Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Ανθρωπομάζωμα και στη Δυτική Όχθη.. Επιχείρηση σκούπα εκατοντάδες πολίτες αιχμάλωτοι. ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ. Από τις 7/10 280 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Δ Όχθη και 4.000 αιχμαλωτίστηκαν! ΒΙΝΤΕΟ

 Ισραηλινή επιχείρηση σκούπα εθνοκάθαρσης και στη Δυτική όχθη. Ανθρωπομάζωμα και στη Δυτική Όχθη.. Δεν είναι Γάζα είναι Δυτική όχθη. Δεν υπάρχει Χαμάς εδώ αλλά υπάρχει και εδώ ο ίδιος στρατός Κατοχής..το Ισραήλ. 

Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι άρρενες πάνω από μια ηλικία αλυσοδεμένοι με μπανταρισμένα μάτια οδηγούνται στρατιές ολόκληρες πολίτες άοπλοι οδηγούνται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Ισραήλ και στα μπουντρούμια της Ισραηλινής Γκεστάπο. Με ταπεινώσεις και εξευτελισμούς με ισραηλινά σημαιάκια που τους έβαλαν στο πέτο. Αυτά σήμερα στην Jenin σε περιοχή της Δ όχθης που ”ελέγχει” η Παλαιστινιακή Αρχή ..

Από τις 7/10 280 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Δ Όχθη και 4.000 αιχμαλωτίστηκαν!

ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ

Από τις 12/12/23 η Τσαχάλ επιχειρεί στο στρατόπεδο εκτοπισμένων στη Τζενίν. Με drones βομβάρδισαν τη πόλη εισβάλουν σε σπίτια και

καταυλισμούς και παίρνουν τους άνδρες. Με στρατιωτικές ,μπουλντόζες καταστρέφουν τις υποδομές. Παγίδευσαν νοσοκομεία μπλόκαραν την είσοδο πέρασμα σε ασθενοφόρα. Οι γονείς πάνε με τα πόδια τα παιδιά τους στα νοσοκομεία κάποια καταλήγουν καθ΄οδόν.Eισέβαλαν σε 400 κτίρια πολλά από αυτά ήταν σπίτια όπου εγκατέστησαν στρατιωτικές βάσεις. Επιτέθηκαν στο ”θέατρο της Ελευθερίας” ο καλλιτεχνικός του διευθυντής και ο παραγωγός του αιχμαλωτίστηκαν από τις δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ. Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους που κάλυπταν τα γεγονότα.

Από τις 7/10 280 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Δ Όχθη και 4.000 αιχμαλωτίστηκαν!

Επίσης αλλού στη Τζενίν πάντα ο στρατός Κατοχή ς έχει γδύσει αιχμαλώτους και τους έχει στα γόνατα

Είναι το τέλος ενός λαού. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Eπίσης οι κατακτητές έγραψαν ρατσιστικά συνθήματα και μισαλλοδοξίας σε τζαμιά στη Jenin και έψαλαν ταλμουδικούς ύμνους στο “φως της Hannukah” μέσα στα τζαμιά..

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »