Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

Το Καρτέλ του Θανάτου του Μπούρλα, και οι «πέτρες του πεπρωμένου» στις ΗΠΑ , με τις 10 εντολές του Νέου Κόσμου, που έχουν αποκληθεί «το Αμερικανικό Στόουνχετζ»…Η πρώτη εντολή λέει «Κρατείστε τον πληθυσμό της ανθρωπότητας κάτω από τα 500.000.000 και σε διαρκή ισορροπία με τη φύση».‎

 

 Τον Ιούνιο του 1979,  ένας άγνωστος του οποίου     ο κωδικός αναγνώριση ήταν "R. C." που μπορεί να σημαίνει Ροδόσταυροι ,παρήγγειλε σε μια λιθοδομική εταιρεία και έστησε στην Τζώρτζια τις εικονιζόμενες γρανιτένιες πλάκες.


 Σε αυτές τις Πλάκες είχαν χαραχθεί οι 10 εντολές του Νέου Κόσμου σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Κινέζικα, και Ρώσικα), ενώ ένα μικρότερο μήνυμα , είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερες αρχαίες γλώσσες. Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.!!! 
 Στο Ελληνικό κείμενο αναγράφεται : «Οίτε οι λίθοι την οδόν δεικνύντων οιώνι σωφροσύνης». (Είθε αυτοί οι λίθοι να είναι οδηγοί στην οδό μιας εποχής σωφροσύνης). 

Οι Δέκα εντολές του Νέου Κόσμου Λένε:
-Κρατείστε τον πληθυσμό της ανθρωπότητας κάτω από τα 500.000.000 και σε διαρκή ισορροπία με τη φύση.‎ 
-Κατευθύνετε την αναπαραγωγή με σύνεση, με βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ποικιλομορφίας.‎ ‎
-Ενώστε την ανθρωπότητα με μια ζωντανή νέα γλώσσα.‎ 
-Κανόνας πάθος — πίστη — παράδοση — και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική .‎ ‎
-Προστατέψτε τους ανθρώπους και τους λαούς με δίκαιους νόμους και δικαστήρια.‎ 
-Επιτρέψτε σε όλα τα Κράτη να αυτοδιοικούνται εσωτερικά την επιλύστε τα διεθνή ζητήματα σε μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΛΗ . ‎
-Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους αξιωματούχους.‎ 
-Εξισορροπείστε τα ατομικά δικαιώματα με τις κοινωνικές υποχρεώσεις.‎ ‎
- Επιβραβεύστε την Αλήθεια - την ομορφιά —την αγάπη — αναζητώντας αρμονία με το άπειρο.‎ 
-‎Μην γίνεται ο καρκίνος της γης — Αφήστε χώρο για τη φύση — Αφήστε χώρο για τη φύση‎ 

Στα Αγγλικά:
  Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. 
Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity. 
Unite humanity with a living new language. Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason. 
Protect people and nations with fair laws and just courts. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court. Avoid petty laws and useless officials. 
Balance personal rights with social duties. 
Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite. 
Be not a cancer on the earth — Leave room for nature — Leave room for nature 

Οι «Άπιστοι» είμαστε ο καρκίνος της Γης. Μείωση πληθυσμού, έλεγχος των γεννήσεων, πολυπολιτισμικός, πολυφυλετισμός. Παγκόσμια Διακυβέρνηση, Παγκόσμια ΑΥΛΗ, Ενωμένη Ανθρωπότητα με μια γλώσσα, δηλαδή επιτροδή στο παγκόσμιο χωριό (Village) του Βαάλ me ανατροπή της Βαβέλ, Κράτος Δικαίου, Αλήθεια, Ομορφιά, Αγάπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »