Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Τζισλέιν Μάξγουελ: Ένοχη η «μαντάμ» του παιδόφιλου Επστάιν

Η Τζισλέιν Μάξγουελ, πρώην έμπιστη του σωματέμπορου σεξ και καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Εσπτάιν, κρίθηκε ένοχη για πέντε από τις έξι κατηγορίες που σχετίζονταν με τη βοήθειά της στον αποθανών χρηματομεσίτη, να προσεγγίσει και να στρατολογήσει ανήλικα κορίτσια για κακοποίηση.

Η βρετανίδα καταδικάστηκε την Τετάρτη από δικαστήριο της Νέας Υόρκης και για την σοβαρότερη κατηγορία, για εμπορία ανηλίκου για σεξ, μετά από έξι ημέρες διαβούλευσης από το σώμα των ενόρκων. Δεν της έχει επιβληθεί ακόμη ποινή, αλλά αρχικά αντιμετώπιζε φυλάκιση έως και 80 χρόνια για τις έξι κατηγορίες.

«Το σώμα ενόρκων έκρινε ομόφωνα ένοχη την Τζισλέιν Μάξγουελ για ένα από τα χειρότερα εγκλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς – τη διευκόλυνση της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και τη συμμετοχή σε αυτή», ανέφερε σε δελτίο Τύπου ο ομοσπονδιακός Εισαγγελέας του δικαστηρίου του Μανχάταν, Ντέιμιαν Γουίλιαμς.

Η Μάξγουελ κρίθηκε αθώα μόνο στην κατηγορία της προσέλκυσης ατόμου κάτω των 17 ετών – επονομαζόμενο ως «Τζέιν» για να προστατευτεί η ταυτότητά του κατά τη διάρκεια της δίκης – να ταξιδέψει με σκοπό να εμπλακεί σε σεξουαλική δραστηριότητα. Ωστόσο,

κρίθηκε ένοχη για πέντε συνολικά άλλα σεξουαλικά εγκλήματα που αφορούσαν εμπορία ανήλικων κοριτσιών ή συνωμοσία για κάτι τέτοιο, σύμφωνα με το Law Crime News.

Μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας, η Μάξγουελ φέρεται να έδειξε ελάχιστα συναισθήματα και εθεάθη να κατεβάζει τη μάσκα της και βρέχεται με ένα ποτήρι νερό, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Έπσταϊν αυτοκτόνησε στο κελί του σε φυλακή της Νέας Υόρκης, καθώς περίμενε τη δίκη του για κατηγορίες για σεξουαλική εμπορία και κακοποίηση το 2019.

Πηγή: newsbreak.gr

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »