Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός αντιμετωπίζεται ως μηχάνημα και ο πολίτης ως βρέφος

 Κωνσταντίνος Βαθιώτης,

Στη Μ. Βρετανία ο μηχανισμός της υγειονομικής προπαγάνδας έφθασε μέχρι το σημείο να δημιουργήσει αφίσες στις οποίες αναγράφεται το εξής σύνθημα:

Ανανέωσε την προστασία σου!

Για να καταστεί αποτελεσματική αυτή η προτροπή, τα αποκαλούμενα "€μβόλια κατά του κορωνοϊού" παρομοιάσθηκαν με μ π α τ α ρ ί ε ς που χάνουν την ενέργειά τους και γι' αυτό χρειάζονται ε π α ν α φ ό ρ τ ι σ η!

Η παρομοίωση αυτή, η οποία μάλιστα έχει οπτικοποιηθεί με απεικόνιση πέντε μπαταριών που χάνουν σταδιακά την ενέργειά τους και συνοδεύονται από την κλασική τριχρωμία ενός σηματοδότη (πράσινο – πορτοκαλί – κόκκινο), πιστοποιεί με τον πιο έκδηλο τρόπο ότι, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε κάθε άλλη χώρα, οι κυβερνήσεις απευθύνονται στους πολίτες σαν να είναι β ρ έ φ η:

Με παρομοιώσεις, εικόνες, χρωματάκια!

Εφόσον, λοιπόν, τα αποκαλούμενα €μβόλια παρομοιάζονται με μπαταρίες, υπονοείται κατά λογική αναγκαιότητα ότι ο ανθρώπινος οργανισμός θεωρείται μ η χ ά ν η μ α, το οποίο πρέπει να δέχεται τις εξελιγμένες “μ π α τ α ρ ί ε ς” του!

Ας παρακολουθήσουμε τους δύο κρίσιμους συλλογισμούς των προπαγανδιστών-φωστήρων της υγειονομικής διαχείρισης:

ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ Α:

1. Το €μβόλιο είναι κάτι σαν μπαταρία.
2. Η μπαταρία θέλει επαναφόρτιση.
3. Άρα και το €μβόλιο θέλει κάτι σαν επαναφόρτιση.

ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ Β:

1. Οι μπαταρίες χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα.
2. Τα €μβόλια χρησιμοποιούνται στους ανθρώπους.
3. Αφού τα €μβόλια λειτουργούν σαν μπαταρίες, οι σημερινοί άνθρωποι αντιμετωπίζονται σαν να είναι μηχανήματα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ-ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

α) Μήπως τελικώς τα €μβόλια κατά του κορωνοϊού ως ο ι ο ν ε ί μπαταρίες είναι και ο ι ο ν ε ί €μβόλια;

β) Μήπως ο σημερινός άνθρωπος που χρησιμοποιεί ο ι ο ν ε ί μπαταρίες, δηλ. ο ι ο ν ε ί €μβόλια, κατήντησε ο ι ο ν ε ί άνθρωπος;

γ) Μήπως έχουμε εισέλθει στην προπαρασκευαστκή φάση του μετανθρωπισμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »