Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

«Μειώστε την αναπαραγωγή σας – Φέρτε κόσμο από Αφρική και Ασία»! ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ στην Ευρώπη

Ξεκίνησαν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για την Μεγάλη Αντικατάσταση

«Οι τρέχουσες πολιτικές και δημογραφικές αλλαγές στην Ευρώπη αποτελούν μια υπαρξιακή απειλή για τους αυτόχθονες πληθυσμούς της, που έχει να παρατηρηθεί από τις Πύλες της Βιέννης το 1683, με ανησυχίες ότι η ευρωπαϊκή ταυτότητα, πολιτισμός και ιστορία κινδυνεύουν να εξαφανιστούν», σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη!

Το 1683, 140.000 Οθωμανοί μεταξύ τους και 60 λόχοι Γενιτσάρων (~12.000) υπό τον μεγάλο βεζύρη Καρά Μουσταφά πασά πολιορκούσαν την πρωτεύουσα της Αψβουργικής αυτοκρατορίας! Τελικά η Αυστριακοί συνέτριψαν τον οθωμανικό στρατό και εμπόδισαν την έλευση του Ισλάμ στην Ευρώπη!

Ωστόσο, στις μέρες μας ανοίγουν παντού κερκόπορτες για να επιτευχθεί αυτό που δεν επιτεύχθηκε τότε, συνεχίζουν τα ΜΜΕ!

Μια πρόσφατη μετάδοση στο «Zeit im Bild» του ORF έχει πυροδοτήσει θύελλα διαμάχης, με την Βερένα Μπρουνσβάιγκερ, μια ακτιβίστρια για το κλίμα, η οποία υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς την αντικατάσταση των Αυστριακών παιδιών με μετανάστες από την Αφρική και την Μέση Ανατολή. 

Λέγεται πως η Μπρουνσβάιγκερ επιδιώκει να πείσει τους λευκούς και τους Ευρωπαίους να σταματήσουν την τεκνοποίηση, χαρακτηρίζοντας την πράξη της ευρωπαϊκής τεκνοποίησης ως εγγενώς ρατσιστική. Η «φεμινίστρια» συγγραφέας επετράπη να

παρουσιάσει το παγκοσμιοποιητικό ιδεολόγημά της της στον πιο σημαντικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ειδήσεων της Αυστρίας!

Η Μπρουνσβάιγκερ χαρακτήρισε τα ευρωπαϊκά παιδιά ως «Άρια Φυλή» και τάχθηκε υπέρ του να έρθουν άνθρωποι από την Αφρική, την Ασία και την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη, προτείνοντας μια ριζική αναθεώρηση της δημογραφικής σύνθεσης της Γηραιάς Ηπείρου. 

Έφτασε στο σημείο να ανακηρύξει όσα είπε σε ηθικό καθήκον, δηλώνοντας: «Τι λέμε σε αυτούς που έρχονται σε εμάς; Λέμε, όχι, έχουμε τόσους πολλούς δικούς μας Άριους ανθρώπους και δεν σας χρειαζόμαστε; …Το βρίσκω απίστευτα ρατσιστικό και αδίστακτα αδιάφορο – και είναι απόλυτο καθήκον μας να μειώσουμε τον τρόπο αναπαραγωγής μας…»

Η ανησυχητική μετάδοση της Verena Brunschweiger στο «Zeit im Bild» του ORF είναι μια κραυγαλέα εκδήλωση μιας ευρύτερης, πιο βαθιάς δημογραφικής αλλαγής που συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Αυτή η αλλαγή ευθυγραμμίζεται τρομερά με την θεωρία της «Μεγάλης Αντικατάστασης». Στην κοσμοθεωρία της, κάθε λευκό παιδί που γεννιέται είναι ένα βάρος για το κλίμα, καταλήγουν τα εναλλακτικά ΜΜΕ!

Δείτε ΕΔΩ!

Παλαιότερο άρθρο του ΕΛ: Κραυγή διανοουμένων από την Γαλλία για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας της Γαλλίας Michel Houellebecq λέει ότι η Ευρώπη θα «παρασυρθεί» από την μαζική μετανάστευση, προσθέτοντας ότι ήταν «σοκαρισμένος» που η «μεγάλη αντικατάσταση (των γηγενών πληθυσμών από αλλοδαπούς ή μιγάδες)» αντιμετωπίζεται ως θεωρία συνωμοσίας.

Ο Houellebecq έκανε τα σχόλια κατά την διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Γάλλο φιλόσοφο Michel Onfray.

«Η Μεγάλη Αντικατάσταση, σοκαρίστηκα ότι λέγεται θεωρία. Δεν είναι θεωρία, είναι γεγονός», είπε ο Houellebecq. «Όταν πρόκειται για τη μετανάστευση, κανείς δεν ελέγχει τίποτα, αυτό είναι το όλο πρόβλημα. Η Ευρώπη θα παρασυρθεί από αυτόν τον κατακλυσμό».

Ο Onfray συμφώνησε μαζί του, δηλώνοντας ότι «είναι αντικειμενικό αυτό που δείχνουν τα στοιχεία», σε σχέση με το ζήτημα της μαζικής δημογραφικής αλλαγής.

«Το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας της Γαλλίας, όπως συχνά τον περιγράφει ο κυρίαρχος Τύπος, είπε ότι η Μεγάλη Αντικατάσταση είναι γεγονός, θα ενισχύσει το ολοένα αυξανόμενο σώμα διανοουμένων, ακαδημαϊκών και πολιτικών που περιγράφουν και καταγγέλουν την Μεγάλη Αντικατάσταση σε δημόσια φόρουμ», παρατηρεί ο John Cody.

Ενώ ο Onfray πιστεύει ότι οι περισσότεροι από τους παράνομους μετανάστες (πολλοί από τους οποίους είναι μουσουλμάνοι) θα μετατραπούν απλώς σε καταναλωτές όπως όλοι οι άλλοι, ο Houellebecq βλέπει ένα πολύ πιο βίαιο μέλλον/

«Όταν ολόκληρα εδάφη βρίσκονται υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών, νομίζω ότι θα γίνουν πράξεις αντίστασης. Θα υπάρξουν επιθέσεις και πυροβολισμοί σε τζαμιά», δήλωσε ο Houellebecq.

το είδα

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ - Μ.Δαμανάκη: «Θέλουμε παγκόσμια
    διακυβέρνηση -Να είναι καλά ο Bill Gates

    https://odysseiatv.blogspot.com/2023/12/bill-gates_29.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »