Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ, ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΟΥ !!! Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΗΤΗΡΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ !!! ΑΥΤΑ Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ !!!

 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-900x500-1

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Φυσικά τη βασική ζημιά στην ιστορία αυτή την έχει κάνει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, την οποία κατά κύριο λόγο βαρύνει η τεράστια ευθύνη για μία ακόμα απίστευτη καθυστέρηση στην διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής σε μία ακόμη σορό ασθενούς που πέθανε σε δημόσιο νοσοκομείο, υποτίθεται από κορωνοϊό, υποτίθεται χωρίς καμία εγκληματική πράξη ή παράλειψη από γιατρούς στη νοσηλεία της, αλλά με την ομάδα της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου να κάνει ό,τι κυριολεκτικά περνάει από το χέρι της για να μην αποδειχθεί η αλήθεια ή τουλάχιστον να χαθούν πολύτιμα στοιχεία από την αποδεικτική διαδικασία στην οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζουν, κυρίαρχο ρόλο παίζει η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό.

Αρχικά φρόντισαν να καταλήξει η δικογραφία, μετά τη μήνυση της Γεωργίας Κοτρώτσου, κόρης της Κωνσταντίνας Βατικιώτου, στα αζήτητα του κτιρίου 16. Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες της οικογένειας, η οποία είναι εκπληκτικό πώς διεκδικεί το δίκαιό της και πώς είναι συνέχεια πίσω από κάθε κίνηση των εισαγγελέων, η δικογραφία βγήκε από τα συρτάρια και πήρε ΑΒΜ (αριθμό βιβλίου μηνύσεων).

Μέσα από τραγικές για το κύρος της εισαγγελικής αρχής παλινωδίες, η δικογραφία έφυγε για την …Εισαγγελία Ναυπλίου !! Με μία καθαρά δική της “λογική” η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών έστειλε δικογραφία για

ανθρωποκτονία από αμέλεια με αίτημα για νεκροψία-νεκροτομή στην Εισαγγελία Ναυπλίου ως κατά …τόπο αρμοδίας για θάνατο στην …Αθήνα με τη σορό να βρίσκεται στο νεκροτομείο του Σισμανογλείου !!

Το Ναύπλιο προφανώς απόρησε…

Και έστειλε τη δικογραφία πίσω στην Αθήνα ως προς το σκέλος του αιτήματος για νεκροψία-νεκροτομή !!

Έλα όμως που η ομάδα της κυρίας Παπαγεωργακοπούλου δεν ήθελε με ΤΙΠΟΤΑ να δοθεί η εντολή. Όχι τουλάχιστον, όπως φαίνεται, από αυτή.

Και στέλνει ξανά τη δικογραφία πίσω στο Ναύπλιο !!!

Το είπαμε. Αν δεν ήταν ένα πτώμα στο νεκροτομείο και μία ολόκληρη οικογένεια να περιμένει να θάψει τον άνθρωπό της μέσα στα Χριστούγεννα, θα μιλούσαμε για την πλέον τρελή επιθεώρηση…

Δεύτερη φορά λοιπόν η δικογραφία στο Ναύπλιο. Την χρεώνεται μία εξαιρετική εισαγγελέας, η οποία μόλις διαπιστώνει τι έχει συμβεί δίνει αμέσως την εντολή.

Έλα όμως που η σορός είναι στην Αθήνα.

Οπότε η εντολή απευθύνεται στο Πταισματοδικείο Αμαρουσίου (τοπικά αρμόδιο λόγω Σισμανογλείου), αλλά διαδικαστικά πρέπει να περάσει από το Πταισματοδικείο Άργους.

Να είναι καλά δηλαδή η κυρία Παπαγεωργακοπούλου που φρόντισε για την πλέον πολυταξιδεμένη δικογραφία…

Η εντολή πήγε αυθημερόν στο Πταισματοδικείο Άργους. Εκεί η πταισματοδίκης ετοίμασε χωρίς καθυστέρηση το διαβιβαστικό προς Μαρούσι και η δικογραφία ξεκίνησε ένα ακόμα ταξίδι…

Και εδώ αρχίζει η επόμενη παράνοια !!

Μιλάμε με το Πταισματοδικείο Αμαρουσίου, μας λένε ότι η εντολή έρχεται με το ταχυδρομείο και θα καθυστερήσει. Είναι και οι μέρες δύσκολες λόγω εορτών…

Το καταλαβαίνετε ;;;

Με το ταχυδρομείο, μαζί με τις ευχητήριες κάρτες, τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ και τα γράμματα των παιδιών στον Αη Βασίλη…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!

Κωδικός RE010243761GR !!!

Τα καταλαβαίνετε αυτά που διαβάζετε τώρα, έτσι;

Εντολή για νεκροψία-νεκροτομή, με το πτώμα για 37η μέρα σήμερα στο ψυγείο, μετά από συνεχή πήγαινε-έλα Αθήνα-Ναύπλιο και Ναύπλιο-Αθήνα, και μετά από Ναύπλιο μέσω Άργους στην Αθήνα, σε ένα φάκελο με κωδικό RE010243761GR στο Ταχυδρομείο !!!

Κι όμως, ΣΗΜΕΡΑ είχαμε το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ !!

Μιλάει η οικογένεια με το Μαρούσι. Ενημερώνεται ότι η εντολή έφτασε στο ταχυδρομείο.

Αλλά λόγω αδειών ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ,

και θα την παραλάβουν ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!!!!

Τα διαβάζετε καλά αυτά που σας γράφω ;;;

Τρελάθηκαν οι δικοί μου…

Πήγαν στην Εισαγγελία Ναυπλίου. Είδαν την εισαγγελέα που έδωσε την εντολή.

Της είπαν τι συμβαίνει.

Πρέπει να μην πίστευε αυτά που άκουσε…

Κάλεσε η ίδια το Μαρούσι.

Δεν το σήκωνε κανείς.

Τους καλεί ο γαμπρός της νεκρής.

Το σηκώνουν.

“Τι κάνετε; Πού είστε; Σας καλεί η εισαγγελέας από το Ναύπλιο !!”, τους λέει.

“Εδώ ήμασταν, η απάντηση.

Εντάξει…

Καταφέρνει η εισαγγελέας να τους μιλήσει. Θα στείλουν αύριο κάποιον να παραλάβει τον φάκελο. Με την εντολή.

Ώστε αύριο να προχωρήσει η διαδικασία.

Σκεφτείτε να μην ήταν αυτή η οικογένεια και στη θέση της να ήταν μία άλλη.

Γιατί κατά τα λοιπά βρίσκουν και κάνουν…

Όλα αυτά μαζί με πολύ περισσότερα, κυρίως όλα αυτά που έγιναν στο νοσοκομείο του Άργους, που είναι και τα πολύ χειρότερα, θα ανέβουν στο κανάλι.

Αύριο.

Θα είναι μία εκπομπή όσο ίσως καμία άλλη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »