Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Κλαυσίγελως: Έφτασε στο σπίτι μιας 92χρονης το πρόστιμο από τη ΔΟΥ επειδή δεν έκανε το σκεύασμα!

 

Πρόστιμο 107,30 ευρώ καλείται η πληρώσει η γιαγιά-Μαριώ από το Ποιμενικό Έβρου επειδή δεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η υπερήλικας έλαβε το «ραβασάκι» της ΔΟΥ Ορεστιάδας προχθές αλλά δεν το άνοιξε, διότι δεν βλέπει καλά. Έτσι, τον φάκελο πήρε ο εγγονός της Δημήτρης Παναγιωτούδης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αντίκρυσε τη βεβαίωση του προστίμου.

«Δεν είπα κάτι στη γιαγιά μου. Απλά ανέφερα ότι είναι κάτι… χαρτιά. Αν της έλεγα ότι θα πληρώσει 107,30 ευρώ επειδή δεν έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ ο πλησιέστερος γείτονάς της μένει… 200 μέτρα παρακάτω, θα γινόταν ‘Τούρκος’!», είπε στον «Ελεύθερος Τύπο» ο κ. Παναγιωτούδης.

Η κ. Μαρία Παναγιωτούδη είναι 92 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Ποιμενικό, το οποίο βρίσκεται στην «καρδιά» του βόρειου Έβρου. Πλέον, έχει 100 κάτοικους, με την πλειονότητα να είναι άνω των 70 ετών. «Ασχολείται μόνο με τα ζωντανά της και τον κήπο της. Μένει μόνη της και απλά ερχόμαστε οι συγγενείς να τη δούμε και να της φέρουμε διάφορα ψώνια από την Ορεστιάδα που απέχει 16 χιλιόμετρα. Δεν έρχεται σε επαφή με κόσμο. Κοιτάει απλά τη δουλειά της», πρόσθεσε ο εγγονός.

Ερωτηθείς αν θα καταβάλει το

πρόστιμο των 107,30 ευρώ, απάντησε αρνητικά. «Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει το πρόστιμο. Η γιαγιά έχει φτάσει τα 92. Καταρχάς, ακόμη δεν το γνωρίζει. Αλλά ούτε ως οικογένεια θα πληρώσουμε το πρόστιμο. Ας έρθουν οι εφοριακοί να της πάρουν τα λεφτά», είπε ορθά-κοφτά. Όταν ρωτήθηκε ποια θα ήταν η αντίδρασή της αν το μάθαινε, είπε: «Θα τους έβριζε! Το ‘λέει’ η ψυχούλα της ακόμη. Δεν θα είχε πρόβλημα να πάει στην εφορία και να κράξει έναν προς έναν τους υπαλλήλους».

πηγή

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Επικινδυνότητα του "εμβολιασμού" κατά της Covid: όταν τα θύματα αφήνονται στη τύχη τους.

    https://odysee.com/@eyewideopen:2/Impfung:b?src=embed&t=87.944499
    =======
    Ιταλία: Η μαρτυρία μιας νοσηλεύτριας που εργαζόταν στο θάλαμο COVID: "Τους έδεναν στο κρεβάτι με τα χέρια και τα πόδια χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο φαρμάκων για να τους οδηγήσουν στο θάνατο", που είδαμε και ακούσαμε στην εκπομπή του Mario Giordanon στην τηλεοπτική εκπομπή ”Fuori dal Coro” στις 8 Μαρτίου 2023 με παρουσιάστρια την Raffaella Regoli, και δεν οδήγησε στο να "σχηματιστεί καμία δικογραφία".

    https://rumble.com/v2ckf7i--rete-4-.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »