Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Επιστημονικός «σεισμός»: Γι’ αυτό αρκετοί άνθρωποι υπάκουσαν στα εμβόλια – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι γνωρίζουν για τον ανθρώπινο νου και πως έπεισαν τους «εμβολιασμένους»!

Η International Covid Summit συνήλθε για πρώτη φορά στην Ρώμη τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε συγκεντρώθηκε στην Μασσαλία της Γαλλίας, στην Ευρωπαϊκή Βουλή στις Βρυξέλλες, με την Συμμαχία για την Ένωση των Ρουμάνων, ένα ρουμανικό πολιτικό κόμμα, να φιλοξενεί την πιο πρόσφατη εκδήλωση στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου στο Βουκουρέστι στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023 στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ!!!!!!

Ο κατάλογος των ομιλητών γέμισε στο έπακρο με γνωστά ονόματα όπως ο Dr. Robert Malone , ο Dr. Ryan Cole, η Dr. Jessica Rose , ο Dr. Piers Robinson , Professor Ο Matthias Desmet, ο Dr. Mark Trozzi και πολλοί άλλοι.

Σημαντική ήταν η τοποθέτηση του Jason Christoff! Είναι ένας Καναδός που διευθύνει ένα διεθνές ινστιτούτο επαναπρογραμματισμού όπου οι μαθητές εκπαιδεύονται στο θέμα του ελέγχου του νου, της πλύσης εγκεφάλου, της τροποποίησης συμπεριφοράς και της ψυχολογικής χειραγώγησης. 

Κατά την διάρκεια της «πανδημίας» και με το βλέμμα στην επόμενη, την οποία οι τηλέ-ειδικοί «βλέπουν να έρχεται, εκφράστηκε η απορία πως οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να υπέκυψαν στις τακτικές πλύσης εγκεφάλου!

Όπως δήλωσε ο Jason Christoff:

«Η ουσία της παρουσίασής μου ήταν απλώς η ανασκόπηση 3 βασικών στοιχείων της έρευνας στον τομέα της ψυχολογίας και η παρουσίαση ότι μπορεί να τροποποιηθεί η συμπεριφορά των ανθρώπων υπό ορισμένες συνθήκες και στην συνέχεια ότι η ψυχολογία πράγματι χρησιμοποιήθηκε ως όπλο εναντίον του κοινού, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι συνήθως από το 2020 και μετά, για να προξενήσει ένα πολύ συγκεκριμένο αποτέλεσμα στον πληθυσμό, στην συλλογικότητα, κι αυτό ήταν να λάβει τον εμβολιασμό…

Η επανάληψη είναι το κλειδί για την αλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς! Υπάρχει ένα μέρος του εγκεφάλου μας που αφομοιώνει το σύνολο του περιβάλλοντός μας και είναι σε εγρήγορση για επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο. Το επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο αντικατοπτρίζει αυτό που κάνει, λέει και σκέφτεται η μεγαλύτερη ομάδα!

Έτσι, το επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο του covid ήταν αριστοτεχνικά σχεδιασμένο ώστε να αποφέρει ένα πολύ συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το ανθρώπινο νευρικό μας σύστημα είναι ότι πάντα αναζητά την ασφάλεια… Όπως συμβαίνει με την επούλωση μιας πληγής. Γίνεται για λόγους ασφάλειας.

Αν κοπώ κι η τομή επουλωθεί, είναι για λόγους ασφάλειας. Πολλοί άνθρωποι δεν θα πιστέψουν ότι η συμπεριφορά ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία, ότι το ίδιο σας το νευρικό σύστημα μπορεί να “χακάρει” τις ίδιες τις συμπεριφορικές σας οδούς, να σας κάνει να ενεργείτε μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο, κάνοντάς το σαν χάρη προς εσάς, προσπαθώντας να σας κάνει να μιμείστε, να αντικατοπτρίζετε και να αντιγράφετε το πιο επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο στο περιβάλλον σας…

Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν γνωρίζουν ότι αν μπορέσουν να ελέγξουν το επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο του περιβάλλοντος, μπορούν να ελέγξουν την συμπεριφορά μας, γι’ αυτόν τον λόγο πλημμύρισαν τα ενημερωτικά κανάλια με το τσουνάμι προπαγάνδας το οποίο ήταν πάρα πολύ επαναλαμβανόμενο…

Και δεν έχουμε διαδαχθεί γι’ αυτό το αόρατο εργαλείο αξιολόγησης εντός του νευρικού μας συστήματος που αξιολογεί για επανάληψη (περιεχομένου). Και θα ‘πρεπε να ‘μαστε πολύ προσεκτικοί με τα επαναλαμβανόμενα μηνύματα, επειδή τα πραγματοποιείτε εκτός της συνειδησιακής σας επίγνωσης… Πολλοί άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό».

Δείτε την συνέχεια:

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »