Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Ακύρωση των Χριστουγέννων από... τσουνάμι κορωνοϊού

 Βαθιώτης Κωνσταντίνος 


Το τελευταίο Πάσχα βιώσαμε τη βλάσφημη διακωμώδηση της Αναστάσεως με παντελώς αυθαίρετη αλλαγή της ώρας, η οποία κατά κανέναν τρόπο δεν συνδεόταν αιτιωδώς με την αναχαίτιση του κορωνοϊού.

Ήταν ξεκάθαρα ένα ακόμη π ε ι θ α ρ χ ι κ ό μέτρο που υιοθετήθηκε αμάσητο από την Ιεραρχία της Εκκλησίας μας, η οποία επικύρωσε τον ύπουλο ρόλο της ως β ρ α χ ί ο ν α της υγειονομικής δ ι κ τ α τ ο ρ ί α ς.

Έτσι δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι από την μετάθεση της ώρας της Αναστάσεως, σήμερα περάσαμε σε συζήτηση για... α κ ύ ρ ω σ η των Χριστουγέννων!

Λες και τα Χριστούγεννα είναι σχολική εκδρομή ή συναυλία!

Πέρσι το γερμανικό περιοδικό Stern είχε κυκλοφορήσει στις 23.12.2020 με εξώφυλλο τον πίνακα του Charles-André van Loo «Η προσκύνηση των βασιλέων» (Γαλλία, 1760), με τη διαφορά ότι στη θέση του στέμματος που εναποθέτει ο βασιλεύς Μελχιόρ στα πόδια του νεογέννητου Ιησού απεικονιζόταν ένα μπουκαλάκι εμβολίου της Pfizer!

Φέτος λοιπόν θα περιμέναμε να δούμε φωτογραφίες στις οποίες θα έχει αντικατασταθεί ο νεογέννητος Χριστός από τον νεογέννητο Α ν τ ί χ ρ ι σ τ ο.

Φαίνεται όμως ότι κάτι πήγε στραβά κι αντί για τη γέννηση του Αντιχρίστου έπεσε στο τραπέζι η ιδέα της ακύρωσης των Χριστουγέννων. Έτσι, δεν αποκλείεται ο Αντίχριστος να γεννηθεί του χρόνου. Μέχρι τότε, όμως, θα υποφέρουμε από τις στρατιές των Αντιχρίστων που έχουν κατακλύσει όλα τα κράτη της γης.

Η γελοιότητα του πράγματος εκτινάσσεται στα ύψη από τη φρασιολογία που χρησιμοποιείται για την κατατρομοκράτηση του κόσμου.

Αυτή τη φορά ο κορωνοϊός δεν παρομοιάσθηκε με πυρκαϊά που αναζωπυρώθηκε, αλλά με κ α τ α ι γ ί δ α και τ σ ο υ ν ά μ ι! Αναμενόμενο, αφού το εκφοβιστικό μενού των πυρκαϊών σερβίρεται το καλοκαίρι. Τώρα που έχουμε περάσει σε άλλη εποχή, το εκφοβιστικό μενού έπρεπε να είναι προσαρμοσμένο στις χειμωνιάτικες ανάγκες.

Διεστραμμένοι εγκέφαλοι που χρησιμοποιούν γλωσσικά μ ο ρ μ ο λ ύ κ ε ι α [*] απευθύνονται σε βρεφοποιημένους πολίτες!
Ήταν πάλι Χριστούγεννα, 26 Δεκεμβρίου 2004, όταν από ισχυρότατη σεισμική δόνηση προκλήθηκαν κύματα από τσουνάμι, τα οποία στοίχισαν τη ζωή σε περισσότερους από 220.000 ανθρώπους.

Μετά από 17 χρόνια, τα τρομολαγνικά Μέσα Μαζικής Επιθέσεως επαναφέρουν την τσουναμική ορολογία για τα κύματα και τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, προκειμένου να ενεργοποιηθούν τα φ ο β ι κ ά αντανακλαστικά των πολιτών, οι οποίοι καλούνται πάλι να εφαρμόσουν με θρησκευτική ευλάβεια τα νέα δρακόντεια και απάνθρωπα μέτρα που έχει σκαρφιστεί ο ιατροφασιστικός μηχανισμός.

Όποιος ακούσει με προσοχή τον πρόσφατο διάλογο Τσαπανίδου/Μούσι-αλου θα καταλάβει το πρωτοφανές μέγεθος του εμπαιγμού των πολιτών. Προπάντων, θα αντιληφθεί τα ασύλληπτα λογικά σφάλματα και εν τέλει τα κραυγαλέα ψέματα των δύο συνομιλητών.

Μόνο σε πληθυσμούς, λέει, ανεμβολίαστων μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για την επικινδυνότητα της Όμικρον!

Η Όμικρον παρακάμπτει, λέει, τα σκευάσματα, αλλά λιγότερο της Pfizer και της Moderna!

Χτίζει όμως, λέει, η τρίτη δόση πάνω στις δύο προηγούμενες και έτσι προστατεύει από τη σοβαρή νόσηση!

Ξέρουμε, λέει, ότι το κύμα της Όμικρον θα διαρκέσει πολύ λιγότερο απ’ ό,τι της Δέλτα!

Το βέβαιον είναι, λέει, ότι θα έχουμε χιλιάδες κρούσματα με Όμικρον!

Η χρήση, λέει, της μάσκας σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να επιβληθεί! (λες και μέχρι τώρα δεν είχε επιβληθεί)

Πανάκεια η μάσκα ΚΝ95! Τώρα στους δρόμους δεν θα κυκλοφορούν σκυλάνθρωποι αλλά πουλάνθρωποι, alias: ζόμπι με πουλοκέφαλο…

Μετά από περίπου 2 χρόνια πανδημίας, τώρα διαπίστωσαν οι θεομπαίχτες ότι τα μουρόπανα που μέχρι πρότινος λάνσαραν με οπαδικό φανατισμό δεν παρέχουν επαρκή προστασία!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ανθρωπότητας!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κτηνωδία που υλοποιείται με απίστευτα δαιμονικό συντονισμό από ΜΜΕ, γιατρούς, δικαστές, εισαγγελείς, δικηγόρους και κληρικούς!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση παραμορφωτικού εκφοβισμού μιας κοινωνίας ευρισκόμενης σε αποσύνθεση!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση αναδιανομής πλούτου από καταβολής κόσμου!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιχείρηση ταΐσματος πειραματόζωων με μπαγιάτικο σανό!

Και μια απορία: Σε ποια άλλη χώρα εξετάζουν τα λύματα για να ανιχνεύσουν το ιικό φορτίο;

[*] Μορμολύκειο = προσωπίδα που παριστάνει τη μορφή της Μορμούς, μυθολογικού τέρατος, με την οποία οι αρχαίοι Έλληνες φόβιζαν τα παιδιά τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »