Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

ΕΓΙΝΕ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΑΤΙΚΙΩΤΟΥ: “ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΟ”… ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ… ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ…; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗ “ΛΟΙΜΩΞΗ COVID” ΝΑ ΤΗ “ΒΡΙΣΚΟΥΝ” ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ…; ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΡΟΛΟΣ (ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ) ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΩΝ, ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ… ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ SELF TEST ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΜΕ ΧΑΠ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΙΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ…

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Σήμερα είχαμε την ολοκλήρωση του απίστευτου θρίλερ που άρχισε τη στιγμή της κατάθεσης της μήνυσης της Γεωργίας Κοτρώτσου στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.

Στις 7 το πρωί έφυγα από τον Διόνυσο με κατεύθυνση το Πανεπιστήμιο. Μικράς Ασίας 75. Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας. Νεκροτομείο.

Εκεί, λίγο πριν τις 8 συναντήθηκα με τον ιατροδικαστή τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας.

Ενημέρωσα τη γραμματεία ότι η σορός θα έρθει μόνο όταν φτάσει και ο διορισμός του τεχνικού συμβούλου.

Η οικογένεια την ίδια ώρα βρισκόταν ήδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου. Μετά από αρκετή ώρα ήρθε η εισαγγελέας υπηρεσίας. Εστάλη email από την Εισαγγελία στο Πανεπιστήμιο.

Το email έφτασε, το Πανεπιστήμιο ήταν πλέον επισήμως ενήμερο.

Η οικογένεια πήρε το δρόμο για Αθήνα και Σισμανόγλειο. Η σορός σε σακούλα.

Χωρίς καμία προφύλαξη αυτοί που την έφεραν από το ψυγείο.

Η σακούλα όμως εκεί. Σύμβολο της απάτης.

Ο ιατροδικαστής του Πανεπιστημίου περίμενε ενώ

το νεκροτομείο κανονικά είχε κλείσει στις 12. Ημιαργία.

Η συμπεριφορά του απέναντι στα τρία παιδιά της Κωνσταντίνας υποδειγματική.

Να τα λέμε αυτά. Από μένα θα μαθαίνετε μόνο την αλήθεια.

Έφτασε η σορός.

Ελήφθη το σύντομο ιστορικό της Κωνσταντίνας.

Έγινε η νεκροτομή.

Η σήψη ήταν προχωρημένη. Ας είναι καλά η ομάδα της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου στην Ευελπίδων.

Αιτία θανάτου:

“Απροσδιόριστη”.

Αναρωτιέμαι πότε θα βρω αυτές τις τρομερές καταστροφές που προκαλεί ο κορωνοϊός. Όταν βρίσκουμε τέτοιες καταστροφές αυτές θα είναι ισχαιμικές νεκρώσεις εντερικών σωλήνων, ρήξεις κοιλιακών αορτών, εγκεφαλικές νεκρώσεις.

Και αυτές δεν τις έχει κάνει ο κορωνοϊός.

Τεράστια σημασία αποκτάνε πλέον οι δύο ιατρικοί φάκελοι, κυρίως βεβαίως αυτός του Άργους. Είναι ελάχιστα αυτά που έχουν δώσει.

Όπως πάντα.

Εμένα, εκτός των άλλων, με ενδιαφέρει και η διάγνωση του κορωνοϊού. Γιατί δεν θα δεχθώ διάγνωση από ένα self test στο σπίτι που έκανε την Κωνσταντίνα να φοβηθεί από αυτά που άκουγε και να πάει μόνη της στο νοσοκομείο. Έπασχε από ΧΑΠ, έπεσε λίγο το οξυγόνο, και δεν ήταν η πρώτη φορά, και ένα self test την έστειλε στο νοσοκομείο, από το οποίο ελάχιστες μέρες μετά την εισαγωγή της εκλιπαρούσε να φύγει.

Θέλω το μοριακό που έγινε στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχει; Δεν έγινε;

Το ξέρω ότι …δέκα αρνητικά τεστ δεν αρκούν μέχρι να βγει το θετικό ενώ ένα self θετικό αρκεί για την καταδίκη, αλλά να μη ρωτήσω…;

Αυτά που έγιναν στο νοσοκομείο είναι τρομερά. Θα καθηλώσουν αυτούς που θα παρακολουθήσουν την οικογένεια να τα περιγράφει στο βίντεο που θα ανεβάσω στο κανάλι. Αυτό θα γίνει την Κυριακή πλέον, αντιλαμβάνεστε όλοι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια μετά από τόσο ένταση και ελάχιστο ύπνο να γίνει νωρίτερα.

Η αναλυτική δημοσίευση με τα γεγονότα του Άργους θα γίνει μετά το βίντεο.

Για τη γιατρό που πάνω από την ασθενή Κωνσταντίνα έλεγε στην κόρη της “γιατί δεν την εμβολίασες, τώρα θα τη διασωληνώσουμε και θα πεθάνει”.

Και η ασθενής άκουγε…

Και όταν διασωληνωνόταν φώναζε να τη σώσουν.

Και την ακούω και εγώ…

Και για τόσα άλλα…

Έμελλε η τελευταίες ώρες του 2021 να είναι επεισοδιακές όπως ήταν και οι πρώτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »