Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

H “Αντικαπιταλιστική Αριστερά” στην υπηρεσία της Υπερεθνικής Ελίτ, στη Συρία, την Ουκρανία, τη Λιβύη και παραπέρα

Σχόλιο: Από την πρώτη στιγμή της ψευδεπίγραφης “εξέγερσης” των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ και των συμμάχων του στη Συρία με σκοπό την ανατροπή του Μπααθικού εθνικο-απελευθερωτικού καθεστώτος, η άθλια, διαστρεβλωμένη αλλά και παράλογη προπαγάνδα που ακούμε για τον “αιμοσταγή δικτάτορα” που στοχεύει αμάχους, νοσοκομεία, σχολεία κλπ., (ποιο είναι άραγε το όφελος που θα είχε ο Ασάντ να στοχεύει αμάχους όταν ξέρει ότι όλη η κατασκευασμένη κοινή γνώμη και ο λαός του θα στραφεί εναντίον του;) είναι ατελείωτη. Η προπαγάνδα αυτή, που κυρίως προέρχεται από το “Συριακό Παρατηρητήριο Δικαιωμάτων”, (δηλαδή βασικά από ένα άτομο με λάπτοπ που εδρεύει κάπου στη Βρετανία!) έχει πιάσει από καιρό τόπο και στην παγκοσμιοποιητική “Αριστερά”

Ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, η Υπερεθνική Ελίτ με τα θεσμικά όργανα της (ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ.) και τα (δήθεν) εξω-θεσμικά όργανα της (ΜΚΟ κλπ.), με προεξάρχοντα τα ΜΜΕ που ελέγχει, έχει προβεί σε μια μαζική εκστρατεία κατασπίλωσης του αντιστεκόμενου Συριακού καθεστώτος καθώς και της Ρωσίας. Η Υπερεθνική Ελίτ τα δίνει σήμερα «όλα για όλα» προκειμένου –μάλιστα κατά τα λεγόμενα πρώην στελεχών του State Department— να αποτρέψει τη νίκη του Συριακού στρατού και της Ρωσίας στο Χαλέπι. Σε αυτή τη λυσσασμένη εκστρατεία όμως, όπως αποκαλύπτει το παρακάτω άρθρο, δεν πρωταγωνιστούν μόνο τα άμεσα όργανα της Υπερεθνικής Ελίτ, αλλά και η παγκοσμιοποιητική «Αριστερά». Έτσι, κραδαίνοντας τη σημαία του «επαναστάτη» και του «αντι-ιμπεριαλιστή» στηρίζει τους «μετριοπαθείς εξεγερμένους» μακελλάρηδες του Συριακού λαού όπως ο “Free Syria Army” κλπ., ή κρατά «ίσες αποστάσεις» μεταξύ των επιτιθέμενων και των «ιμπεριαλιστών» (!) αντιστεκόμενων. Αυτό γίνεται τόσο στο εξωτερικό (Socialist Workers Party,  CounterpunchSubmedia  κλπ.), αλλά τώρα και στην Ελλάδα (ΣΕΚ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΕΑ της ΛΑΕ κλπ.), όπου η «Αριστερά» αυτή δεν διστάζει να οργανώσει αύριο “αντι-ιμπεριαλιστικό” συλλαλητήριο!!!


Τα ψέμματα τελειώσανε,καμία ανοχή στην υποκρισία

του Χριστόφορου Τριαντάφυλλου 


Λίγες μέρες μείνανε πριν την προγραμματισμένη “Αντιιμπεριαλιστική” παρωδία στα Προπύλαια για
τις 20 του μηνός και παρ’ολες τις εκκλήσεις μας και τις αντιδράσεις μας προς τους διοργανωτές,για να αλλαχθεί το πλαίσιο,αυτοί αρνήθηκαν υπεραμυνόμενοι του πλαισίου που μπήκε από την αρχή.


Οι διοργανωτές δεν έχουν πλέον καμία δικαιολογία να πουν πως δεν ήξεραν ή δεν γνώριζαν και συνειδητά επιλέγουν να ακολουθήσουν τον ασφαλή δρόμο των ίσων αποστάσεων καταδικάζοντας γενικά και αόριστα ΗΠΑ και ΝΑΤΟ χωρίς να καταδικάζουν τις χώρες επιρροής τους(Κατάρ,Σαουδική Αραβία,Τουρκία κλπ)και τις τρομοκρατικές οργανώσεις που φύτεψαν . Συνειδητά επιλέγουν να μη βάζουν αιτήματα(σαν αυτά που είχαμε προτείνει) που αντανακλούν την πραγματικότητα ή ακόμα χειρότερα βάζουν αιτήματα που ωφελούν τους μακελάρηδες του Συριακού λαού.


Οι διοργανωτές είναι επίσης υπεύθυνοι για την ανοχή και την συμμετοχή όλων των εκφραστών των Ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή και τις ΜΚΟ τους.



-Σε αυτούς που βάφτισαν Εργατική Τάξη τους Ναζί στην Ουκρανία και τους μισθοφόρους και τους πράκτορες στην Συρίας και τις ηγεσίες που αντιστάθηκαν στα Ιμπεριαλιστικά σχέδια σαν καθεστώτα που πρέπει να πέσουν

-Σε αυτούς που κάνανε οργανωμένες φιέστες για την φίμωση του Συριακού λαού και την απομάκρυνση της Πρεσβείας της Συρίας

-Για τους υποστηρικτές του σχεδίου της αποδυνάμωσης της Συρίας και του Λιβάνου,τον αφανισμό της Παλαιστίνης και την δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ.

-Σε αυτούς που ταυτίσανε τους κατακτητές με όσους αντιστέκονται



-Για αυτούς που έχουν τον ρόλο του μεσάζοντα στο νταλαβέρι και το σύγχρονο δουλεμπόριο με σκοπό την εκδούλευση προσφύγων-Σε αυτούς που όπλισαν το χέρι στους σφαγείς του FSA οι οποίοι σφάξανε τον 12χρονο Παλαιστίνιο Αμντάλα Ίσσα



Όλοι όσοι συμμετάσχετε,όποια και αν είναι η στάση σας ή τα πιστεύω σας,από την στιγμή που θα συμμετάσχετε σε αυτή την παγίδα που μπορεί να φτάσει μέχρι και σε ακραία Ιμπεριαλιστική προπαγάνδα,πλέον μπαίνετε στο ίδιο κάδρο και αυτή η επιλογή θα σας βαραίνει πολιτικά για πάντα…

Εμείς ξανά καλούμε κάθε υγιή αγνό αγωνιστή να γυρίσει την πλάτη σε αυτή την υποκρισία και να καταγγείλει αυτή την συγκέντρωση. Να μην επιτρέψουμε καμία έκπτωση στα πραγματικά προτάγματα για το τέλος της Ιμπεριαλιστικής επέμβασης. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την ελευθερία των λαών που στην Μέση Ανατολή περνάει μέσα από την…


ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Διάταγμα πρώτον.
    Παράγραφος 100.

    Εβγάλανε διάταγμα
    να μπουν οι μουσουλμανοι
    Ελλάδα μου σε σάξανε
    σωστό λαθρολιμανι.

    Διάταγμα δεύτερον.
    Παράγραφος 1122.

    Το διάταγμα το έβγαλε
    ο Τσιπρας και ο Πανος
    ο Σορος και ο Κισιγκερ
    ο Μουζαλας κι ο Ξυδάκης.

    Διάταγμα τρίτον.
    Κάθετος 4, παράγραφος 8.
    εδαφιον 5988
    Πολλά τα διατάγματα
    μα τίποτα δεν τρέχει
    και όσο να φωνάζουμε
    για κείνους πέρα βρέχει.

    Διάταγμα τέταρτον.
    Εδάφιον 1623.

    Μα ο καιρός πλησίασε
    και θα μας θυμηθούνε
    εδώ δεν έπρεπε ποτέ
    έτσι να ξηγηθούνε.
    Γιατι ο καιρος πλησιασε να πα να γαμηθουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ