Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ με 550.000 τεστ για 15.000 κρούσματα! ΘΕΛΟΥΝ να φέρουν περισσότερα ΜΕΤΡΑ, ξεκινά ΘΥΕΛΛΑ

Από εδώ και πέρα, θα «ΒΡΕΧΕΙ», κατά τα φαινόμενα, μέτρα!!!

Για «μαύρο ρεκόρ» έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στην ΕΡΤ τονίζοντας πως μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί μόνο σήμερα 15.000 κρούσματα.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ, έκαναν αυξημένα τεστ που φτάνουν σήμερα τα 550.000 περίπου. Σημειώνεται ότι χθες με περίπου 9.500 κρούσματα έγιναν 100.000 τεστ.

ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ

Ανακοίνωσε επίσης πως θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, ώστε να εξεταστεί αν τα μέτρα θα ισχύσουν νωρίτερα από τις 3 Ιανουαρίου και γιατί όχι να έρθουν και περισσότερα, την ώρα που η Όμικρον είναι, σύμφωνα με επιστήμονες το τελευταίο στάδιο του COVID, ο οποίος καταλήγει να γίνει μια απλή γρίπη, καθώς φαίνεται να έκανε τον κύκλο του!!!

Ο λεγόμενος αριθμός ρεκόρ προκαλεί εξελίξεις και

πιθανή επίσπευση των μέτρων που ανακοινώθηκαν ότι θα ισχύσουν από την επόμενη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου. Όπως είπε ο υπουργός, το πρωί της Τετάρτης θα συνεδριάσουν οι λοιμωξιολόγοι και κατόπιν ο ίδιος θα κάνει ανακοινώσεις.

Στο τραπέζι είναι η εφαρμογή των μέτρων νωρίτερα και ίσως η διακοπή της μουσικής στην εστίαση, όπως σημείωσε. Ερωτηθείς αν θα παρθούν νέα μέτρα, απάντησε ότι “αν δούμε ότι τα δεδομένα αλλάζουν, τότε θα δούμε μέτρα και με μεγαλύτερη ένταση”. 

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »