Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Τρόποι διάθεσης τοξικών εμβολίων κατά της Covid-19

 του Craig Paardekooper (αποσπάσματα)

Για να δείτε τις γραφικές παραστάσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Σε αυτό το βίντεο θα εξετάσω τον τρόπο διάθεσης των τοξικών εμβολίων.  Το εμβόλιο Covid αναπτύχθηκε σε παρτίδες και κάθε παρτίδα έχει έναν αριθμό. Οι παρτίδες παρατίθενται στη βάση δεδομένων VAERS με τη σειρά με την οποία παράχθηκαν και η βάση δεδομένων VAERS καταγράφει επίσης τις ανεπιθύμητες ενέργειες για κάθε παρτίδα. Συνεπώς κατέστη δυνατό να δημιουργηθεί ένα γράφημα που απεικονίζει τις παρενέργειες κατά μήκος του κάθετου άξονα και την

αλληλουχία των παρτίδων σε χρονική  σειρά κατά μήκος του άξονα x. Με αυτόν τον τρόπο είχα τη δυνατότητα να παρατηρήσω τον τρόπο διάθεσης των τοξικών παρτίδων μες στο χρόνο. Είχα επίσης τη δυνατότητα να παρατηρώ ποιες εταιρείες είχαν την ευθύνη, και πότε, και να διαπιστώσω τον σκοπό των δραστηριοτήτων τους. Θα εκπλαγείτε με αυτό που θα διαβάσετε. Είναι μια αποκάλυψη. Θα δείτε τι κρύβεται πίσω από το παραπέτασμα.

Σε γραφική παράσταση  όλων των αναφερόμενων παρτίδων, ανά ζεύγη, με τη χρονική τους αλληλουχία και με τις σχετικές παρενέργειές τους, κατά το έτος 2021, περίπου το 95% των παρτίδων βρίσκεται πολύ κοντά στον άξονα x. Αυτές οι παρτίδες είναι όλες σχετικά ακίνδυνες, προκαλώντας μόνο μια χούφτα ανεπιθύμητων αντιδράσεων ανά παρτίδα. Στην πραγματικότητα, το 80 τοις εκατό όλων των παρτίδων προκαλούν μόνο μία ή δύο αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών και επομένως είναι ακίνδυνες. Όλες αυτές οι ακίνδυνες παρτίδες βρίσκονται κοντά στον άξονα x.  

Και τώρα το σοκ. Όλες οι κουκκίδες πάνω από τον άξονα x είναι τοξικές παρτίδες. Το πέντε τοις εκατό όλων των παρτίδων ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι πραγματικά τοξικές παράγουν χίλιες και πέντε χιλιάδες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών. Έχει βρεθεί ότι προκαλούν σταθερά ανεπιθύμητες ενέργειες: αναπηρίες, θανάτους και νοσηλεία, σε κάθε πολιτεία στις ΗΠΑ. Όπου και αν αναπτυχθούν, όπου και αν διανεμηθούν, προκαλούν βλάβες. Αυτές είναι λοιπόν οι πραγματικά τοξικές παρτίδες. Ευτυχώς αυτές οι παρτίδες αποτελούν μόνο  το 0.65 τοις εκατό περίπου όλων των παρτίδων, επομένως υπάρχει μόνο μία στις διακόσιες πιθανότητες το εμβόλιο σας να προέρχεται από μία από αυτές. Αν ήσασταν τυχεροί μέχρι τώρα, μην συνεχίσετε να ρισκάρετε. Αν και ο συνολικός αριθμός των παρτίδων που αναπτύχθηκαν το 2021 και καταγράφηκαν στο VAERS είναι 28.330, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το 80 τοις εκατό των παρτίδων είναι ακίνδυνες, προκαλώντας μόνο μία ή δύο αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών ανά παρτίδα.  Ωστόσο, μία στις διακόσιες παρτίδες είναι πολύ τοξική, δημιουργώντας  χίλιες έως πέντε χιλιάδες αναφορές παρενεργειών.

Μάθημα δεύτερο

Το όνομα αυτού του μαθήματος είναι «Ποιος το έκανε αυτό;».

Σε αυτό το μάθημα, αυτό που πρόκειται να μάθουμε είναι ποιες εταιρείες έκαναν ποια τμήματα από την ανάπτυξη των τοξικών παρτίδων. Για άλλη μια φορά θα εκπλαγείτε λίγο. Το να γνωρίζεις ποιος έκανε τι, είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο απλό από το Cluedo, επειδή υπάρχουν μόνο τρεις εταιρείες που εμπλέκονται στην ανάπυξη  εμβολίων στις ΗΠΑ: η Moderna, η Pfizer και η Johnson and Johnson. Αυτές είναι οι μόλις τρεις που εμφανίζονται στις αναφορές VAERS. 

Ορίστε τα αποτελέσματα για Moderna, Pfizer και Johnson. Θα παρατηρήσετε ότι η Moderna αντιστοιχεί σε κάθε μεμονωμένο εμβόλιο στο πρώτο μισό του διαγράμματος, εκτός από δύο μυστηριώδεις άνοδοι που εμφανίστηκαν μετά από τις παρτίδες της Moderna.  Αποδεικνύεται ότι παρήχθησαν από την Johnson και Johnson. ‘Οσον αφορά την Pfizer, φαίνεται ότι ανέλαβε πλήρως την προμήθεια κάθε παρτίδας του εμβολίου στις ΗΠΑ. Είναι επίσης ενδιαφέρον το πώς κάθε εταιρεία φαίνεται να εργάζεται παράλληλα με τις άλλες, με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς να μην εισβάλλει στη χρονική περίοδο του άλλου. Σημειώστε πώς η Johnson σταματά απότομα, και στη συνέχεια ξεκινά η Moderna και σταματά όλες τις τοξικές παρτίδες και στη συνέχεια η Johnson ξεκινά και αρχίζει η Pfizer, και σε αυτό το σημείο η Moderna εξαφανίζεται τελείως από το πεδίο.  

Όπως και να έχει, θα περίμενα ότι συνεισφορές  από κάθε εταιρεία θα μπερδεύονται και θα εξαπλώνονταν. Αντίθετα, αυτό που έχουμε είναι προσεκτικά τμηματικές διαθέσεις από κάθε εταιρεία.  Όπως είπα, φαίνεται ότι όλα έχουν οργανωθεί από πάνω, έτσι ώστε κανείς να μην παρεισφρύει στις επιχειρήσεις ή τη χρονική περίοδο του άλλου. 

Μάθημα Τρίτο

Τώρα θα δούμε τι σημαίνουν οι κανονικότητες.

Αρχικά παρατηρήθηκε μια προκαταρκτική δοκιμή από την Johnson. Πριν από αυτή τη δοκιμή ανέπτυξε ακίνδυνες παρτίδες και στη συνέχεια, ξαφνικά, η Johnson ανέπτυξε περίπου δεκαοκτώ άκρως τοξικές παρτίδες, όλες πολύ κοντά χρονικά, σε στενή χρονική αλληλουχία και με τοξικότητα 2.000 φορές μεγαλύτερη από την τοξικότητα των προηγούμενων ακίνδυνων παρτίδων. Η εισαγωγή των τοξικών παρτίδων ξεκινά απότομα, και στη συνέχεια τελειώνει και συνεχίζουν ξανά τις ακίνδυνες παρτίδες. Στη συνέχεια, η Moderna εμφανίζεται  και ξεκινά – διανέμει ακίνδυνες παρτίδες αλλά τις ανακατεύει με όλα αυτές τις τοξικές παρτίδες. Αρχίζουν να αναπτύσσουν τοξικές παρτίδες σχεδόν αμέσως, και είναι ανακατεμένες με ακίνδυνες παρτίδες. Οι τοξικές παρτίδες είναι κυρίως στο ίδιο εύρος περιοχής με την άνοδο της Johnson. Πάνω από αυτό αρχίζουν να ελαττώνονται και γίνονται πολύ λιγότερο συχνά. Φαίνεται λοιπόν ότι η Τζόνσον μπορεί να έκανε μια προκαταρκτική δοκιμή που στη συνέχεια ανέλαβε η Moderna, η οποία παρήγαγε όλα τα τοξικά της εμβόλια κυρίως σε αυτό το εύρος περιοχής από μηδέν ως δύο χιλιάδες, με μερικές να ελαττώνονται σε παραπάνω σημείο. Προς το τέλος του χρονικού διαστήματος ανάπτυξης της Moderna, απ’ο τι φαίνεται, η Moderna είχε αρκετά εμβόλια που ήθελε να διαθέσει, αρκετά τοξικά εμβόλια, και γι’ αυτό υπάρχει πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση τοξικών παρτίδων προς το τέλος του χρονικού διαστήματός της, και στη συνέχεια αμέσως μετά η Moderna συνεχίζει τις ακίνδυνες παρτίδες. 

Τότε η Τζόνσον κάνει μια δεύτερη δοκιμή. Αυτή τη φορά ανεβαίνει στο ίδιο μέγιστο των δύο χιλιάδων, αλλά είναι σε μια στενότερη ακτίνα από χίλιες έως δύο χιλιάδες. Έτσι δείχνει ότι η Τζόνσον έχει ήδη μάθει πώς να εστιάζει την τοξικότητα σε ένα συγκεκριμένο εύρος στόχου, χίλιες έως δύο χιλιάδες φορές τη βασική τοξικότητα. Πετυχαίνουν στενότερη εξάπλωση, αποφεύγοντας το λιγότερο ισχυρό και επομένως πιο σπάταλο χαμηλότερο εύρος: μηδέν έως χίλια. Έτσι η Τζόνσον γίνεται πιο ακριβής.

Στη συνέχεια βλέπουμε μια μεγάλη περίοδο μόνο ακίνδυνων παρτίδων, που αναπτύσσονται από τη Moderna. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, απ’ο τι  φαίνεται,  οι εταιρείες δημιουργούσαν μια σαφή γραμμή βάσης πριν από τις επόμενες δοκιμές.  Η Moderna βγήκε τελείως από το παιχνίδι σε αυτό το σημείο και εμφανίζεται η Pfizer. Η Pfizer είναι  γερμανική εταιρεία. Φαίνεται ότι η Pfizer πραγματοποιεί μια σειρά από δοκιμές γραμμικής δοσολογίας. Αυτό που είναι πραγματικά εκπληκτικό είναι το πώς αυτές οι τρεις εταιρείες ανταλάσσουν τη σκυτάλη μεταξύ τους. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό.  Λες και όλες οι προσεκτικές δοκιμές ελεγχόμενης δοσολογίας ανατέθηκαν στους Γερμανούς, ενώ η Moderna είχε την αρχική δουλειά να διασκορπίζει τυχαία τις τοξικές παρτίδες.

Γιατί εισήχθη η Pfizer; Θα πρέπει να πω το εξής: Η Pfizer εισήχθη για να πραγματοποιήσει  αυστηρές δοκιμές  δοσολογίας, αναπτύσσοντας συστηματικά τις πιο θανατηφόρες παρτίδες και καταγράφοντας και παρακολουθώντας τα αποτελέσματα. Για να γίνει αυτό αποτελεσματικά, έπρεπε να είναι η μόνη εταιρεία που χορηγούσε παρτίδες εμβολίων. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καμία παρέμβαση από άλλες εταιρείες όπως η Moderna, η οποία θα ανακάτευε και θα θόλωνε τα αποτελέσματα. Έτσι η Pfizer ανέλαβε τον πλήρη έλεγχο του προγράμματος εμβολιασμού στις ΗΠΑ. Είναι σαν  όλες οι προσεκτικά παρακολουθούμενες δοκιμές δοσολογίας να ανατέθηκαν  στους Γερμανούς. Η ανάθεση των δοκιμών δοσολογίας στην Pfizer έγινε πιθανότατα επειδή η Moderna ένιωθε άβολα με τις δοκιμές στους δικούς της ανθρώπους και θα ήταν ασφαλέστερο να εμπλέκεται ένα εξωτερικός παράγοντας σε αυτήν την άσχημη δουλειά. Οι εργαζόμενοι της Moderna μπορεί να αμφιταλαντεύτηκαν στην προοπτική της εφαρμογής τοξινών στους φίλους και τους γείτονές τους, και αρκεί να διαρρεύσει μόνο μια φορά.

Ο σκοπός της διανομής τοξικών παρτίδων από τη Moderna

Η Moderna διένειμε τυχαία τις τοξικές παρτίδες της. Αντίθετα, απ΄ο τι φαίνεται,  η Pfizer διένειμε τις παρτίδες της με πολύ περισσότερο έλεγχο, υπό αυστηρές συνθήκες δοκιμών, όπως θα περιγραφεί στο επόμενο μάθημα. Επομένως, ο σκοπός της Moderna δεν ήταν η παρακολούθηση και η μέτρηση, καθώς η διανομή μοιάζει τυχαία και ανεξέλεγκτη. Απ’ο τι φαίνεται, η διανομή των τοξικών παρτίδων μάλλον έγινε απλώς για να προκαλέσει βλάβες, πιθανώς με σκοπό να προκαλέσει φόβο για την πανδημία και να δικαιολογήσει ισχυρότερες πολιτικές.

Η αρχική άνοδος από την Johnson που προηγήθηκε της διανομής του εμβολίου της Moderna μοιάζει με δοκιμή δοσολογίας 2.000 φορών μεγαλήτερη πριν η Moderna να την εξαπολύσει στο κοινό. 

Μάθημα Τέταρτο

(Η Εκλεπτυσμένη Τέχνη των Δοκιμών Θανατηφόρας Δοσολογίας, αλλιώς  Καθορισμός του θανατηφόρου ορίου χωρίς να το πείτε στα πειραματόζωά σας)

Ακολουθεί μια λεπτομερής περιγραφή της διανομής όλων των παρτίδων από την Pfizer στις ΗΠΑ που ακολούθησε την διανομή εκείνων της Moderna.

Η Pfizer διένειμε περίπου 9.500 παρτίδες εμβολίου COVID19 στις ΗΠΑ. Περιέργως, οι τοξικές παρτίδες που διένειμε δεν κατανέμονται χρονικά σε τυχαία διάταξη αλλά συγκεντρώνονται μαζί χρονικά σχηματίζοντας διακριτές περιόδους εφαρμογής: συστάδες.  

Αυτές οι συστάδες διακόπτονται από εξίσου ευρείς περιόδους πλήρους ηρεμίας, ή καλύτερα απόλυτης απουσία τοξικών παρτίδων. Με άλλα λόγια, μόνο ακίνδυνες παρτίδες έχουν διανεμηθεί  μεταξύ των συστάδων,  το οποίο είναι και πάλι απροσδόκητο  γιατί αν αυτό ήταν τυχαίο, θα περίμενε διάσπαρτων παρτίδων, αλλά όχι: είναι ως εξής – πολύ τοξικές, καθόλου τοξικές, εξαιρετικά τοξικές, καθόλου τοξικές, εξαιρετικά τοξικές, καθόλου τοξικές, εξαιρετικά τοξικές. Και μοιάζει με μια μη-τυχαία  κατανομή. Επίσης, η μετάβαση από τη συστάδα τοξικών παρτίδων και την περίοδο των ακίνδυνων παρτίδων είναι πάντα απότομη. Οι τοξικές παρτίδες δεν δείχνει να είναι κατανεμημένες από την άποψη της τοξικότητας.  Όπως οι παρτίδες είναι συγκεντρωμένες χρονικά, έτσι  είναι και συγκεντρωμένες  από άποψη τοξικότητας, υπαγόμενες  σε διακριτές περιοχές.  Στην πραγματικότητα όλες οι περιοχές βρίσκονται περίπου στην ίδια απόσταση μεταξύ του ελάχιστου και του μέγιστου.

Οι τοξικές παρτίδες δεν δείχνουν  να είναι τυχαία διατεταγμένες ως προς την τοξικότητά τους. Οι παρτίδες που είναι συγκεντρωμένες χρονικά, είναι συγκεντρωμένες  επίσης σε τοξικότητα, εμπίπτοντας σε διακριτές περιοχές,  διακριτές από τις άλλες συστάδες. Αυτό είναι επίσης απροσδόκητο.  Οι περιοχές τοξικότητας των διαδοχικών συστάδων μειώνονται κλιμακωτά και όχι σε συνεχή κάθοδο.  Αν η τοξικότητα ήταν τυχαία, θα περιμένατε να μην κατεβαίνει κλιμακωτά αλλά  με μια συνεχή κλίση. 

Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι η Pfizer συμμετείχε στη διάθεση παρτίδων πολύ τοξικών εμβολίων σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ με σκοπό τον εντοπισμό αποτελεσματικών δόσεων. Αποτελεσματικών, δηλαδή, για τους σκοπούς τους. Χιλιάδες πολίτες θα έχουν νοσηλευτεί, υποστεί βλάβη, αναπηρία και θάνατο από αυτές τις τοξικές παρτίδες. Αυτά αποτέλεσαν ιατρικά πειράματα στους ανθρώπους της Αμερικής, μικρούς και μεγάλους, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν να υποφέρουν από τρομερούς πόνους μέχρι σήμερα.

Για να συνοψίσουμε  το ιατρικό πείραμα της Pfizer, πολλά χαρακτηριστικά της διανομής υποδηλώνουν ότι πραγματοποιούσαν δοκιμές διακριτής δοσολογίας.                                                 

  • Εξαιρετικά τοξικές παρτίδες συγκεντρωμένες μεταξύ τους σε στενή χρονική εγγύτητα. Εμφανίζονται σε συστάδες  κοντά χρονικά η μία με την άλλη.
  • Αυτές οι διαδοχικές συστάδες χωρίζονται απότομα από σαφείς περιόδους κατά τις οποίες αναπτύσσονται μόνο ακίνδυνες παρτίδες.
  • Η τοξικότητα αυτών των τοξικών παρτίδων δεν είναι τυχαία αλλά συγκεντρώνονται σε στενές περιοχές τοξικότητας.
  • Οι συστάδες των παρτίδων καταλαμβάνουν περιοχές τοξικότητας που είναι διακριτές  η μια από την άλλη και ακολουθούν μια κλιμακωτή γραμμική πτώση, με κάθε κλίμακα  να είναι ίση σε μέγεθος και να χαρακτηρίζεται  από μια σαφή περίοδο ακίνδυνων παρτίδων.

ΟΙ κλίμακες της παρτίδας ήταν με διαδοχική σειρά 3.000x, 2.500x, 2.000x και 1.500x.

Αυτό είναι το τέλος της παρουσίασής μου και αυτό που έχετε δει δεν είναι απλώς η απόδειξη ότι οι παρτίδες δεν είναι όλες της ίδιας τοξικότητας, αλλά έχω δείξει επίσης σε όλη την παρουσίαση ότι η διανομή αυτών των τοξικών παρτίδων συχνά δεν είναι τυχαία. Εμφανίζονται απότομα, εμφανίζονται με συστηματικό τρόπο, σε καθορισμένο χρονική περίοδο για κάθε εταιρεία και επίσης σταματούν το ίδιο απότομα, όπως η Johnson σταμάτησε ξαφνικά και ξανάρχισε τις ακίνδυνες παρτίδες, όπως η Moderna σταμάτησε όλες τις τοξικές παρτίδες της και ξανάρχισε μια μακρά περίοδο ακίνδυνων παρτίδων και στη συνέχεια η Pfizer  ξεκίνησε με δοκιμές δοσολογίας σε πολύ υψηλό επίπεδο τοξικότητας και στη συνέχεια το μείωσε συστηματικά σε κλίμακα των πεντακοσίων με γραμμικό κλιμακωτό τρόπο. Επομένως, δεν είναι μόνο ότι οι παρτίδες ποικίλλουν πάρα πολύ σε τοξικότητα . Το 80 τοις εκατό είναι σχετικά ακίνδυνες, δημιουργώντας μόνο μία ή δύο αναφορές παρενεργειών. Οι υπόλοιπες μπορεί να έχουν τοξικότητα έως και πέντε χιλιάδες φορές της πλειονότητας των παρτίδων και αυτές οι τοξικές παρτίδες δείχνει να έχουν διανεμηθεί συστηματικά και σκόπιμα στον αμερικανικό λαό. Αξίζει ίσως να αναφερθεί το γεγονός ότι η Αμερική, οι παλιοί νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, δείχνουν να έχουν πέσει θύμα ιατρικών πειραμάτων που διεξάγουν οι Γερμανοί.

E.Y.E

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ