Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Τσιπάκι στον εγκέφαλο. Προωθούν Ψηφιακή λοβοτομή. Ο πλουσιότερος στον κόσμο Elon Musk και η εταιρία του Neuralink προχωρούν στο πρώτο νευρωνικό εμφύτευμα! Συνωμοσιολογίες..

 

Τσιπάκι στον εγκέφαλο. Προωθούν Ψηφιακή λοβοτομή. Ο πλουσιότερος στον κόσμο Elon Musk και η εταιρία του Neuralink προχωρούν στο πρώτο νευρωνικό εμφύτευμα! Συνωμοσιολογίες..

Ο Elon Musk θέλει να δοκιμάσει το εγκεφαλικό εμφύτευμα σε ανθρώπους το 2022.
Η Neuralink, που ιδρύθηκε από τον Elon Musk το 2016, έχει αποστολή να σχεδιάσει «το πρώτο νευρωνικό εμφύτευμα που θα σας επιτρέψει να ελέγχετε έναν υπολογιστή ή μια φορητή συσκευή όπου κι αν βρίσκεστε». (σσ τεράστιο όφελος μηδενικό κόστος).

Σε μια συνέντευξη που δόθηκε στην Wall Street Journal και μεταδόθηκε στις 7 Δεκεμβρίου, ο Elon Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, εξέφρασε την επιθυμία του “να μπορέσει να εμφυτεύσει αυτή τη συσκευή στους πρώτους μας ανθρώπους […] τον επόμενο χρόνο”, στο 2022. (σσ Άλλος ολιγάρχης φιλάνθρωπος αυτός.)

◆ Neuralink ή ο άνθρωπος-μηχανή

Σύμφωνα με τον ιστότοπό της, η Neuralink βρίσκεται στη διαδικασία «κατασκευής ενός συστήματος διεπαφής εγκεφάλου-μηχανής» χρησιμοποιώντας ένα τσιπ εμφυτευμένο απευθείας στον εγκέφαλο, το οποίο θα

επιτρέψει σε «παράλυτους ανθρώπους να ανακτήσουν την ανεξαρτησία τους χάρη στον έλεγχο των υπολογιστών και των κινητών συσκευών». ( σσ και τα ψηφιακά βραχιόλια πρώτα σε ασθενείς αλτσχάιμερ τα φόρεσαν και τώρα με την πανδημία μας έχουν σαν μωρά με βραχιολάκια για όλα τα γούστα. Σύνδρομο του πολίτη νήπιο, του πολίτη παιδί που έχει ανάγκη από τον καλό υπερπροστατευτικό πατερούλη. )

Η εταιρεία δεν σταματά εκεί καθώς ισχυρίζεται ότι «αυτή η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει ένα ευρύ φάσμα νευρολογικών διαταραχών, να αποκαταστήσει τις αισθητηριακές και κινητικές λειτουργίες και τελικά να επεκτείνει τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. άλλους, με τον κόσμο και με τους εαυτούς μας “. Με άλλα λόγια, εάν έχετε πρόβλημα, η Neuralink θα σας το διορθώσει. (σσ πάντα με την υγεία ως πρόσχημα εγκαθιδρύουν τον μεγαλύτερο παγκόσμιο ολοκληρωτισμό από καταβολής κόσμου. Ψηφιακό ολοκληρωτισμό)

Όπως αναφέρει το The Independent, ο Elon Musk, στο The Joe Rogan Experience, εξήγησε ότι «το εμφύτευμα θα μπορεί να διορθώσει ό,τι είναι λάθος στον εγκέφαλο». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εγκέφαλός μας θα λειτουργεί σαν υπολογιστής: «Θα ήταν λίγο όπως στο The Matrix. Θέλετε να μιλήσετε σε άλλη γλώσσα; Κανένα πρόβλημα, απλώς κατεβάστε το πρόγραμμα. ” Επομένως προχωρούν σε γενικότερη εφαρμογή στον πληθυσμό προς διευκόλυνση. Ο νέος πύργος της Βαβέλ διορθωτές του Θεού επανορθώνουν τελεσίδικα τη σύγχυση γλωσσών. Για τη σύγχυση εγκεφάλου που θα προέλθει κουβέντα. Πληροφορικός φουτουρισμός)

◆ Πρώτη δοκιμή σε ανθρώπους το 2022;

Το εμφύτευμα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά σε έναν εννιάχρονο μακάκο ονόματι Pager. Τον Απρίλιο του 2021, ο Έλον Μασκ δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ο Πέιτζερ, ο οποίος έχει συνηθίσει να παίζει Pong με ένα joystick, αυτή τη φορά το κάνει μέσα από το μυαλό του.

Θα μπορέσει το Neuralink να δοκιμάσει αυτό το εμφύτευμα σε ανθρώπους τον επόμενο χρόνο; Αυτό θα απαιτήσει έγκριση από τον FDA, τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Αν και ο Elon Musk είναι σίγουρος για το 2022, πρέπει να θυμόμαστε ότι ήταν και τα προηγούμενα χρόνια. ( σσ το FDA o αδιάφθορος νάτος πάλι)

The Monkey Pager

Μια διανθρωπιστική στροφή

Πολλές εταιρείες, όπως η Neuralink, γεννιούνται καθημερινά που τείνουν να μας οδηγήσουν σε έναν διανθρωπιστικό-transhumaniste κόσμο. Ένας κόσμος όπου η τεχνολογία αντισταθμίζει όλα τα ανθρώπινα ελαττώματα, συμπεριλαμβανομένης της γήρανσης.(σσ θέλουν και το ελιξήριο της ζωής τα ψώνια, οι επηρμένοι ανεγκέφαλοι)

Ενώ μπορούμε να χαιρόμαστε που οι τεχνολογίες μπορούν να κάνουν τη ζωή πιο υποφερτή για μερικούς ανθρώπους, η γραμμή μεταξύ του επισκευασμένου ανθρώπου και του επαυξημένου ανθρώπου παραμένει θολή.

Και όταν ο Elon Musk εξηγεί ότι στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης, «οι άνθρωποι πρέπει να συγχωνευθούν με τις μηχανές ή να γίνουν ασήμαντοι», μπορεί να είναι περίπλοκο…nexus 28/12/21

Ο διανθρωπισμένος μετάνθρωπος θα είναι άνθρωπος;

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ