Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Η πανδημία που δεν υπήρξε ποτέ

Μια ολοκληρωμένη μελέτη από ερευνητές του Stanford τραβάει το χαλί κάτω από την πολιτική Covid. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πάλι στο μέλλον περιορισμοί της ελευθερίας.

Στις αρχές του 2023, αυτό το τεχνικό άρθρο έπεσε σαν βόμβα: πέντε ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Stanford και άλλα πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και ο Ιωάννης Ιωαννίδης, είχαν διαπιστώσει ότι η νόσος Covid είναι συγκρίσιμη με την εποχική γρίπη για άτομα ηλικίας έως εβδομήντα ετών και ακόμη λιγότερο επικίνδυνη για τους νεότερους. Αυτό ανατρέπει σχεδόν όλα όσα ακούγαμε επί τρία χρόνια.

Τα αποτελέσματα βασίζονται σε μια λεγόμενη μετα-μελέτη, η οποία δεν συλλέγει η ίδια στοιχεία, αλλά αξιολογεί άλλες μελέτες – στην

προκειμένη περίπτωση δεκάδες παγκοσμίως, τα στοιχεία των οποίων προέρχονται από τις πρώτες ημέρες της “κρίσης” Covid, όταν κυκλοφορούσαν οι υποτιθέμενες επικίνδυνες μεταλλάξεις Alpha έως Delta και δεν υπήρχε εμβόλιο. Οι ερευνητές προσδιόρισαν τον αριθμό των μολυσμένων ατόμων από μετρήσεις αντισωμάτων και τον συνέκριναν με τον αριθμό των ατόμων που πέθαναν από ή με Covid. Δεδομένου ότι, λόγω έλλειψης στοιχείων, συμπεριλήφθηκαν και όσοι πέθαναν απλώς “με” την Covid, τα ποσοστά θνησιμότητας των περιπτώσεων που υπολογίστηκαν με αυτόν τον τρόπο υπερεκτιμούν την πραγματικότητα. Σε συνδυασμό με το γνωστό γεγονός ότι η γρίπη εξαφανίστηκε στην αρχή της περιόδου που εμφανίστηκε ο νέος ιός, και σύμφωνα με τον ΠΟΥ παγκοσμίως, η συγκρισιμότητα της Covid και της γρίπης οδηγεί στη διαπίστωση: Κάναμε πολλή φασαρία για το τίποτα.

Οι περιορισμοί της ελευθερίας ήταν εσφαλμένοι

Οι διαπιστώσεις αυτές έχουν τεράστια πολιτική εκρηκτική δύναμη για τον εξής λόγο: Πρόσφατα, οι πρώην σκληροπυρηνικοί παραδέχθηκαν ότι τα μέτρα τους ήταν υπερβολικά. Για παράδειγμα στη Γερμανία, ο Lothar Wieler, επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch, παραδέχτηκε ότι τα καταστροφικά μέτρα για τους παιδικούς σταθμούς και το κλείσιμο των σχολείων ήταν περιττά. Και κανένας άλλος από τον Γερμανό υπουργό Υγείας Karl Lauterbach δεν αποκάλεσε εκ των υστέρων όλα τα μέτρα για τους εξωτερικούς χώρους ” μπούρδες”.

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας που υπήρχε σε ορισμένα μέρη για σχεδόν τρία χρόνια ήταν καθαρά για ψυχολογικοπολιτικούς λόγους

Εκτός από τις…ατυχέστατες απαιτήσεις διατήρησης “κοινωνικής” απόστασης και χρήσης φίμωτρου, σε αυτές περιλαμβάνονταν, όχι λιγότερο σημαντικό, οι ολοκληρωτικές απαγορεύσεις διαδηλώσεων, οι οποίες σηματοδοτούσαν ίσως την πιο σοβαρή παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων, καθώς στέρησαν από τους πολίτες την τελευταία ευκαιρία να αμυνθούν ενάντια στην πολιτική του κράτους, που σήμερα αποδεικνύεται ότι ήταν εντελώς λανθασμένη και στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους. Ο αριθμός των διαδηλωτών που τραυματίστηκαν ή στους οποίους επιβλήθηκαν πρόστιμα είναι πιθανότατα δεκάδες χιλιάδες. Όλες αυτές οι παραδοχές, ωστόσο, χάνουν το νόημα: Λόγω της συγκρισιμότητας της Covid και της γρίπης, όχι ορισμένοι, αλλά όλοι οι περιορισμοί της ελευθερίας ήταν άστοχοι. Τα μαζικά test χωρίς κανένα λόγο δημιούργησαν μια υποτιθέμενη πανδημία που δεν υπήρξε ποτέ στην πραγματικότητα.

Όπως είναι γνωστό, επικριτές όπως ο καθηγητής Sucharit Bhakdi ή ο Dr. Wolfgang Wodarg αλλά και πολλοί Έλληνες ιατροί και καθηγητές, είχαν ήδη διατυπώσει αυτά τα γεγονότα τον Μάρτιο του 2020. Πλέον, φτάνουν στο κοινό ταυτόχρονα με άλλα άρθρα που αποδεικνύουν την αναποτελεσματικότητα και την καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Τα lockdown-files μας δείχνουν, πώς το κράτος και οι πολιτικοί έδρασαν τα τελευταία χρόνια, ώστε να κρατήσουν τον κόσμο σε συνεχή πανικό και τρόμο. Η πιο πρόσφατη δημοσίευση του φημισμένου Ινστιτούτου Cochrane, το οποίο θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεκμηριωμένη ιατρική, έχει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το πλαίσιο: σύμφωνα με το Cochrane, δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη ότι οι μάσκες περιορίζουν την εξάπλωση των ιών. Η υποχρεωτική χρήση μασκών, η οποία ισχύει σε ορισμένα μέρη εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, ήταν καθαρά ψυχολογική και πολιτική, σηματοδοτώντας έναν οξύ κίνδυνο στους μη ενημερωμένους και αποσπώντας τη συγκατάθεσή τους στην πολιτική του αποκλεισμού.

Δυνατότητα επανάληψης

Συνδυάζοντας τις παραπάνω γνώσεις, προκύπτει νομικά ότι ολόκληρη η πολιτική Covid ήταν δυσανάλογη από δύο απόψεις και συνεπώς παράνομη: τα μέτρα δεν ήταν ούτε αναγκαία, αφού δεν υπήρχε απειλή για το σύστημα υγείας, ούτε κατάλληλα, αφού δεν απέτρεπαν την εξάπλωση του κρυολογήματος.

Συγκρίσεις κρατών με σκληρό lockdown όπως η Ελλάδα και η Γερμανία με κράτη όπως η Σουηδία ή η Ρουμανία τονίζουν αυτή τη διαπίστωση. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να φοβόμαστε ότι ένα γεγονός όπως η “κρίση της Covid” θα συμβεί ξανά. Το πρώτο επιχείρημα υπέρ αυτού είναι ότι τα λεγόμενα εμβόλια ήταν ίσως η πιο κερδοφόρα επιχείρηση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Με την υποδαύλιση του φόβου και την απειλή περαιτέρω αποκλεισμού, οι άνθρωποι οδηγήθηκαν μαζικά σε μια ένεση που υπό κανονικές συνθήκες θα είχαν απορρίψει ως πειραματική και καθόλου δοκιμασμένη γονιδιακή θεραπεία.

Δεύτερον, έχει αποδειχθεί πόσο γρήγορα ο πληθυσμός ξεχνά τέτοια γεγονότα. Μόλις δέκα χρόνια μετά την έναρξη της “πανδημίας της γρίπης των χοίρων” μαζί με το καταστροφικό εμβόλιο, το οποίο έπρεπε να αποσυρθεί από την αγορά αφού έγιναν γνωστές οι παρενέργειες, σχεδόν κανείς δεν θυμάται αυτή την πρόβα τζενεράλε. Ούτε θυμούνται ότι στην Ελλάδα, ο Τσιόδρας και η “ομάδα” του, (στη Γερμανία ο Lauterbach, ο Drosten και το RKI) ήταν οι ίδιοι πρωταγωνιστές όπως και στην υπόθεση της Covid.

Ακολουθήστε μας στο Telegramhttps://t.me/corona_Greece


E.Y.E

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »