Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Καταπέλτης Γερμανός Ευρωβουλευτής: Οι ηγέτες είπαν ψέματα για τα εμβόλια. Πότε θα αρχίσουμε να μετράμε τους νεκρούς από τις παρενέργειες;

“Οι εμβολιασμένοι έχουν ιδιαίτερα υψηλό ιικό φορτίο, πράγμα που σημαίνει ότι για τις ευάλωτες ομάδες είναι προφανώς ασφαλέστερο να τις επισκέπτονται ανεμβολίαστα άτομα”. – Ευρωβουλευτής Nicolaus Fest

Την Τετάρτη, από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Γερμανός ευρωβουλευτής Nicolaus Fest (AfD) απαίτησε αντί να εμβολιάζουν περισσότερους ανθρώπους, να εξετάσουν την αποτελεσματικότητα, τις παρενέργειες και τους θανάτους σε σχέση με τους εμβολιασμούς. Επιπλέον, επιθυμεί να θεωρηθούν υπεύθυνες οι φαρμακευτικές εταιρείες.
Οι ηγέτες είπαν ψέματα – Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι αποτελούν απειλή για τις ευάλωτες ομάδες

“Τώρα λοιπόν θέλουμε να εμβολιάσουμε ολόκληρο τον κόσμο. Φυσικά αναρωτιέται κανείς γιατί, διότι μέχρι τώρα, οι λόγοι ήταν όλοι είτε λανθασμένοι είτε παραπλανητικοί. Στην αρχή, είπαν ότι ήθελαν να εμβολιάσουν μόνο τις ευάλωτες ομάδες. Δηλαδή, τους ανθρώπους άνω των 60 ετών. Τώρα λένε, όχι, πρέπει να ξεκινήσετε από την ηλικία των 18 ετών”, δήλωσε ο ευρωβουλευτής Fest.

Στη συνέχεια ειπώθηκε: με ποσοστό εμβολιασμού 70 τοις εκατό, έχουμε επιτύχει ανοσία αγέλης. Τώρα λοιπόν λέγεται ότι

το ποσοστό εμβολιασμού πρέπει να είναι 100 τοις εκατό. “Το αποκορύφωμα αυτού του παραλογισμού είναι ότι οι ανεμβολίαστοι αποτελούν κίνδυνο για τους εμβολιασμένους. Αυτό δεν το έχουμε ξανακούσει”, δήλωσε ο Fest.

Οι ηγέτες είπαν επίσης στον κόσμο να εμβολιαστεί σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους ευάλωτους. Ωστόσο, τώρα έχει αποδειχθεί ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν εξαιρετικά υψηλό φορτίο ιού. Ως εκ τούτου, είναι ασφαλέστερο για τις ευάλωτες ομάδες να βρίσκονται κοντά σε ανεμβολίαστα άτομα, τόνισε ο ευρωβουλευτής.
Ο αριθμός των θανάτων υποδηλώνεται

Ο επικεφαλής επεσήμανε ότι τώρα υπάρχουν όλο και περισσότερες λοιμώξεις που ξεπερνούν το εμβόλιο, δηλαδή άνθρωποι που νοσούν σοβαρά από τον κοροϊό, παρά το γεγονός ότι έχουν εμβολιαστεί δύο φορές. Και παρόλο που το “εμβόλιο” δεν λειτουργεί, το κατεστημένο προσπαθεί να πιέσει τους ανθρώπους να κάνουν το τρίτο εμβόλιο, εξηγεί ο ευρωβουλευτής Fest,

Το νεότερο σκεπτικό που ακούγεται εδώ τώρα είναι ότι, αφού οι δύο πρώτοι εμβολιασμοί έχουν έτσι αποτύχει πλήρως, πρέπει επειγόντως να εμβολιαστούμε για τρίτη φορά, με ένα εμβόλιο που πιθανότατα θα αποτύχει όπως ακριβώς απέτυχαν τα δύο τελευταία εμβόλια την πρώτη φορά. Αυτό είναι πραγματικά έξυπνο.

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, σαράντα οκτώ θάνατοι στη Γερμανία συνδέονται πλέον άμεσα με το εμβόλιο. Και αυτές είναι οι ελάχιστες περιπτώσεις στις οποίες έχει γίνει αυτοψία. Επιπλέον, δεν έκαναν αυτοψία σε ανθρώπους που πέθαναν μετά το εμβόλιο στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των θανάτων από το εμβόλιο mRNA είναι πιθανότατα πολλαπλάσιος, εξηγεί ο ευρωβουλευτής Fest.
Ευθύνη των φαρμακευτικών συμβουλίων

Αν μια εταιρεία, όπως η Nestlé ή η Pepsi ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία έβγαζε ένα προϊόν στην αγορά και στη συνέχεια πέθαιναν 48 άνθρωποι από αυτό μέσα σε ένα χρόνο, δεν θα συζητούσαμε για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να διανείμουμε αυτό το προϊόν στον κόσμο.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πρέπει να μιλήσει για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και την ευθύνη των συμβουλίων των κατασκευαστών εμβολίων, εξηγεί ο ευρωβουλευτής Fest. Κατά τη γνώμη μου, σε αυτό θα πρέπει να επικεντρωθεί αυτό το κοινοβούλιο και όχι στον εμβολιασμό του κόσμου, κατέληξε ο ευρωβουλευτής.

Πηγή: RAIR Foundation

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »