Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ με 550.000 τεστ για 15.000 κρούσματα! ΘΕΛΟΥΝ να φέρουν περισσότερα ΜΕΤΡΑ, ξεκινά ΘΥΕΛΛΑ

Από εδώ και πέρα, θα «ΒΡΕΧΕΙ», κατά τα φαινόμενα, μέτρα!!!

Για «μαύρο ρεκόρ» έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στην ΕΡΤ τονίζοντας πως μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί μόνο σήμερα 15.000 κρούσματα.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, έκαναν αυξημένα τεστ που φτάνουν σήμερα τα 550.000 περίπου. Σημειώνεται ότι χθες με περίπου 9.500 κρούσματα έγιναν 100.000 τεστ.

ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

Ανακοίνωσε επίσης πως θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, ώστε να εξεταστεί αν τα μέτρα θα ισχύσουν νωρίτερα από τις 3 Ιανουαρίου και γιατί όχι να έρθουν και περισσότερα, την ώρα που η Όμικρον είναι, σύμφωνα με επιστήμονες το τελευταίο στάδιο του COVID, ο οποίος καταλήγει να γίνει μια απλή γρίπη, καθώς φαίνεται να έκανε τον κύκλο του!!!

Ο λεγόμενος αριθμός ρεκόρ προκαλεί εξελίξεις και

πιθανή επίσπευση των μέτρων που ανακοινώθηκαν ότι θα ισχύσουν από την επόμενη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου. Όπως είπε ο υπουργός, το πρωί της Τετάρτης θα συνεδριάσουν οι λοιμωξιολόγοι και κατόπιν ο ίδιος θα κάνει ανακοινώσεις.

Στο τραπέζι είναι η εφαρμογή των μέτρων νωρίτερα και ίσως η διακοπή της μουσικής στην εστίαση, όπως σημείωσε. Ερωτηθείς αν θα παρθούν νέα μέτρα, απάντησε ότι “αν δούμε ότι τα δεδομένα αλλάζουν, τότε θα δούμε μέτρα και με μεγαλύτερη ένταση”. 

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ