Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ !! Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗΣ !! ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”, ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ COVID-19 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΕΙΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΔΩΡΑ ΑΓΡΙΔΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ “ΑΠΟΨΗ” ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ !! Η ΔΩΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ – ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΕΓΩ ΩΣ ΜΗΝΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ – ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ…

 IMG_8900

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης-Ελληνικού.

       

Συγκινητικές στιγμές. Με τη Δώρα. Ένα από τους αμέτρητους ανθρώπους που έχω βοηθήσει στα κολαστήρια…

Είχαμε κληθεί από τον υποδιοικητή με βάση την εισαγγελική εντολή, εγώ ως μηνυτής, η Δώρα Αγριδιώτη ως παθούσα και ο σύντροφός της Σταύρος Καρδάσης.

Η Δώρα δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και κατέθεσε υπόμνημα – κόλαφο κατά του διοικητή του νοσοκομείου “Γεννηματάς”, στην

περίπτωση αυτή του διοικητή των φυλακών “Γεννηματάς”, και του διευθυντή της κλινικής. Ένα υπόμνημα με το οποίο αναβίωσε το φοβερό εκείνο θρίλερ μεταξύ της 13ης Μαρτίου και της 20ης. Της ημέρας της σωτηρίας.

Ένα υπόμνημα με το οποίο αναβίωσε ο θρυλικός λογαριασμός στο facebook…

Στη συνέχεια κατέθεσε ο Σταύρος Καρδάσης. Αναφέρθηκε στο υπόμνημα της Δώρας και το επιβεβαίωσε.

Και στο τέλος εγώ. Ο μηνυτής της 15ης Μαρτίου 2021.

Επιβεβαίωσα το περιεχόμενο της μήνυσης, αναφέρθηκα στο υπόμνημα της Δώρας και προσέθεσα αυτά που έπρεπε.

Αυτή η προκαταρκτική εξέταση αφορά στον διοικητή του νοσοκομείου και τον διευθυντή της κλινικής Covid-19 όπου νοσηλευόταν η Δώρα. Για τον εισαγγελέα υπηρεσίας, τον οποίο έχω μηνύσει για το ίδιο έγκλημα ως δια παραλείψεως τελεσθέν, έχουν εξαχθεί αντίγραφα της δικογραφίας και έχει διαταχθεί παράλληλη προκαταρκτική εξέταση η οποία θα διενεργηθεί από άλλη Εισαγγελία εκτός Αθηνών.

Ζούμε καθημερινά ιστορικές στιγμές. Πολύ σύντομα θα κληθεί ο Σπύρος Καραπιπέρης από το Τμήμα Ασφαλείας Χαϊδαρίου για κατάθεση σε αντίστοιχη προκαταρκτική, εκεί για το έγκλημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Τις επόμενες μέρες αναμένω και το πόρισμα για τον Κώστα Αβραμίδη ώστε να προχωρήσω για λογαριασμό του Δημήτρη Αβραμίδη στην κατάθεση μήνυσης για το έγκλημα της ανθρωποκτονίας με δόλο.

Και ακολουθεί καταιγίδα καταθέσεων, μηνύσεων και υπομνημάτων. Όλα στο πλαίσιο της μεγάλης μήνυσης για την εγκληματικής οργάνωσης.

Θυμίζω το κείμενο της μήνυσής μου στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου και σε επόμενη δημοσίευση θα δημοσιεύσω ολόκληρο το κείμενο του υπομνήματος που κατέθεσε σήμερα η Δώρα.

*******************

Δια της παρούσης μηνύω τον διοικητή του νοσοκομείου Γεννηματάς, τον διευθυντή της Α΄ παθολογικής κλινικής και τους υπευθύνους ιατρούς της εν λόγω κλινικής, διότι κρατούν παρά την θέλησή της την Θεοδώρα Αγριδιώτη, όπως η ίδια καταγγέλλει σε εμένα και στον σύντροφό της Σταύρο Καρδάση, κάτοικοι αμφότεροι … , χωρίς καμία νόμιμη αιτία, ήτοι για το έγκλημα της παράνομης κατακράτησης κατ’ άρθρο 327 του Ποινικού Κώδικα.

Μηνύω επίσης τον εισαγγελέα υπηρεσίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, διότι αν και ενημερώθηκε από τον αξιωματικό υπηρεσίας και τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Χολαργού για την παράνομη κατακράτηση της Θεοδώρας Αγριδιώτη, διατήρησε την παθούσα σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας της, ήτοι για τα εγλήματα της παράβασης καθήκοντος κατ’ άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα και της παράνομης κατακράτησης δια παραλείψεως κατ’ άρθρο 327 του Ποινικού Κώδικα σε συνδυασμό με το άρθρο 15 του Ποινικού Κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής υποχρέωσης. Μάλιστα, όπως με ενημέρωσε ο αξιωματικός υπηρεσίας του αστυνομικού τμήματος Χολαργού, ο μηνυόμενος εισαγγελέας του ανέφερε ότι “θα ακολουθήσει την άποψη των ιατρών”, ανάγοντας το έγκλημα σε “άποψη”.

Ζητώ την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των μηνυομένων, την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας εναντίον τους και να κινηθούν άμεσα οι εκ του νόμου προβλεπομένες διαδικασίες για την άρση της παράνομης κατακράτησης της Θεοδώρας Αγριδιώτη.

Μάρτυρες που θα καταθέσουν και θα επιβεβαιώσουν τα ανωτέρω είναι η Θεοδώρα Αγριδιώτη, κάτοικος … νυν νοσηλευομένη-παρανόμως κρατουμένη στο νοσοκομείο Γεννηματά, και ο Σταύρος Καρδάσης Stavros Kardasis, κάτοικος ομοίως.

Άγιος Στέφανος Αττικής,
15 Μαρτίου 2021

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »