και φυσιολογικά στα νοσοκομεία, εγώ τους κορόιδεψα όλους και τα είδαν μετά …διαφορετικά!

Γιατί τους βλέπω “όχι σαν ανθρώπους” αλλά “σαν χρήμα”.

Άραγε πριν ή μετά που τους έδωσα …αμοιβή;

Πράκτορας σε παραλήρημα…

Εδώ δεν έχουν σημασία το παραλήρημα αλλά η παραδοχή της εργολαβίας:

“…νομίζεις ότι δεν έχουμε καταγράψει κάθε παπαριά που έχεις ξεστομίσει τα δύο αυτά χρόνια”.

Ε;

Δείτε εδώ πώς προσπαθούν οι φουκαράδες, καταϊδρωμένοι να δικαιολογήσουν τις αποτυχίες τους!

“…και ψάχνεις για ΤΥΠΙΚΟΥΣ λόγους να αποφύγεις το Βατερλό σου” !

Δεν είναι διασκεδαστικό;

Το έχουν καταλάβει ότι έχουν σπάσει τα μούτρα τους και ψάχνουν εναγωνίως τρόπο να δικαιολογήσουν το μόνο Βατερλό που υπάρχει εδώ και που φυσικά είναι το δικό τους και της οργάνωσης που παρασύρθηκε από την απέραντη βλακεία τους.

Πού βρήκε το lsd θα ήθελα να ήξερα…

“Μαζεύω”, λέει, “τα προσωπικά στοιχεία των …ορκς” και τα “εκμεταλλεύομαι οικονομικά”.

Πώς το κάνω αυτό, πού να το γράψει ο πράκτορας.

Μήπως το πιστεύει και ο ίδιος…;

Το πιο ωραίο είναι αυτό με τους …1100-1200 viewers !

Και προσέξτε. Είχε φτάσει 70.000, αλλά έγιναν τα γνωστά.

Α ρε πρακτορίσκο.

Φυσικά, πού να το καταλάβει ότι καρφώνεται.

Γιατί αν τελείωσαν τα μεγαλεία μου, γιατί ασχολείται μαζί μου;

Ε;

Η γνωστή καραμέλα που λέγαμε πριν…

 

Στο μεταξύ τα σχόλια τα είχαμε αφήσει αλλά τα έσβησε …αυτός !!

Και να πάλι τα δικά του παλιά …μεγαλεία !

Να πάλι η Αντιγόνη, η Πασχαλίνα και ο Σταύρου…

Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί. Έχω “φάει” …κόσμο και κοσμάκη.

Τους μισούς τους …πεθαίνω και τους άλλους μισούς τους …κοροϊδεύω και …επιβεβαιώνουν το αφήγημά μου, γιατί τους βλέπω σαν χρήμα, τους κλέβω τα προσωπικά στοιχεία τους και τους εκμεταλλεύομαι οικονομικά, αφού προηγουμένως τους έχω μοιράσει …αμοιβές !

Μπα. Κάτι άλλο έχει βρει.

Πολύ σκληρότερο και από το lsd…

Ήταν …ευγενικός μέχρι τώρα !

Τι άλλο θα διαβάσουμε από πράκτορα με παραισθήσεις;

Η απάντηση δόθηκε στο τελείωμα. Εκεί που του βγήκε όλη ο οργή για τα κέρατα του ταύρου που δεν ήταν κέρατα.

Αυτός πρέπει να είχε και …συνέχεια με τον ταύρο.

Απόλαυση !

Ναι !

Είναι πραγματική απόλαυση !

Να παρακολουθείς τους παρακρατικούς να τρέμουν από οργή και να βγάζουν τα απωθημένα τους.

Που μία αποστολή τους ανέθεσαν και έχουν καταφέρει μέχρι και τον εαυτό τους να μισήσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »