Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Τύραννε παγκόσμιε και εγχώριε

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

τύραννε παγκόσμιε και εγχώριε
… σε ευχαριστώ που «νοιάζεσαι» για μένα αλλά δεν επιθυμώ ούτε την «προστασία» σου ούτε τη «θεραπεία» σου. Έχω άλλη αντίληψη για την υγεία και την επιστήμη που είναι ριζικά αντίθετη από το αλλοπαθητικό δόγμα του Ροκφέλερ που περιφέρεις ως ιατρική. Εκατομμύρια άνθρωποι σαν και μένα (στην Ελλάδα και στον κόσμο) έχουν επιλέξει την πραγματική ιατρική του Ιπποκράτη («Ωφελέειν, μη βλάπτειν») την οποία εσύ πολεμάς επί δεκαετίες.

Επιπλέον θέλω να ξέρεις ότι είμαι ένθερμος υποστηρικτής της δημοκρατικής νομιμότητας και της τήρησης των νόμων του Συντάγματος, του κώδικα της Νυρεμβέργης, της Ιατρικής δεοντολογίας και των Διεθνών Συμβάσεων περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βιοηθικής. Όλα αυτά κατοχυρώνουν την ελευθερία επιλογής και την ενημερωμένη συναίνεση και απαγορεύουν ρητά τον προσηλυτισμό και τον καταναγκασμό σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Καταδικάζουν δηλαδή απερίφραστα και κατηγορηματικά αυτό που εσύ με αρρωστημένη λύσσα θέλεις να μου επιβάλεις.

Επίσης σημαντικό για μένα που πρέπει να ξέρεις είναι ότι έχω μία υγιή εμμονή για την αναζήτηση της αλήθειας. Και αυτή αποδομεί την καταιγιστική και τρομοκρατική προπαγάνδα των συστημικών μέσων που

τα έχεις δωροδοκήσει με δεκάδες εκατομμύρια. Καθώς και τα παραποιημένα στοιχεία των εγκάθετων «ειδικών» και επιτροπών. Και φυσικά τους υποκριτικούς παγκόσμιους οργανισμούς ΠΟΥ και CDC που ενορχηστρώνουν τη ραδιουργία της «πανδημίας» (αν και αυτοί κατά την πάγια τακτική τους θα αποκαλύψουν την αλήθεια σε κάποιο έντυπό τους που πολύ λίγοι θα δουν - όπως έχει κάνει το CDC ομολογώντας τη μη απομόνωση, δηλαδή τη μη ύπαρξη του ιού).

Πάνω από όλα όμως πρέπει να ξέρεις ότι έχω πάθος για την Ελευθερία. Και τώρα που εσύ (με πρόσχημα μια ασήμαντη νόσο με θνησιμότητα 0,1%) με αποκλείεις από παντού και μου στερείς αυτή την ελευθερία που μου έδωσε η Φύση και ο Θεός, σου δηλώνω ευθαρσώς ότι:

Είμαι πρόθυμος να πεθάνω για να υπερασπιστώ την ελευθερία μου.

Εσύ είσαι πρόθυμος να πεθάνεις για να μου την πάρεις;

2 σχόλια:

  1. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
    ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ
    -------------------------
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ επικίνδυνοι κ αδίστακτοι!

    “100€ πρόστιμο στους ανεμβολίαστους”: Η κυβέρνηση θέσπισε ένα παράδειγμα προς αποφυγή..
    https://www.youtube.com/watch?v=ptgr4pUGxs4

    ---
    H IΔΕΑ ΗΤΑΝ του MΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ......
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΔΙ(ΑΝΟΗΤΩΝ)



    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχεδόν οι μισοί από όλους τους θανάτους από «εμβόλια» του Covid συμβαίνουν μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό: έρευνα

    https://www.naturalnews.com/2021-12-01-vaccine-deaths-occur-within-first-two-weeks.html


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »