Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ο Jon Rappoport Για Την Ανάγκη Να Κινηματογραφηθεί Κάθε Βήμα Της "Aπομόνωσης Ιών" & Να Αποκαλυφθεί Τι Πραγματικά Συμβαίνει Μέσα Στα Εργαστήρια Ιολογίας

Μετάφραση: Απολλόδωρος

8 Δεκεμβρίου 2023 | Jon Rappoport | Διάβαστε το εδώ


Πριν από τρία χρόνια, ένας αναγνώστης τράβηξε την προσοχή μου με ένα σχόλιο σχετικά με τους ιούς

Ακόμα το θυμάμαι.

"Ω, δεν μπορείτε να έρθετε εδώ μέσα, αστειεύεστε; Αυτό είναι ένα εργαστήριο υψηλής ασφαλείας. Μόνο πιστοποιημένοι επαγγελματίες μπορούν να εισέλθουν. Έχουμε να κάνουμε με ιούς. Απαγορεύεται η είσοδος σε εσάς και σε όλους τους πολίτες. ΕΜΕΙΣ σας λέμε ό,τι ανακαλύπτουμε. Εσείς αποδέχεστε τα ευρήματά μας. Τώρα σκάσε και εξαφανίσου...".

Αυτή είναι η στάση των ελίτ ερευνητών που ισχυρίζονται ότι ανακαλύπτουν και απομονώνουν νέους ιούς...

Ενώ, στην πραγματικότητα, όπως πολλοί από εμάς έχουν αναφέρει λεπτομερώς...

Δεν κάνουν τίποτα τέτοιο.

Προσποιούνται, με πολλαπλούς τρόπους.

Είναι υπεύθυνοι για την προσποίηση.

Ένας αναγνώστης, σε ένα σχόλιο, ανέφερε ότι ΕΜΕΙΣ θα έπρεπε να μπορούμε να μπαίνουμε σε αυτά τα εργαστήρια ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΜΕΡΕΣ και να καταγράφουμε όλα όσα συμβαίνουν εκεί μέσα.

BANG.

BOOM.

Ακριβώς.

Θα έπρεπε να είμαστε σε θέση να μπούμε εκεί μέσα με ένα επαγγελματικό τηλεοπτικό συνεργείο και κάμερες που να καταγράφουν κάθε ενέργεια που κάνουν αυτοί οι ηλίθιοι ερευνητές.

Πολλές κάμερες που θα καταγράφουν τη δράση από κάθε δυνατή γωνία. Από πολύ κοντά, από μεσαία απόσταση, από το ταβάνι, από το πάτωμα.

Με ήχο. Και στείλτε μερικούς ανθρώπους εκεί μέσα που έχουν ήδη περιγράψει λεπτομερώς πώς επιτυγχάνεται η πλαστογράφηση του ιού. Στέκονται κοντά στους ερευνητές και τους σταματούν ανά πάσα στιγμή και τους κάνουν ερωτήσεις.

"Γιατί το έκανες αυτό;" "Τι έχει μέσα αυτό το πιάτο;" "Ισχυρίζεσαι ότι μόλις απέδειξες ΤΙ; Εξήγησε πώς το απέδειξες." Και ούτω καθεξής.

Κάθε βήμα της λεγόμενης απομόνωσης νέων ιών αμφισβητείται και επικρίνεται -και καταγράφεται σε βίντεο, με ήχο- μέχρις ότου να μην υπάρχουν πλέον μυστικά, ιδιοκτησιακές πληροφορίες, κομμάτια που λείπουν από τη διαδικασία. Για τη δική ΜΑΣ ικανοποίηση.

Διαφορετικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος κάτω από τον ήλιο να δεχτούμε αυτά που μας λένε αυτές οι νυφίτσες.

"Γιατρέ, μόλις είπατε ότι διαχωρίσατε τον ιό από το διάλυμα σε αυτό το πιάτο σούπας. Το είπατε αλλά δεν το δείξατε. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Πότε θα ΔΕΙΞΕΤΕ την απομόνωση;"

"Γιατί βυθίσατε αυτό το όργανο στη σούπα; Τι κάνεις; Μετράς κάτι; Απόδειξέ το. Τι μετράς;"

"ΛΕΤΕ ότι μόλις αφαιρέσατε έναν ιό από αυτή τη σούπα που δημιουργήσατε, και τον καθαρίζετε, και μετά θα βάλετε ένα δείγμα κάτω από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, και μετά θα πείτε ότι τα σωματίδια που εμφανίζονται είναι ιοί. Θα πρέπει λοιπόν να δούμε όλα αυτά τα βήματα πολύ προσεκτικά και αργά, γιατί θα έχουμε πολλές ερωτήσεις. Πολλά αιχμηρά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσετε".

Όλα αυτά συμβαίνουν ζωντανά, με κάμερα, με ήχο.

Αυτή τη στιγμή.

Μετά θα δούμε τι ξέρουν και τι δεν ξέρουν αυτοί οι ελίτ ερευνητές.

H συνέχεια εδώ


—Δικτυογραφία:

Jon Rappoport on the Need to Film Every Step of “Virus Isolation” & to Uncover What Is Really Going On Inside Virology Labs - Truth Comes to Light

https://truthcomestolight.com/jon-rappoport-on-the-need-to-film-every-step-of-virus-isolation-to-uncover-what-is-really-going-on-inside-virology-labs/

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »