Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Η άλλη πλευρά των πραγμάτων πέρα από το αλλοπαθητικό δόγμα περί ιών

  ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

η άλλη πλευρά των πραγμάτων πέρα από το αλλοπαθητικό δόγμα περί ιών
… όπως σε κάθε ζήτημα έτσι και στην Ιατρική μονίμως εκτιθέμεθα στη μία πλευρά των πραγμάτων. Όμως η ιατρική δεν είναι ενιαία. Από τον 19ο αιώνα έχουμε δύο διαφορετικές θεωρίες ιατρικής που βρίσκονται σε αντιπαράθεση:

α) η θεωρία των μικροοργανισμών ή των μικροβίων (Germ Theory) του Παστέρ πάνω στην οποία ο δισεκατομμυριούχος Ροκφέλερ θεμελίωσε την επονομαζόμενη αλλοπαθητική ιατρική (ελληνική λέξη που κυριολεκτικά σημαίνει «από αλλού η πάθηση» – δηλαδή από ένα μικρόβιο) και κατάφερε να την καθιερώσει στα ιατρικά συστήματα των χωρών. Είναι η ιατρική των φαρμακευτικών εταιρειών, των χημικών φαρμάκων και των εμβολίων.

β) η θεωρία του βιολογικού εδάφους (Terrain Theory) [βιολογικό έδαφος θεωρείται το σώμα, ο οργανισμός] των Μπερνάρντ, Μπεσάμπς και άλλων επιστημόνων.

Βάσει αυτής της θεωρίας δεν υπάρχει και ούτε υπήρξε ποτέ αυτό που λένε ιός. Αντίθετα, αυτό το μικρό αιχμηρό πράγμα που η εικόνα του έχει κατασκευαστεί με υπολογιστή (Photoshop ή CGI) και με το οποίο προσπαθούν συνεχώς να μας τρομάξουν δημιουργείται από το σώμα ως μέρος του ανοσοποιητικού μας συστήματος που

είναι επιφορτισμένο με την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Ονομάζεται εξώσωμα. Δεν υπάρχουν ιοί (εξάλλου δεν έχουν ποτέ απομονωθεί και καθαριστεί), είναι εξωσώματα.

Είναι μεταδοτικά με την έννοια ότι όταν κάποιος κάνει ενεργή αποτοξίνωση με εξωσώματα στο σώμα του (δηλαδή «έχει συμπτώματα γρίπης») αποβάλλει εξωσώματα και όποιος είναι επίσης τοξινωμένος και εκτίθεται σε αυτά τα εξωσώματα αρχίζει να παράγει τα δικά του και να αποτοξινώνεται. Όποιος έχει υποβληθεί σε πρωτόκολλο αποτοξίνωσης ξέρει ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και να μας κάνει να αισθανθούμε άρρωστοι προτού νοιώσουμε καλύτερα. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα ρίχνει τις τοξίνες στο αίμα τις οποίες πριν αποθήκευε σε λίπος για να μην δημιουργούν πρόβλημα. Η σοβαρότητα των συμπτωμάτων εξαρτάται από το επίπεδο των τοξινών στο σώμα. Οι άνθρωποι που είναι εξαιρετικά τοξινωμένοι μπορεί να πεθάνουν από αυτή τη διαδικασία εάν δεν γίνει σωστά. Αυτή λοιπόν τη διαδικασία προσπαθούν τόσο απεγνωσμένα να την περάσουν ως «ίωση» και όταν επιπλέον προστίθεται και μια εξαιρετικά τοξική ένεση (όλα τα φάρμακα και τα εμβόλια είναι χημικές τοξίνες), τότε έχουμε παταγώδη αποτυχία του συστήματος του οργανισμού.

Για όλα αυτά δεν θα ακούσετε σχεδόν ποτέ επειδή η αποτοξίνωση θεωρείται «εναλλακτική», επομένως οι αλλοπαθητικοί γιατροί δεν γνωρίζουν τίποτα γι’ αυτά. Επιπλέον έχουν εκπαιδευτεί να περιφρονούν οτιδήποτε εναλλακτικό. Όμως όσοι έχουν ασχοληθεί ενεργά και έχουν κάνει αποτοξίνωση κατά τη διάρκεια της ζωής τους μέσω διατροφής, βοτάνων, νηστείας κ.λπ. απλά δεν αρρωσταίνουν. Το κλειδί βρίσκεται στο να αντιμετωπίζεις το σώμα σου σαν ναό, διαφορετικά θα υποστείς τις συνέπειες.

Το όλο θέμα απαιτεί περισσότερες πληροφορίες από αυτές που μπορούν να παρατεθούν σε ένα σύντομο άρθρο. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει σχετικό υλικό για την Θεωρία του βιολογικού Εδάφους σε σελίδες όπου δεν υπάρχει λογοκρισία. Υπάρχουν πολλοί αφυπνισμένοι γιατροί που μιλούν γι' αυτό.

Χρήστος Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »