Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Το πρόσχημα της ευθύνης του σταθμάρχη

Vasileios Syranastasis

Αν ένα πλοίο πάει να αναχωρήσει από ένα λιμάνι και ΔΕΝ δουλεύει κάποια από τα ακόλουθα, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ, γιατί η κίνηση του ΧΩΡΙΣ κάποιο από όλα αυτά, θα έθετε σε κίνδυνο πρωτίστως ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

AIS... Automatic identification System
Όλες οι παράκτιες αρχές, λιμένες, VTS (Vessel Traffic Systems), βλέπουν το πλοιο και όλα τα στοιχεία του και την κίνηση του μέσω ραδιοσυχνοτήτων και το ίδιο πλοιο με το ίδιο συστημα βλέπει οτιδήποτε κινείται και επιπλέει γύρω του.

LRIT... Long Range Identification Tracking System
Σχεδόν παρόμοιο με το προηγούμενο, αλλά διαφορετικό συστημα και στην πρόσβαση και στην διαχείριση.

RADAR...ολοι ξέρουμε τι είναι, για να βλέπει το πλοίο που πηγαινει και τι είναι γύρω του και στη πορεία του και να αποφεύγονται οι συγκρούσεις και όχι μόνο.

GPS... Δεν χρειάζεται εξήγηση, για να ξέρες που βρίσκεσαι πάνω στον πλανήτη.

ECDIS....Electronic Chart Display and Information System....πληρες συστημα, Όλα σε ένα τα άνωθεν, συν

όλα τα υπόλοιπα όργανα ναυσιπλοΐας, πάνω σε ένα χάρτη.

Υπάρχουν και αλλά δευτερεύοντα συστήματα που αφορούν, ΟΛΑ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, σε σχέση συγκεκριμένα με την κίνηση των πλοίων (ναυσιπλοΐα).

Σε αντιδιαστολή σε αυτά τα ολίγα άνωθεν, βάλτε την κίνηση των τρένων σε ΜΟΝΙΜΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, χωρίς να υφίσταται κανένα συστημα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της κίνησης τους πάνω σε αυτές τις μόνιμες γραμμές κίνησης και χωρίς να έχει ο οδηγός ή ο σταθμαρχης κανένα συστημα που να του δείχνει τι κινείται πέριξ.

Και μετά πείτε μου, αν ευθύνεται ο σταθμαρχης ή ο οδηγός ή ο φουφουτος ή ΑΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ όλα αυτά τα λαμόγια που κυβερνούν την δύσμοιρη Ελλάδα εδώ και δεκαετίες (ειδικά τις 2 τελευταίες) και σκοτώνουν τα παιδια της διαχρονικά, συστηματικά και μεθοδολογικα, μαζί με ιδιώτες φιλαράκια-μαφιόζους που το μόνο που τους ενδιαφέρει ΟΛΟΥΣ είναι το ΔΙΚΟ τους κέρδος.

Γνωρίζοντας εδώ και δεκαετίες όλα τα συστήματα (που αυξήθηκαν τις τελευταίες 2 δεκαετίες) και τους κανόνες ασφάλειας που διέπουν τα της ναυσιπλοΐας (της κίνησης των πλοιων στον θαλάσσιο χώρο) που ήταν ανέκαθεν για την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, το να άκουω για μετωπική σύγκρουση τρένων πανω στην ίδια γραμμή εν έτη 2023 και εν έτη μέχρι και της παρακολούθησης των κατσαρίδων με κοκογιο, ειλικρινά με τρελαίνει. Με τρελαίνει σε τέτοιο βαθμό που αν είχα (που ευτυχώς δεν είχα) δικό μου άνθρωπο πάνω στο τρένο, ειλικρινά και πάλι, θα είχα μπει μέσα στο βολευτηριο και θα είχα κάψει ζωντανά όλα τα 💩💩💩💩 που ηλίθιοι συνάνθρωποι μου βάζουν εκεί με την ηλίθια ψήφο τους. Δεν θα έμενε 💩💩💩 ακαφτο, ουτε για δείγμα.

Και μόνο που βλέπω γονείς να αναζητούν τα παιδιά τους (που ήταν στο τρένο) μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειλικρινά και πάλι, βρίσκομαι σε οριακό σημείο, εν βρασμω ψυχής χιλιάδες μίλια μακρυά από τον απύθμενο βόθρο με αμέτρητα 💩💩💩.

"οχι δάκρυα ...
όχι πια...
μόνο ...οργή ...και απύθμενο μίσος για τους δολοφόνους των συνανθρώπων μας."
Της Ρ./

Υ.Γ. ψιτ ζουκι στα παπαρια μου και να με μπλοκάρεις και φιμώσεις πάλι, γιατί δεν τηρώ τους "κανόνες της Κοινότητας" Ή γιατί διασπείρω "μίσος" ... Λαμόγιο

6 σχόλια:

  1. Σοκαριστική καταγγελία για την τραγωδία στα Τέμπη – «Είχε παράνομα υλικά που προκάλεσαν μεγάλη έκρηξη»

    https://www.newsbreak.gr/ellada/445268/sokaristiki-kataggelia-gia-tin-tragodia-sta-tempi-eiche-paranoma-ylika-poy-prokalesan-megali-ekrixi/

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα νεότατο σύστημα τηλεδιοίκησης λειτούργησε άψογα και ασφαλέστατα 2007-2010. Και μετά, και μετά; Ακούστε τι λέει ο πρώην σταθμάρχης Λάρισας: περικοπές, απολύσεις, παρότρυνση να βγουν σε πρώιμη σύνταξη. [Μετάφραση: MΝΗΜΟΝΙΑ/μνημονιακές υποχρεώσεις (αρχής γεν. το 2010) προερχόμενα από ΕΕ και δανειστές (Κομισιόν κλπ.) για να έχουμε «βιώσιμες εταιρίες» ώστε αφού είχαν τεμαχιστεί… να ιδιωτικοποιηθούν, να ξεπουληθούν λίγα χρόνια αργότερα δλδ) – σημείωση: το σύστημα απαξιώθηκε και σταμάτησε να λειτουργεί]

    https://twitter.com/katmouts/status/1631897159913340928?cxt=HHwWgIDU6cP01KUtAAAA

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ....

    «Υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα σιδηροδρομικών έργων στην ιστορία της χώρας», ήταν, στις 25 Νοεμβρίου 2021, ο τίτλος σε προπαγανδιστικό σποτ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με πρωταγωνιστή τον Κώστα Καραμανλή.

    Που ειναι αυτα τα 4 δις,Τσαρλατάνοι...?

    https://twitter.com/OmadaMnimis/status/1631585846510878727?cxt=HHwWjoCwndqrx6QtAAAA
    ==========

    Έπεσαν οι υπογραφές Ιταλών - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

    https://www.youtube.com/watch?v=0aRoNDl6b-M

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..................ΔΟΛΟΦΟΝΕ.

    Κάτσε κάτω από τη μπάρα!!!🤮
    Ωραίος, γράφουμε...
    "Βγαίνει, βγαίνει..."
    Και ξεκίνησε η πορεία για το ...όσκαρ!

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1631298663061282820?cxt=HHwWiICz5bbfxKMtAAAA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΑΜΑΡΤΩΛΟ” ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ “ΦΟΝΙΑ” ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ “ΔΟΝΤΙ” ΤΟΝ… ΘΕΣΣΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9d%ce%91-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%9f%ce%99-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%94%ce%95%ce%99%ce%9e%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%97-%ce%91%ce%a5%ce%a4%ce%9f-%ce%95%ce%99%ce%9d%ce%91%ce%99/#comment-3380022

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Αποθέωση» του Λαοπρόβλητου Μητσοτάκη με το γνωστό στην οικουμένη σύνθημα

    https://twitter.com/ntalaoura/status/1632108879218720768

    ----
    Πιο σφογγοκωλάριοι από τους σφογγοκωλάριους οι διαιτητές του Ιωνικός-ΑΕΚ που ζήτησαν να κατέβει πανό οπαδών για το δυστύχημα στα Τέμπη!!!
    Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης όμως όρθωσε και τα 210 εκατοστά του και είπε «όχι»!

    https://pbs.twimg.com/media/FqZWVT1X0AId_pU?format=jpg&name=medium

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »