Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Ιταλία: μεγάλη πυρκαγιά σ’ εγκαταστάσεις αποθήκευσης όπου ήταν στοκαρισμένα τα εμβόλια μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε στρατό, σώματα ασφαλείας; Σαμποτάζ; Άλλη πηγή είναι σχολή Αστυνομίας στη Ρώμη που καίγεται. BINTEO

 

Στην Ιταλία μετά την επιβολή υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού σε όλα τα σώματα ασφαλείας και στο στρατό εγκαταστάσεις αποθήκευσης όπου ήταν στοκαρισμένα τα εμβόλια έγιναν παρανάλωμα πυρός από μεγάλη πυρκαγιά; Σαμποτάζ; Άλλη πηγή είναι σχολή Αστυνομίας στη Ρώμη που καίγεται. 

Σε κάθε περίπτωση σχετίζεται το γεγονός με την

ανακοίνωση για υποχρεωτικό εμβολιασμό στα σώματα ασφαλείας;;

TO BINTEO όπως το ανέβασε στις 15/12/21 η ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα la stampa

Ρώμη, φωτιά στους στρατώνες των καραμπινιέρων στο Tor Di Quinto: στρατιώτης γλιτώνει από τις φλόγες από το παράθυρο


Φλόγες στους στρατώνες των καραμπινιέρων Salvo D’Acquisto στην περιοχή Tor Di Quinto στη Ρώμη. Σύμφωνα με τους πυροσβέστες, η φωτιά ξέσπασε μέσα σε δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως ξενώνας για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. Ένας καραμπινιέρoς τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.la stampa 15/12/21

Και ένας άλλος λογαριασμός πιστοποιεί πως κάηκε στοκάρισμα εμβολίων στην Ιταλία

Το news-24 μεταφέρει άλλη οπτική. Πυρκαγιά έπληξε τη σχολή καραμπινιέρων Salvo D’Acquisto στην περιοχή Tor di Quinto της Ρώμης την Τετάρτη. Μια στήλη μαύρου καπνού φαινόταν να υψώνεται στον ουρανό πάνω από τη σκηνή και ήταν ορατή από αρκετά χιλιόμετρα μακριά.

Η φωτιά ξεκίνησε στις 12:25 τοπική ώρα (11:25 GMT), και τα αίτια της πυρκαγιάς δεν είναι ακόμη σαφή. Όπως έγινε αντιληπτό, η φωτιά ξεκίνησε σε δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως κατάλυμα για φιλοξενούμενους.

Η αστυνομία της Ρώμης έχει αποκλείσει περιμετρικά τη σχολή και ανακατευθύνει την κυκλοφορία.

Ένας καραμπινιέρος τραυματίστηκε από τις φλόγες, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sant’Andrea.

Φωτιά ξέσπασε σήμερα 15/12/21 στον στρατώνα καραμπινιέρων Salvo D’Acquisto, στην περιοχή Tor di Quinto, στη Ρώμη. Σύμφωνα με αναφορές των πυροσβεστών, η φωτιά ξέσπασε σε ξενώνας για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. Μια στήλη μαύρου καπνού υψώθηκε πάνω από τους στρατώνες και ήταν καθαρά ορατή σε εκείνο το τεταρτημόριο της πόλης.24.sky.it

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.