Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

25 Μελέτες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων που εγείρουν αμφιβολίες για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων

 Καθώς μερικοί άνθρωποι έχουν πλέον εμβολιαστεί για περισσότερο από μισό χρόνο, υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid. Κατά την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου, είναι σημαντικό να γίνεται διάκριση μεταξύ της αποτελεσματικότητας έναντι της λοίμωξης, της συμπτωματικής νόσου και της μετάδοσης έναντι της αποτελεσματικότητας κατά της νοσηλείας και του θανάτου. Για τη μόλυνση και τη συμπτωματική νόσο, τα εμβόλια για την COVID-19 δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο ελπίζαμεμε την ανοσία να μειώνεται σταδιακά μετά από μερικούς μήνες.

Για νοσηλεία και θάνατο, η ανοσία είναι ισχυρότερη, αλλά σύμφωνα με την μελέτη »SARS-CoV-2 vaccine protection and deaths among US veterans during 2021» 
»ο σχετικός κίνδυνος θανάτου μετά απο τις μολύνσεις των πλήρως εμβολιασμένων εξασθένισε
»για τους άνω των 65 μέσα σε 3 μήνες σε 52,2% για την Janssen, 75,5% για τη Moderna και 70,1% για την Pfizer-BioNTech.
Οι λοιμώξεις κοβίντ σε πλήρως εμβολιασμένους δεν ήταν καλοήθεις καθώς τα εμβολιασμένα άτομα και τα οποία στη συνέχεια μολύνθηκαν είχαν υψηλότερο κίνδυνο θανάτου σε σύγκριση με τα εμβολιασμένα άτομα που παρέμειναν χωρίς μόλυνση. »

[Αν και στις εκθέσεις αξιολόγησης των εμβολίων που προσκομίσαν στον FDA για την προστασία των εμβολίων στην μείωση των θανάτων δεν είχαν στοιχεία. Προφανώς τα απέκτησαν μετά την έγκριση και την διάθεση των εμβολίων απο τις συνεχιζόμενες μελέτες, των οποίων τα καθοριστικά αποτελέσματα θα δοθούν μετά το πέρας των μελετών.

‘’Ενας μεγαλύτερος αριθμός ατόμων με υψηλό κίνδυνο COVID-19 και υψηλότερα ποσοστά επίθεσης απαιτείται για να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της θνησιμότητας. Τα οφέλη για την πρόληψη του θανάτου πρέπει να αξιολογηθούν και να παρατηρηθούν  σε μεγαλύτερες μελέτες μετά την έγκριση.’’

Σελίδα 51

https://www.fda.gov/media/144416/download

Τα ευρήματα υποδηλώνουν ότι η έκρηξη μόλυνσης παγκοσμίως που βιώνουμε –μετά τον διπλό εμβολιασμό π.χ. Ισραήλ, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ κ.λπ.– μπορεί να οφείλεται στο ότι οι εμβολιασμένοι εξαπλώνουν την Covid το ίδιο ή ακόμη περισσότερο από τους ανεμβολίαστους.

Ένα φυσικό ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι εάν τα εμβόλια με περιορισμένη ικανότητα πρόληψης συμπτωματικής νόσου μπορούν να οδηγήσουν στην εξέλιξη πιο λοιμωδών στελεχών; Σε ένα άρθρο του PLoS Biology από το 2015, οι Read et al. παρατήρησε ότι:

»Η συμβατική σοφία λέει ότι η φυσική επιλογή θα απομακρύνει τα εξαιρετικά θανατηφόρα παθογόνα εάν ο θάνατος του ξενιστή μειώσει σημαντικά τη μετάδοση. Τα εμβόλια που κρατούν τους ξενιστές ζωντανούς αλλά εξακολουθούν να επιτρέπουν τη μετάδοση θα μπορούσαν έτσι να επιτρέψουν την κυκλοφορία πολύ ιογόνων στελεχών σε έναν πληθυσμό».

Επομένως, αντί οι ανεμβολίαστοι να θέτουν σε κίνδυνο τους εμβολιασμένους, θεωρητικά θα μπορούσαν να είναι οι εμβολιασμένοι αυτοί που θέτουν σε κίνδυνο τους ανεμβολίαστους, αλλά δεν έχουμε δει ακόμη καμία απόδειξη γι’ αυτό.

Υπογραμμίζουν τα προβλήματα με τις υποχρεωτικές εντολές εμβολίων που απειλούν επί του παρόντος τις θέσεις εργασίας εκατομμυρίων ανθρώπων. Επίσης εγείρουν αμφιβολίες για τα επιχειρήματα για τον εμβολιασμό των παιδιών. 

Οι ακόλουθες ερευνητικές εργασίες και μελέτες εγείρουν αμφιβολίες ότι οι εντολές εμβολίων κατά της Covid υποστηρίζονται από την επιστήμη και την ορθή πρακτική στον τομέα της δημόσιας υγείας.Όποιος θέλει να αμφισβητήσει αυτές τις εντολές θα πρέπει να τις συμβουλευτεί προσεκτικά.

Αποδεικνύουν ότι αυτές οι εντολές δεν παρέχουν κανένα συνολικό όφελος για την υγεία στην κοινότητα και μπορούν ακόμη και να είναι επιβλαβείς. Αντίθετα, η απόφαση για την αποδοχή του εμβολίου θα πρέπει να λαμβάνεται από τα άτομα σύμφωνα με τη δική τους εκτίμηση των κινδύνων σε συνεννόηση με ενημερωμένους επαγγελματίες υγείας.

Το μοντέλο της νόσου του Marek (»διαρρέοντα» μη αποστειρωτικά, μη εξουδετερωτικά εμβόλια που μειώνουν τα συμπτώματα αλλά δεν σταματούν τη μόλυνση ή τη μετάδοση) και η έννοια της αρχικής αντιγονικής αμαρτίας (η αρχική εκκίνηση του ανοσοποιητικού συστήματος προδικάζει την ανοσολογική απόκριση στο παθογόνο ή παρόμοιο παθογόνο για όλη τη ζωή) μπορεί να εξηγήσει τι αντιμετωπίζουμε δυνητικά τώρα με αυτές τις μαζικές εντολές εμβολίων για την COVID (ανοσολογική διαφυγή, αυξημένη μετάδοση, ταχύτερη μετάδοση και δυνητικά πιο »καυτές» παραλλαγές).

Πρόσφατη μελέτη ‘‘Ο ατελής εμβολιασμός μπορεί να ενισχύσει τη μετάδοση εξαιρετικά ιογόνων παθογόνων μικροοργανισμών»

Επιπλέον, τέτοιες εντολές έχουν ως αποτέλεσμα τον αναγκαστικό διαχωρισμό της κοινωνίας. Δημιουργούν κινδύνους για τους ανθρώπους στην επαγγελματική τους ζωή. Για παράδειγμα, γιατί οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν τιμωρητικές εντολές εμβολίων που αλλάζουν την καριέρα σε μια μη εμβολιασμένη νοσοκόμα που έχει πιθανότατα ήδη ανοσία λόγω φυσικής έκθεσης;

Οι υποχρεωτικές εντολές αντιπροσωπεύουν επίσης μια καταπάτηση της ελευθερίας και των ελευθεριών και θέτουν υπό αμφισβήτηση τα κίνητρα πίσω από αυτές τις εντολές όταν η επιστήμη δεν δείχνει κανένα δημόσιο όφελος σε σύγκριση με το κόστος. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα επιστημονικά στοιχεία που αμφισβητούν τις υποχρεωτικές εντολές εμβολίου για την COVID-19.

1) Δεν υπάρχει σημαντική διαφορά στο ιικό φορτίο μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων, ασυμπτωματικών και συμπτωματικών ομάδων όταν έχουν μολυνθεί από SARS-CoV-2 Delta Variant , Acharya, 2021 »Δεν βρέθηκε καμία σημαντική διαφορά στις τιμές κατωφλίου κύκλου μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων, ασυμπτωματικών και συμπτωματικών ομάδων που έχουν μολυνθεί με SARS-CoV-2 Delta».


2) Τα εμβολιασμένα και τα μη εμβολιασμένα άτομα έχουν παρόμοια ιικά φορτία σε κοινότητες με υψηλό επιπολασμό της παραλλαγής δέλτα SARS-CoV-2 , Riemersma, 2021
Απόρριψη λοιμώδους SARS-CoV-2 Παρά τον εμβολιασμό όταν η παραλλαγή Δέλτα είναι Διαδεδομένη – Ουισκόνσιν, 20 Ιουλίου




»Καμία διαφορά στα ιικά φορτία όταν συγκρίνονται τα μη εμβολιασμένα άτομα με εκείνα που έχουν λοιμώξεις κοβίντ μετά από το εμβόλιο. Επιπλέον, άτομα με πρωτοποριακές λοιμώξεις μετά το εμβόλιο συχνά βγαίνουν θετικά με ιικά φορτία σύμφωνα με την ικανότητα να αποβάλλουν μολυσματικούς ιούς…αν τα εμβολιασμένα άτομα μολυνθούν με την παραλλαγή δέλτα, μπορεί να είναι πηγές μετάδοσης του SARS-CoV-2 σε άλλους…τα δεδομένα τεκμηριώνουν την ιδέα ότι τα εμβολιασμένα άτομα που μολύνονται με την παραλλαγή Delta μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να μεταδώσουν τον SARS-CoV-2 σε άλλους».

 

3) Σύγκριση της φυσικής ανοσίας SARS-CoV-2 με την επαγόμενη από το εμβόλιο ανοσία: επαναμολύνσεις έναντι πρωτοποριακών λοιμώξεων , Gazit, 2021


»Η φυσική ανοσία προσφέρει μεγαλύτερης διάρκειας και ισχυρότερη προστασία έναντι λοίμωξης, συμπτωματικής νόσου και νοσηλείας που προκαλείται από την παραλλαγή Delta του SARS-CoV-2, σε σύγκριση με την ανοσία δύο δόσεων BNT162b2 που προκλήθηκε από το εμβόλιο… Οι εμβολιασμένει για τον SARS-CoV-2 είχαν 13,06 φορές (95% CI, 8,08 έως 21,11) αυξημένο κίνδυνο  λοίμωξης μετά το εμβόλιο με την παραλλαγή Delta σε σύγκριση με όσους είχαν μολυνθεί στο παρελθόν. 

27 φορές αυξημένο κίνδυνο συμπτωματικού COVID και 8 φορές αυξημένος κίνδυνος νοσηλείας (εμβολιασμένοι έναντι ανεμβολίαστων).»

4) Αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού Covid-19 κατά του κινδύνου συμπτωματικής λοίμωξης, νοσηλείας και θανάτου έως και 9 μήνες: Μια σουηδική μελέτη κοόρτης συνολικού πληθυσμού Nordström , 2021


Έκθεση σχετικά με τη μελέτη τους η οποία δείχνει ότι (η κοόρτη περιελάμβανε 842.974 ζεύγη (N=1.684.958), συμπεριλαμβανομένων ατόμων που εμβολιάστηκαν με 2 δόσεις ChAdOx1 nCoV-19, mRNA-1273, ή BNT162b2, και αντιστοιχούσε αποτελεσματικότητα μη εμβολιασμένων ατόμων με λοίμωξη από BNT22. προοδευτικά από 92% (95% CI, 92-93, P<0·001) την ημέρα 15-30 σε 47% (95% CI, 39-55, P<0·001) την ημέρα 121-180 και από από την ημέρα 211 και μετά δεν μπορεί να ανιχνευθεί καμία αποτελεσματικότητα (23%; 95% CI, -2-41, P=0·07)” …ενώ το εμβόλιο παρέχει προσωρινή προστασία έναντι της μόλυνσης, η αποτελεσματικότητα μειώνεται κάτω από το μηδέν και στη συνέχεια σε περιοχή αρνητικής αποτελεσματικότητας σε περίπου 7 μήνες, υπογραμμίζοντας ότι οι εμβολιασμένοι είναι πολύ ευαίσθητοι σε λοιμώξεις και τελικά μολύνονται έντονα (περισσότερο από τους μη εμβολιασμένους).

https://halithheia.blogspot.com/2021/11/covid.html



5) Μείωση της προστασίας του εμβολίου BNT162b2 κατά της μόλυνσης από SARS-CoV-2 στο Κατάρ , Chemaitelly, 2021


Μελέτη στο Κατάρ, η οποία έδειξε ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου (Pfizer) μειώθηκε σχεδόν στο μηδέν μετά από 5 έως 6 μήνες και ακόμη και η άμεση προστασία μετά από έναν έως δύο μήνες ήταν σε μεγάλο βαθμό υπερβολική… Η προστασία από τη μόλυνση που προκαλείται από το BNT162b2 φαίνεται να μειώνεται γρήγορα μετά την κορύφωσή της αμέσως μετά την δεύτερη δόση.»
6) Μετάδοση της παραλλαγής δέλτα SARS-CoV-2 μεταξύ των εμβολιασμένων εργαζομένων στον τομέα της υγείας, Βιετνάμ , Chau et al, 2021


Εξετάζει τη μετάδοση της παραλλαγής δέλτα του SARS-CoV-2 μεταξύ των εμβολιασμένων εργαζομένων στον τομέα της υγείας στο Βιετνάμ. 69 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας βρέθηκαν θετικοί στον SARS-CoV-2. Στην κλινική μελέτη συμμετείχαν 62. Οι ερευνητές ανέφεραν ότι «λήφθηκαν 23 αλληλουχίες πλήρους γονιδιώματος. Όλες ανήκαν στην παραλλαγή Delta και ήταν φυλογενετικά διακριτές από τις σύγχρονες ακολουθίες παραλλαγής Delta που ελήφθησαν από περιπτώσεις μετάδοσης της κοινότητας, υποδηλώνοντας συνεχιζόμενη μετάδοση μεταξύ των εργαζομένων.»Τα ιικά φορτία των περιστατικών μόλυνσης, breakthrough, με την παραλλαγή Delta  μετά τον εμβολιασμό, ήταν 251 φορές υψηλότερα από εκείνα των περιστατικών που είχαν μολυνθεί με παλαιά στελέχη που ανιχνεύθηκαν μεταξύ Μαρτίου-Απριλίου 2020″.



7) Έκρηξη λοιμώξεων SARS-CoV-2, Συμπεριλαμβανομένων πρωτοποριακών λοιμώξεων εμβολίου COVID-19, που σχετίζονται με μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις – Κομητεία Barnstable, Μασαχουσέτη, Ιούλιος 2021 , Μπράουν, 2021

Barnstable, Μασαχουσέτη, Ιούλιος 2021 Η μελέτη του CDC MMWR διαπίστωσε ότι σε 469 περιπτώσεις COVID-19, το 74% εμφανίστηκε σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα.

»Οι εμβολιασμένοι είχαν κατά μέσο όρο περισσότερο ιό στη μύτη τους από τους μη εμβολιασμένους που είχαν μολυνθεί».





8) Ένα ξέσπασμα που προκλήθηκε από την παραλλαγή δέλτα SARS-CoV-2 (B.1.617.2) σε νοσοκομείο δευτεροβάθμιας περίθαλψης στη Φινλανδία, Μάιος 2021 Hetemäki , 2021
Συμπερασματικά, αυτό το ξέσπασμα έδειξε ότι,»τόσο συμπτωματικές όσο και ασυμπτωματικές λοιμώξεις βρέθηκαν μεταξύ των εμβολιασμένων εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και δευτερογενής μετάδοση σημειώθηκε από εκείνους με συμπτωματικές λοιμώξεις παρά τη χρήση ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού ΜΑΠ».

 



9) Νοσοκομειακή εστία που προκαλείται από την παραλλαγή δέλτα SARS-CoV-2 σε έναν εξαιρετικά εμβολιασμένο πληθυσμό, Ισραήλ, Ιούλιος 2021 , Shitrit, 2021
 



»Τα ΜΑΠ και οι μάσκες ήταν ουσιαστικά αναποτελεσματικά στο πλαίσιο της υγειονομικής περίθαλψης. Τα κρούσματα του δείκτη ήταν συνήθως πλήρως εμβολιασμένα και οι περισσότερες (αν όχι όλες) είχαν την τάση να συμβαίνουν μεταξύ ασθενών και προσωπικού που ήταν καλυμμένοι και πλήρως εμβολιασμένοι, υπογραμμίζοντας την υψηλή μετάδοση της παραλλαγής Delta μεταξύ εμβολιασμένων και μασκοφόρων… αυτό το νοσοκομειακό ξέσπασμα αποτελεί παράδειγμα της υψηλής μεταδοτικότητας της παραλλαγής SARS-CoV-2 Delta μεταξύ δύο φορές εμβολιασμένων και καλυμμένων ατόμων».
10) Έκθεση επιτήρησης εμβολίου COVID-19 Εβδομάδα 42 , PHE, 2021
Έκθεση # 44: PHE



Οι πληροφορίες στη σελίδα 23 εγείρουν σοβαρές ανησυχίες όταν ανέφεραν ότι «η μείωση της απόκρισης αντισωμάτων Ν με την πάροδο του χρόνου και (iii) πρόσφατες παρατηρήσεις από δεδομένα επιτήρησης του Οργανισμού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) ότι τα επίπεδα αντισωμάτων Ν φαίνεται να είναι χαμηλότερα σε άτομα που αποκτούν μόλυνση μετά από 2 δόσεις εμβολιασμού.» Δείχνει επίσης μια έντονη και πολύ ανησυχητική τάση, η οποία είναι ότι »τα διπλά εμβολιασμένα άτομα παρουσιάζουν μεγαλύτερη μόλυνση (ανά 100.000) από τα μη εμβολιασμένα, και ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες π.χ. 30 ετών και άνω».
11) Μειωμένη ανοσολογική χιουμοριστική απόκριση στο εμβόλιο BNT162b2 Covid-19 σε διάστημα 6 μηνών , Levin, 2021


»διεξήγαγαν μια διαχρονική προοπτική μελέτη διάρκειας 6 μηνών με τη συμμετοχή εμβολιασμένων εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που ελέγχονταν κάθε μήνα για την παρουσία IgG κατά της ακίδας και εξουδετερωτικών αντισωμάτων». Διαπίστωσαν ότι »έξι μήνες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου BNT162b2, η χυμική ανταπόκριση μειώθηκε σημαντικά, ειδικά μεταξύ των ανδρών, μεταξύ ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω και μεταξύ ατόμων με ανοσοκαταστολή».
12) Οι αυξήσεις στον COVID-19 δεν σχετίζονται με τα επίπεδα εμβολιασμού σε 68 χώρες και 2947 κομητείες στις Ηνωμένες Πολιτείες Subramanian , 2021


»σε επίπεδο χώρας, δεν φαίνεται να υπάρχει διακριτή σχέση μεταξύ του ποσοστού του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού και των νέων κρουσμάτων COVID-19.» Συγκρίνοντας 2947 κομητείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπήρχαν ελαφρώς λιγότερα κρούσματα σε πιο εμβολιασμένες τοποθεσίες. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει σαφής διακριτή σχέση.

»Οι αυξήσεις στην COVID-19 δεν σχετίζονται με τα επίπεδα εμβολιασμού σε 68 χώρες και 2947 κομητείες στις Ηνωμένες Πολιτείες».

13) Ανθεκτικότητα των ανοσολογικών αποκρίσεων στο εμβόλιο mRNA BNT162b2, Suthar, 2021



»Εξέτασε την ανθεκτικότητα των ανοσολογικών αποκρίσεων στο εμβόλιο mRNA BNT162b2. «Ανέλυσαν τις αποκρίσεις αντισωμάτων στο ομόλογο στέλεχος Wu καθώς και αρκετές παραλλαγές που προκαλούν ανησυχία, συμπεριλαμβανομένης της αναδυόμενης παραλλαγής Mu (B.1.621) και των αποκρίσεων των Τ κυττάρων σε ένα υποσύνολο αυτών των εθελοντών στους έξι μήνες (ημέρα 210 μετά τον αρχικό εμβολιασμό). μετά τη δεύτερη δόση…»τα δεδομένα καταδεικνύουν σημαντική μείωση των αποκρίσεων αντισωμάτων και της ανοσίας των Τ κυττάρων στον SARS-CoV-2 και τις παραλλαγές του, στους 6 μήνες μετά τη δεύτερη ανοσοποίηση με το εμβόλιο BNT162b2».





14) Τα αντισώματα κατά του SARS-CoV-2 που ενισχύουν τη μόλυνση αναγνωρίζουν τόσο το αρχικό στέλεχος Wuhan/D614G όσο και τις παραλλαγές Delta. Ένας πιθανός κίνδυνος για μαζικό εμβολιασμό;, Yahi, 2021





Ανέφερε ότι «στην περίπτωση της παραλλαγής Delta, τα εξουδετερωτικά αντισώματα έχουν μειωμένη συγγένεια για την πρωτεΐνη ακίδας, ενώ τα διευκολυντικά αντισώματα εμφανίζουν εντυπωσιακά αυξημένη συγγένεια. 

Έτσι, η ADE μπορεί να προκαλεί ανησυχία για άτομα που λαμβάνουν εμβόλια με βάση την αρχική αλληλουχία ακίδων του στελέχους Wuhan (είτε mRNA είτε ιικοί φορείς).

15) Νοσηλεία μεταξύ των λοιμώξεων COVID-19 καινοτόμου εμβολίου , Juthani, 2021




Εντοπίστηκαν 969 ασθενείς που εισήχθησαν σε νοσοκομείο του Yale New Haven Health System με επιβεβαιωμένο θετικό τεστ PCR για SARS-CoV-2… »Παρατηρήθηκε μεγαλύτερος αριθμός ασθενών με σοβαρή ή κρίσιμη ασθένεια σε αυτούς που έλαβαν το εμβόλιο BNT162b2 σε σχέση με αυτούς που έλαβε mRNA-1273 ή Ad.26.COV2.S.»

 

16) Ο αντίκτυπος του εμβολιασμού SARS-CoV-2 στη μετάδοση της παραλλαγής Alpha & Delta , Eyre, 2021


»Εξέτασε τον αντίκτυπο του εμβολιασμού SARS-CoV-2 στη μετάδοση της παραλλαγής Alpha & Delta. Ανέφεραν ότι »ενώ ο εμβολιασμός εξακολουθεί να μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης, παρόμοια ιικά φορτία σε εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα που έχουν μολυνθεί από το Delta αμφισβητούν πόσο ο εμβολιασμός αποτρέπει την περαιτέρω μετάδοση… οι μειώσεις μετάδοσης μειώθηκαν με την πάροδο του χρόνου από τον δεύτερο εμβολιασμό, καθώς η Delta έφτασε σε παρόμοια επίπεδα με τα μη εμβολιασμένα άτομα. 12 εβδομάδες για το ChAdOx1 και ουσιαστικά εξασθένηση για το BNT162b2. Η προστασία από τον εμβολιασμό στις επαφές μειώθηκε επίσης τους 3 μήνες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό…ο εμβολιασμός μειώνει τη μετάδοση του Delta, αλλά λιγότερο από την παραλλαγή Alpha».
17) Λοίμωξη SARS-CoV-2 μετά από εμβολιασμό σε εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην Καλιφόρνια , Keehner, 2021



»Αναφέρθηκε για την αναζωπύρωση της λοίμωξης SARS-CoV-2 σε ένα εξαιρετικά εμβολιασμένο εργατικό δυναμικό του συστήματος υγείας. Ο εμβολιασμός με εμβόλια mRNA ξεκίνησε στα μέσα Δεκεμβρίου 2020. Μέχρι τον Μάρτιο, το 76% του εργατικού δυναμικού είχε εμβολιαστεί πλήρως και τον Ιούλιο, το ποσοστό είχε αυξηθεί στο 87%. Οι λοιμώξεις είχαν μειωθεί δραματικά μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2021… »συμπίπτει με το τέλος της υποχρεωτικής εντολής της Καλιφόρνια στη μάσκα στις 15 Ιουνίου και την ταχεία κυριαρχία της παραλλαγής B.1.617.2 (δέλτα) που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα μέσα Απριλίου και αντιπροσώπευε πάνω από το 95% των Η UCSDH απομονώνεται μέχρι τα τέλη Ιουλίου, οι λοιμώξεις αυξήθηκαν γρήγορα, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα… οι ερευνητές ανέφεραν ότι «η δραματική αλλαγή στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου από τον Ιούνιο έως τον Ιούλιο είναι πιθανό να οφείλεται τόσο στην εμφάνιση της παραλλαγής δέλτα όσο και στην εξασθένιση της ανοσίας χρόνος.»
18) Κοινοτική κινητική μετάδοσης και ιικού φορτίου της παραλλαγής δέλτα SARS-CoV-2 (B.1.617.2) σε εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα στο ΗΒ: μια προοπτική, διαχρονική μελέτη κοόρτης , Singanagam, 2021



Eξέτασαν την κινητική της μετάδοσης και του ιικού φορτίου σε εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα με ήπια λοίμωξη από την παραλλαγή δέλτα στην κοινότητα.

Διαπίστωσαν ότι (σε 602 κοινοτικές επαφές (που εντοπίστηκαν μέσω του συστήματος ανίχνευσης συμβάσεων του Ηνωμένου Βασιλείου) 471 κρουσμάτων δείκτη COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσλήφθηκαν στη μελέτη κοόρτης Assessment of Transmission and Contagiousness of COVID-19 in Contacts και συνεισέφεραν 8145 δείγματα του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος από καθημερινή δειγματοληψία για έως και 20 ημέρες)

»ο εμβολιασμός μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης από παραλλαγή δέλτα και επιταχύνει την κάθαρση του ιού. Ωστόσο, τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα με καινοφανείς λοιμώξεις (λοιμώξεις covid μετά τον εμβολιασμό) έχουν μέγιστο ιικό φορτίο παρόμοιο με τα μη εμβολιασμένα περιστατικά και μπορούν να μεταδώσουν αποτελεσματικά τη μόλυνση σε οικιακά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των πλήρως εμβολιασμένων επαφών».





19) Μείωση ανοσίας μετά το εμβόλιο BNT162b2 στο Ισραήλ , Goldberg, 2021




»Η ανοσία έναντι της παραλλαγής δέλτα του SARS-CoV-2 μειώθηκε σε όλες τις ηλικιακές ομάδες λίγους μήνες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου».




20) Ιογενή φορτία λοιμώξεων από SARS-CoV-2 παραλλαγής δέλτα μετά τον εμβολιασμό και μετά την  ενισχυτική δόση με BNT162b2 , Levine-Tiefenbrun , 2021


‘Η αποτελεσματικότητα μείωσης του ιικού φορτίου μειώνεται με το χρόνο μετά τον εμβολιασμό, «μειώνεται σημαντικά στους 3 μήνες μετά τον εμβολιασμό και εξαφανίζεται αποτελεσματικά μετά από περίπου 6 μήνες».



21)  Σύγκριση δύο εξαιρετικά αποτελεσματικών εμβολίων mRNA για τον COVID-19 κατά τη διάρκεια περιόδων επικράτησης παραλλαγής Άλφα και Δέλτα , Puranik, 2021



»Τον Ιούλιο, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της νοσηλείας παρέμεινε υψηλή (mRNA-1273: 81%, 95% CI: 33–96,3%, BNT162b2: 75%, 95% CI: 24–93,9%), αλλά η αποτελεσματικότητα έναντι της μόλυνσης ήταν χαμηλότερη για και τα δύο εμβόλια (mRNA-1273: 76%, 95% CI: 58–87%, BNT162b2: 42%, 95% CI: 13–62%), με πιο έντονη μείωση για το BNT162b2.
22)  Δοκιμή εξουδετέρωσης ζωντανού ιού σε ασθενείς που βρίσκονται σε ανάρρωση και άτομα που έχουν εμβολιαστεί έναντι απομονώσεων 19A, 20B, 20I/501Y.V1 και 20H/501Y.V2 του SARS-CoV-2 , Saade, 2021





»Αξιολόγησε την εξουδετερωτική ικανότητα των αντισωμάτων για την πρόληψη της κυτταρικής μόλυνσης, χρησιμοποιώντας μια δοκιμή εξουδετέρωσης ζωντανού ιού με διαφορετικά στελέχη [19A (αρχικό), 20B (B.1.1.241 lineage), 20I/501Y.V1 (B.1.1.7 lineage ), και 20H/501Y.V2 (B.1.351 lineage)] σε δείγματα ορού που συλλέχθηκαν από διαφορετικούς πληθυσμούς: δύο δόσεις εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας για τηνCOVID-19 (HCWs, Pfizer-BioNTech BNT161b2), 6 μήνες μετά την ήπια COVID- 19 HCW και κρίσιμοι ασθενείς με COVID-19… το εύρημα της παρούσας μελέτης είναι η μειωμένη απόκριση εξουδετέρωσης που παρατηρείται προς την παραλλαγή 20H/501Y.V2 σε πλήρως ανοσοποιημένα άτομα με το εμβόλιο BNT162b2 σε σύγκριση με την παραλλαγή άγριου τύπου και 20I/501Y.V1 .»
23)  Σημαντική μείωση της χυμικής ανοσίας μεταξύ των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και των κατοίκων γηροκομείων 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό mRNA του COVID-19 BNT162b2 , Καναδάς, 2021



»Τα επίπεδα κατά των ακίδων, αντι-RBD και εξουδετέρωσης μειώθηκαν περισσότερο από 84% σε διάστημα 6 μηνών σε όλες τις ομάδες, ανεξάρτητα από προηγούμενη μόλυνση από SARS-CoV-2.Στους 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό, το 70% των κατοίκων της ΝΗ χωρίς μόλυνση είχαν τίτλους εξουδετέρωσης κάτω ή στο κατώτερο όριο ανίχνευσης σε σύγκριση με το 16% στις 2 εβδομάδες μετά τον πλήρη εμβολιασμό. Αυτά τα δεδομένα καταδεικνύουν σημαντική μείωση των επιπέδων αντισωμάτων σε όλες τις ομάδες.

Ειδικότερα, αυτοί οι κάτοικοι του NH που δεν είχαν προσβληθεί από μόλυνση είχαν αμέσως χαμηλότερη αρχική χυμική ανοσία μετά τον εμβολιασμό και εμφάνισαν τη μεγαλύτερη πτώση 6 μήνες αργότερα.

24)  Μεγάλης κλίμακας μελέτη της αποσύνθεσης του τίτλου αντισωμάτων μετά από εμβόλιο mRNA BNT162b2 ή μόλυνση SARS-CoV-2 , Ισραήλ, 2021




«Για να προσδιοριστεί η κινητική των αντισωμάτων SARS-CoV-2 IgG μετά τη χορήγηση δύο δόσεων εμβολίου BNT162b2 ή μόλυνσης από SARS-CoV-2 σε μη εμβολιασμένα άτομα…Στα εμβολιασμένα άτομα, οι τίτλοι αντισωμάτων μειώθηκαν έως και 40% κάθε επόμενο μήνα, ενώ στα ανάρρωση μειώθηκαν κατά λιγότερο από 5% το μήνα.

Έξι μήνες μετά τον εμβολιασμό BNT162b2, το 16,1% των ατόμων είχαν επίπεδα αντισωμάτων κάτω από το όριο οροθετικότητας <50 AU/mL, ενώ μόνο το 10,8% των ανάρρων ήταν κάτω από το όριο <50 AU/mL μετά από 9 μήνες από μόλυνση από SARS-CoV-2.




25)  Η διαχρονική κινητική των αντισωμάτων σε ασθενείς που ανάρρωσαν από COVID-19 σε διάστημα 14 μηνών , Eyran, 2020





»Βρέθηκε μια σημαντικά ταχύτερη αποσύνθεση σε εμβολιασθέντες σε σύγκριση με ασθενείς που ανάρρωσαν, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ορολογική μνήμη μετά από φυσική μόλυνση είναι πιο ισχυρή σε σύγκριση με τον εμβολιασμό. Τα δεδομένα μας υπογραμμίζουν τις διαφορές μεταξύ της ορολογικής μνήμης που προκαλείται από φυσική μόλυνση έναντι του εμβολιασμού».

Αυτά τα ευρήματα δεν είναι άγνωστα στις αρχές δημόσιας υγείας.

Στην πραγματικότητα, η διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky είπε ότι τα εμβόλια Covid λειτουργούν »εξαιρετικά καλά» ενάντια σε σοβαρές ασθένειες και θάνατο, αλλά »αυτό που δεν μπορούν πλέον να κάνουν είναι να αποτρέψουν τη μετάδοση».

Παρόλο που πάλι οι εταιρείες παραγωγής των εμβολίων στις εκθέσεις αξιολόγησης που είχαν προσκομίσει στον ΕΜΑ αναφέρουν ξεκάθαρα ότι οι κλινικές τους μελέτες δεν είχαν σχεδιαστεί για να εκτιμήσουν την μετάδοση, άρα το πλέον της κυρίας Rochelle Walensky δεν ευσταθεί.

»Η βασική μελέτη δεν σχεδιάστηκε για να εκτιμήσει την επίδραση του εμβολίου στη μετάδοση του SARSCoV-2 από άτομα που θα μολυνθούν μετά τον εμβολιασμό. Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στην πρόληψη, απόρριψη και μετάδοση του SARS-CoV-2, ιδίως από άτομα με ασυμπτωματική λοίμωξη, μπορεί να αξιολογηθεί μόνο μετά την έγκριση σε επιδημιολογικές ή ειδικές κλινικές μελέτες. ’’

Στην έκθεση της Pfizer σελίδα 132

Click to access comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

Αυτό που δείχνουν αυτές οι μελέτες είναι ότι τα εμβόλια είναι σημαντικά για τη μείωση της σοβαρής ασθένειας και του θανάτου, αλλά δεν μπορούν να αποτρέψουν την εξάπλωση της νόσου και τελικά να μολύνουν τους περισσότερους από εμάς.

Δηλαδή, ενώ τα εμβόλια παρέχουν ατομικά οφέλη στον εμβολιαζόμενο και ιδιαίτερα σε ηλικιωμένα άτομα υψηλού κινδύνου, το δημόσιο όφελος του καθολικού εμβολιασμού και η προάσπιση της δημόσιας υγείας, τίθεται σε σοβαρή αμφιβολία.

Ως εκ τούτου, τα εμβόλια Covid δεν θα πρέπει να αναμένεται να συμβάλλουν στην εξάλειψη της κοινής εξάπλωσης του ιού ή στην επίτευξη της ανοσίας της αγέλης.

Αυτό απορίπτει το σκεπτικό για τις υποχρεωτικές εντολές εμβολίων και τα διαβατήρια.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »