Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ξεκινάει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό -Θα κοστίσει 887.000 ευρώ

Τις επόμενες ημέρες αρχίζει η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού, με τη μετασκευή παλαιού κτιρίου που έχει παραχωρηθεί από το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου -συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ- ανέρχεται σε 887 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε έξι μήνες.

Χθες Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, υπεγράφη συμφωνητικό μεταξύ της
Διεύθυνσης Κτιριακών Υποδομών του υπουργείου Υποδομών και της αναδόχου κοινοπραξίας, στην οποία συμμετέχουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες.

Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός για την ανέγερση του τεμένους είχε ολοκληρωθεί από το 2014,ωστόσο εκκρεμούσε η νομοθετική ρύθμιση από το υπουργείο περιβάλλοντος που αφορούσε πολεοδομικές διατάξεις, η οποία ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 4 Αυγούστου.

Πηγή: Ξεκινάει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό -Θα κοστίσει 887.000 ευρώ

το είδα

2 σχόλια:

  1. γουρουνοκεφαλες με εκρηκτικα και ολα ΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συνταγή σου είναι αφελής αν όχι προβοκατόρικη.
      Όλη η ευρώπη έχει γεμίσει από χιλιάδες τζαμιά και θα συνεχίσει με ακόμα περισσότερα, παρά το ότι την λύση που δίνεις σίγουρα την έχουν σκεφτεί πάρα πολλοί άνθρωποι.
      Πως θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ο μουσουλμανικός εποικισμός από αυτούς που σχεδίασαν την εγκατάσταση τους,για μια εξέγερση τους;
      Η απάντηση είναι απλή: με προβοκάτσια στην απλούστερη μορφή της δηλαδή με εκρηκτικά. Πρέπει όμως για να είναι πιστευτή η προβοκάτσια να υπάρχουν πολλοί "θερμοκέφαλοι" που το διαδίδουν με σχόλια όπου μπορούν...

      Διαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ