Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

Έτσι μαΣΚΑ-ΤΑντησαν: Με διπλό μουτροπροφυλακτικό

Κωνσταντίνος Βαθιώτης


Το κράτος Δικαίου μολύνθηκε από την τρομοκρατία, επιμολύνθηκε από την οικονομική κρίση και έβγαλε γάγγραινα με την πανδημία.

Η γάγγραινα έπληξε την εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία και εν συνεχεία διαπέρασε τα εγκεφαλικά κύτταρα της κοινωνίας, η οποία στην πλειοψηφία της βρίσκεται πλέον σε αφασία.

Ήδη προτού εφαρμοσθεί ξανά το κραυγαλέα αντισυνταγματικό μέτρο της πανμασκίας [στη γλώσσα της προπαγάνδας: μάσκα παντού, δηλαδή: μασκαρα/για/δες παντού], οι πολίτες κυκλοφορούσαν με τα μουτροπροφυλακτικά, ακόμη κι όταν ήταν μόνοι τους και έκαναν βόλτα δίπλα στη θάλασσα ή περπατούσαν στον δρόμο.

Τώρα λοιπόν, αν τύχει να συναντήσουν κάποιον πολίτη που τολμά να παρανομεί, έχοντας ακάλυπτο το πρόσωπό του, θα γουρλώνουν και πάλι τα μάτια τους, έτοιμοι να τον κατασπαράξουν για το «ανοσιούργημά» του.

Αφού μετά από δύο σχεδόν χρόνια πανδημίας, η κυβέρνηση του κυρ-Μήτσου κατάφερε να βάλει τα δυο πόδια του Έλληνα σε ένα παπούτσι, δηλ. να του φορέσει διπλό μουτροπροφυλακτικό, πλέον όχι μόνο μέσα στις εκκλησίες, αλλά και στα σούπερ-μάρκετ ή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αξιώνοντας από αυτόν να εισπνέει αεροστεγώς το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα [πρόβα τζενεράλε για τη θέσπιση προστίμου σε περίπτωση υπέρβασης του ανθρακικού αποτυπώματος;], δεν υπάρχει πλέον απολύτως τίποτε που ο τύραννος πρωθυπουργός και οι λοιποί σαδιστές του ιατροφασιστικού μάπετ σόου του να μη μπορούν να το επιβάλουν στους υπάκουους υπηκόους τους.

Κι όταν μια κυβέρνηση γνωρίζει άριστα ότι είναι σε θέση να χειραγωγεί τους πολίτες προς πάσα κατεύθυνση, τότε το μεν κράτος θυμίζει βασανιστή που δεν διαθέτει ανασχετικούς φραγμούς, ο δε πολίτης μοιάζει με κακοποιημένο τέκνο που, παρότι ξυλοφορτώνεται συστηματικά από τον τυραννικό πατέρα του, δεν βρίσκει τη δύναμη να θέσει τέρμα στην εις βάρος του κτηνωδία.

Το βέβαιον είναι ότι η κακοποίηση των Ελλήνων από τον μητσοτακικό θίασο θα αφήσει ανεπούλωτα τραύματα στην ψυχή τους για πολλά χρόνια. Τα τραύματα αυτά θα προέρχονται όμως και από τον χλευασμό των υπολοίπων χωρών.

Η Ελλάδα, που κάποτε ήταν το λίκνο της δημοκρατίας, κατάντησε το ρεντίκολο της Ευρώπης.

Έτσι λοιπόν μαΣΚΑ-ΤΑντησαν: Με διπλό μουτροπροφυλακτικό! Και έπεται συνέχεια...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διπλή μάσκα θυμίζει το διπλό προφυλακτικό που χρησιμοποιείται από κάποιους άνδρες, προκειμένου να είναι ασφαλέστερη η ερωτική πράξη και, αντιστοίχως, μειωμένοι οι κίνδυνοι ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης: Αν σπάσει το πρώτο, θα λειτουργήσει εφεδρικά το δεύτερο. Σύμφωνα ωστόσο με κάποιες έρευνες, «στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρξουν έως και διπλάσιες πιθανότητες ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης με το διπλό προφυλακτικό, καθώς η τριβή ανάμεσα στα 2 προφυλακτικά μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ρωγμές και σπασίματα».

ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ: 

1. Αν ο κορωνοϊός περάσει επιτυχώς την πρώτη μάσκα, θα έχει κουραστεί από την υπερπροσπάθεια και θα αναχαιτισθεί επιτυχώς από το τείχος της δεύτερης μάσκας;

2. Αφού η μάστιγα του AIDS δεν έχει εξαλειφθεί, γιατί δεν εισηγούνται οι ειδικοί υποχρεωτική χρήση όχι μόνο ενός αλλά δύο προφυλακτικών, ώστε ο στόχος του “safe sex” να επιτευχθεί με μεγαλύτερη επιτυχία; Η τήρηση αυτού του υγειονομικού μέτρου μπορεί να διασφαλισθεί με χρήση drones που θα εποπτεύουν τις κρεβατοκάμαρες των πολιτών, κατ’ απομίμησιν του οργουελικού 1984.

ΑΙΔΩΣ, ΑΡΓΕΙΟΙ!
ΑΙΔΩΣ, ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ!
ΑΙΔΩΣ, ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »