Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Άλλαξε η ρητορική: Έτσι θα φέρνουν τώρα αλλοδαπούς σε όλη την Ευρώπη! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ από Ιρλανδία

Οι περισσότεροι παρακολουθούν ανυποψίαστοι

Πλέον η ρητορική για το μεταναστευτικό άλλαξε!

Δεν έρχονται πλέον «καημένοι πρόσφυγες», αλλά «αναγκαία εργατικά χέρια»!

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ανακοίνωσαν δήθεν δραστικά μέτρα για την ανάσχεση της παράτυπης μετανάστευσης καθώς οι ροές έχουν αυξηθεί, αλλά την ίδια ώρα λένε πως οι ροές δεν θα σταματήσουν, καθώς χρειάζονται ξαφνικά εργατικά χέρια!!!

Όπως σημείωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς, «η προσπάθειά μας να καλύψουμε τα κενά της αγοράς εργασίας πρέπει να ξεκινήσει από το «σπίτι», με ισχυρά μέτρα για τη στήριξη του εγχώριου εργατικού δυναμικού. Ωστόσο, συνεχίζει, η μετανάστευση εργατικού δυναμικού μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό συμπληρωματικό μέσο». Γιατί η δημογραφική αλλαγή, η γήρανση του πληθυσμού, αναμένεται να επιδεινώσει την κατάσταση: o οικονομικά ενεργός πληθυσμός της ΕΕ θα μειωθεί, από 265 εκατομμύρια το 2022 σε 258 εκατομμύρια το 2030. Αρκετά ευρωπαϊκά κράτη, όπως η Γερμανία, η Ιταλία και η Ελλάδα, έχουν ήδη πει πως θέλουν να διευκολύνουν τον ερχομό και την εργασία αλλοδαπών εργαζομένων στην επικράτειά τους!

Θυμηθείτε τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον

Γερμανό Καγκελάριο, Όλαφ Σολτς!

Έτσι οι αλλοδαποί έχουν φτάσει μέχρι και την Ιρλανδία, αλλοιώνοντας, κατά πολλούς, εθνοτικά την ευρωπαϊκή ήπειρο!

Μάλιστα έγινε ξανά viral στο διαδίκτυο ένα βίντεο από το 2022 που δείχνει την στιγμή που αρκετοί Ιρλανδοί πολίτες ερωτήθηκαν για το πιο δημοφιλές όνομα για αγοράκι στο Galway!

Όταν οι πολίτες του Γκάλγουεϊ έμαθαν ότι το «Μοχάμεντ» ήταν στην πραγματικότητα το κορυφαίο όνομα για αγοράκι στην πόλη, κάποιοι εξέφρασαν σοκ και άλλοι παραδέχθηκαν ότι είχαν ακούσει αυτό το στατιστικό στοιχείο πριν και το είχαν ξεχάσει.

Παρακολουθήστε την αντίδραση των ανθρώπων όταν μαθαίνουν ότι το «Μοχάμεντ» είναι πλέον το πιο δημοφιλές όνομα για αγόρια στο Γκάλγουεϊ της Ιρλανδίας:

Δείτε τι συμβαίνει τώρα στην Ιρλανδία, όπου πολίτες διαμαρτύρονται υπό το σύνθημα «Η ζωή των Ιρλανδών μετράει», μετά τις ταραχές για την φερόμενη ανομία των μεταναστών:

το είδα 

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »