Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Τροπολογία πραξικόπημα: Οι 30.000 μετανάστες για τις σοδειές που τελικά είναι μισό εκατομμύριο φθηνό εργατικό απο το Πακιστάν στον τομέα των κατασκευών.

Η τροπολογία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που νομιμοποιεί δεκάδες χιλιάδες παράτυπους μετανάστες και οι συνεχείς γελοίες δικαιολογίες των Υπουργών της περί τεράστιας έλλειψης εργατικών χεριών και για αμάζευτες ελιές, έχουν προκαλέσει την οργή όχι μόνο των πολιτών αλλα και τον ψηφοφόρων τους γιατί άλλη μια φορά τους είπαν ψέματα, αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν να έρθουν, στη «Γη της Επαγγελίας» που παρουσιάζουν με τα καλέσματά τους Δημήτρης Καιρίδης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Ειδικός Βοηθός του Πρωθυπουργού για Πακιστανούς στο εξωτερικό και την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Jawad Sohrab Malik, «πραγματοποίησε μια παραγωγική συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ελλάδας, Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της πακιστανικής κυβέρνησης, «με στόχο την προώθηση της συνεργασίας στη μετανάστευση ειδικευμένων και την ανταλλαγή γνώσεων».

Μάλιστα, όπως προστίθεται, «για την ανάγκη ενίσχυσης των ευκαιριών απασχόλησης για το Πακιστανικό εργατικό δυναμικό κατά τη συνάντηση στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αγοράς Εργασίας (GLMC) στο Ριάντ και τα δύο μέρη διερεύνησαν πιθανές συνεργασίες για τη διευκόλυνση της μετανάστευσης ειδικευμένου εργατικού δυναμικού από το Πακιστάν στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με τους Πακιστανούς, «ένα από τα βασικά σημεία συζήτησης επικεντρώθηκε γύρω από

την αντιμετώπιση της τρέχουσας ζήτησης της Ελλάδας για εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό στον κατασκευαστικό κλάδο»!

Άρα δεν πρόκειται ούτε για σοδειές, ούτε για ελλιές… αλλα για φθηνό προσωπικό στον κατασκευαστικό κλάδο και μάλιστα γνωστής εταιρίας στο ελληνικό.

Η αριστερά λόγω ιδεοληψιών δεν πρόκειται να αντιδράσει απέναντι στα ψέματα της κυβέρνησης, οπότε “παίζει μπάλα μόνη της” για άλλη μια φορά.

Θα μπορούσε φυσικά η κυβέρνηση να δώσει εργασία στο 1 εκ. άνεργους εγγεγραμένους Έλληνες αλλα η εταιρία δεν θέλει ούτε Έλληνες εργάτες, ούτε Ευρωπαίους, γιατί θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις. Θέλει συγκεκριμένα εργάτες εκτός Ευρώπης. Άλλα όπως έχουμε ξαναπεί δεν είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων αλλα μόνο των επιχειρηματιών που την στηρίζουν.

Παρακάτω θα δείτε το δημοσίευμα απο την Αυγή που το επιβεβαιώνει.

Η επίσημης αναφορά της πακιστανικής κυβέρνησης είναι αυτή η πρόταση: «Σύμφωνα με τον Έλληνα Υπουργό Εργασίας, η χώρα χρειάζεται περίπου 500.000 ειδικευμένους εργάτες στον κατασκευαστικό τομέα»!

Άρα ούτε 30.000, όπως αρχικά ακούστηκε, ούτε 300,000 αλλά 500.000 ειδικευμένους εργάτες στον κατασκευαστικό τομέα.

Τα αλλεπάλληλα ψέματα της κυβέρνησης που απευθύνονται στο χαμηλό iq των ψηφοφόρων της

Από το βήμα της Βουλής, ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, είπε το εξής:

«Επειδή πολλοί με ρωτούν ποιες είναι οι Χώρες με τις οποίες διαπραγματευόμαστε Διακρατικές Συμφωνίες για εισαγωγή εργατικού δυναμικού είναι οι εξής: Γεωργία, Ινδία και Μολδαβός. Ακολουθούν οι Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και η Αρμενία. Το Πακιστάν δεν είναι σε αυτές».

Πραγματικά είναι κανείς να απορεί πως με τόση ευκολία λένε ψέματα στον ελληνικό λαό…

Κι αφού ο Άδωνις Γεωργιάδης. Για μία ακόμη φορά μοίρασε σανό μετά προσπάθησε κάπως το συμμαζέψει:

«Για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις στην Κοινή Γνώμη στο εάν έχουμε υπογράψει ή σκοπεύουμε να υπογράψουμε Διακρατική Συμφωνία με το Πακιστάν περί εισαγωγής από την Χώρα αυτή εργατικού δυναμικόυ σας ενημερώνω για τα εξής. Α) μία διακρατική συμφωνία δεν γίνεται κρυφά καθώς για να ισχύει πρέπει να περάσει από την Βουλή. Δηλ δεν είναι ένα χαρτί που το υπογράφει ένας υπουργός. Β) ήδη από την προηγούμενη Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής η Χώρα αυτή είχε εκφράσει ζωηρό ενδιαφέρον για να υπογράψουμε μία τέτοια συμφωνία αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε. Άλλωστε θα έπρεπε η να συμπεριλαμβάνει την υποχρέωση του Πακιστάν να δέχεται πίσω όσους παρανόμους από την Χώρα αυτή έχουν έρθει ήδη στην Ελλάδα. Γ) η επίσημη συνάντηση μου με τον ομόλογο μου από το Πακιστάν δεν έγινε κρυφά αλλά φανερά και σχετική ανάρτηση έκανα την περασμένη εβδομάδα. Δ) το Πακιστάν εξακολουθεί να επιθυμεί μία τέτοια συμφωνία αλλά δεν είναι στις πολιτικές μας προτεραιότητες. Οι Χώρες με τις οποίες είμαστε κοντά σε υπογραφή τέτοιου είδους διακρατικών συμφωνιών ανακοινώθηκαν στην Βουλή η οποία άλλωστε είναι και η μόνη κυρίαρχη να εγκρίνει ή να απορρίψει τέτοιου είδους συμφωνίες. Κοινώς ψυχραιμία. Σας είπα να μας έχετε εμπιστοσύνη!»

Στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υπερπόντιων Πακιστανών και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, γίνεται λόγος και για δημιουργία κατάστασης «win-win» και για διευκόλυνση της «εξαγωγής ειδικευμένων Πακιστανών εργαζόμενων».

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

«Η προτεινόμενη συνεργασία στοχεύει στη δημιουργία μιας win-win κατάστασης, προς όφελος και των δύο εθνών διευκολύνοντας την εξαγωγή ειδικευμένων Πακιστανών εργαζομένων για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης στην Ελλάδα.

Αυτή η πρωτοβουλία ευθυγραμμίζεται με το όραμα της κυβέρνησης του Πακιστάν να συμβάλει ενεργά στο παγκόσμιο εργατικό δυναμικό και να ενισχύσει τους διπλωματικούς και οικονομικούς δεσμούς με φιλικά κράτη.

Το Υπουργείο Υπερπόντιων Πακιστανών και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού παραμένει προσηλωμένο στην προώθηση εταιρικών σχέσεων που προωθούν τη διεθνή συνεργασία και διευκολύνουν την ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης και δεξιοτήτων μεταξύ των εθνών».

Η σχετική ανάρτηση του Jawad Sohrab Malik:

«Εστιάζουμε στην κάλυψη της ανάγκης της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στις κατασκευές. Τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία G2G με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς μας».

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Αυτούς ψηφίσατε και την αντίστοιχη αντιπολίτευση αμετανόητοι μηδενικού IQ.
    Πλέον έχουν αποκαλυφθεί τα ελληνόφωνα σκουπίδια και δε τηρούν ούτε τα προσχήματα. Κάνουν με συνοπτικές διαδικασίες μαζικό ενεργό εποικισμό στην χώρα. Είναι βέβαιο ότι αυτοί θα γίνουν μόνιμοι έποικοι και σε ελάχιστα χρόνια θα αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια. “Και ποιόν να ψήφιζα”;! Καθυστερημένα ανθρωποειδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »