Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Συντακτική Ομάδα Πόρταλ: Περί της “φασίζουσας εθνικιστικής” Αριστεράς, αντισημιτισμού και της διαδικτυακής λασπολογίας



Παρά την πανσπερμία αποκαλύψεων για τον ρόλο των Σιωνιστών, δεν λείπουν τα τελευταία χρόνια (που κατά σύμπτωση είναι τα χρόνια που η Ελλάδα έγινε εκτός από προτεκτοράτο της Υπερεθνικής ελίτ και προτεκτοράτο της Ισραηλινής ελίτ) ορισμένοι διαδικτυακοί λασπολόγοι που καλυπτόμενοι μάλιστα πίσω από «επαναστατική», κόκκινη προβιά και ψευτο-διεθνιστική ρητορική, βγάζουν «αντισημιτική» κάθε φωνή που τα βάζει με τη σημερινή μεγαλύτερη ρατσιστική ιδεολογία και πολιτική παγκόσμια: τον Σιωνισμό και τους διεθνείς εκπροσώπους του. Η γνωστή δηλαδή «ρετσινιά» του «Αντισιωνιστής = Αντισημίτης», που πρώτη κυκλοφόρησε στο Ελληνικό προτεκτοράτο η Ισραηλινή Πρεσβεία και οι φίλο-Σιωνιστές λακέδες της.

Έτσι, έχουμε το παράδειγμα ενός άθλιου λασπολόγου με το όνομα «Ιωάννης Τζανάκος» (αν βέβαια πρόκειται για υπαρκτό φυσικό πρόσωπο και όχι για στημένη από κάποιες υπηρεσίες διαδικτυακή περσόνα), που μέσα από το μπλογκ του που φέρει μάλιστα τον παραπλανητικό τίτλο «Αυτοκαθορισμός», για πολλοστή φορά επιτίθεται βρώμικα ενάντια στον Τάκη Φωτόπουλο, βρίζοντας τον ως «Αντισημίτη», «αντιδραστικό ιδεολόγο» κλπ. Φυσικά ο άνθρωπος αυτός πρέπει να έχει περισσό θράσος για να αποκαλεί αντιδραστικό κάποιον με γνωστή ιστορία μισού αιώνα, όταν ο ίδιος είναι παντελώς άγνωστος στο Ελληνικό κοινό και κανείς δεν ξέρει με τι ασχολιόταν όλα αυτά τα χρόνια και προπαντός τι είδους πολιτική δράση είχε στη πράξη!

Ανάμεσα λοιπόν σε ακατάσχετη και ασυνάρτητη μπουρδολογία, καταλήγει αλλού με το δήθεν αθώο κουτοπόνηρο ερώτημα: “Τι έχετε πάθει, όχι όλοι σας, οκ, με τον “Σιωνισμό”;; Δεν έχει δικαίωμα ο εβραϊκός λαός να υπάρξει πολιτειακά όπως οι άλλοι;”

Φυσικά εμείς (και ο Φωτόπουλος προσωπικά με την
επανειλημμένη αρθρογραφία του) δεν έχουμε αρνηθεί ποτέ στον Εβραϊκό λαό το δικαίωμα αυτοδιάθεσης. Όπως όμως δεν μπορούμε να αρνηθούμε το ίδιο δικαίωμα και στους Παλαιστίνιους, τους Άραβες, τους Χριστιανούς που ζούσαν για πολλές εκατοντάδες χρόνια στη Παλαιστίνη, που δεν ήταν βέβαια έρημη γη, όταν με την εξαγορά ή με τη μαζική βία οι Σιωνιστές τους έδιωξαν από τα εδάφη τους. Γι’ αυτό και πάντα μιλούσαμε για συνομοσπονδία των ιστορικών λαών της περιοχής, αλλά βέβαια οι ρατσιστές Σιωνιστές δεν ήθελαν να ακούσουν τίποτα άλλο από το καθαρόαιμο δικό τους κράτος…

Αλλά είναι τόσο αήθης ο εν λόγω φίλο-Σιωνιστής λασπολόγος, που όχι μόνο δεν τόλμησε να προσθέσει παραπομπή στις πηγές που επικρίνει στα ποστ του, –για να δουν οι αναγνώστες του πόσο «αντισημίτες» και «αντιδραστικοί» είμαστε–, αλλά και ταυτίζει τον Φωτόπουλο με το ΜΕΚΕΑ και το πορτάλ μας, που εξέδωσε την ανακοίνωση για την Τουρκία και τα σχετικά άρθρα, τα οποία είναι βέβαια είτε ενυπόγραφα είτε δουλειά των συλλογικών οργάνων μας.

Κι όλη αυτή η βρώμικη λασπολογική εκστρατεία του Τζανάκου εντάθηκε επειδή «τολμήσαμε» να γράψουμε στην ανακοίνωσή μας με αφορμή το Τουρκικό πραξικόπημα ότι η Τουρκία μπορεί να αποτελέσει, υπό προϋποθέσεις, σύμμαχο του Ελληνικού λαού αντί για τον αιώνιο «Τούρκο εχθρό» που ο μέγας «ταξικός επαναστάτης» Τζανάκος θεωρεί κάτι το αυτονόητο στο διηνεκές. Παράλληλα, είναι εκπληκτικό το με πόση ευκολία μπορεί ο συκοφάντης μας να πετάει λάσπη όταν αγνοεί (προφανώς εσκεμμένα) στοιχειωδώς το γεγονός ότι η Περιεκτική Δημοκρατία και το ΜΕΚΕΑ δεν μιλούν για «Ιμπεριαλισμό» σήμερα, πόσο μάλλον για αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό (που είναι ιστορικά παρωχημένες έννοιες αφού προϋποθέτουν το έθνος-κράτος, που σήμερα χάνει κάθε οικονομική και επομένως εθνική κυριαρχία) αλλά για την Υπερεθνική Ελίτ, που διαχειρίζεται τη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) που προέκυψε από την άνοδο της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και των Πολυεθνικών Επιχειρήσεων, «λεπτομέρειες» για τις οποίες ο υβριστής μας προφανώς δεν έχει πάρει μυρωδιά. Και φυσικά το Τουρκικό πραξικόπημα πράγματι θα μπορούσε να κάνει ριζικές αλλαγές στον γεωπολιτικό χάρτη της περιοχής μας εάν το καθεστώς Ερντογαν συντασσόταν με τους λαούς που είναι θύματα της παγκοσμιοποίησης ενάντια στις πολυεθνικές και τον στρατιωτικό τους βραχίονα στο ΝΑΤΟ. Εάν όμως το καθεστώς τελικά συνταχθεί με την Υπερεθνική ελίτ (πράγμα καθόλου απίθανο) τότε για αντάλλαγμα οι δυτικοί σύμμαχοι μας και το ΝΑΤΟ δεν θα είχαν καμιά αντίρρηση να του δώσουν το μισό Αιγαίο που ζητά, όπως του έδωσαν και τη μισή Κύπρο πριν 40 χρόνια! Γι’ αυτό μιλούσε η ανακοίνωσή μας, που ο Τζανάκος έκανε πως δεν κατάλαβε.

Την ίδια στιγμή κάνει λόγο για «αντιδυτικισμό», ξεχνώντας τη «λεπτομέρεια» ότι οι Πολυεθνικές επιχειρήσεις που σήμερα διαφεντεύουν την οικονομία παγκόσμια και επιβάλλουν στρατιωτικούς και οικονομικούς πολέμους με δισεκατομμύρια θύματα τυχαίνουν να είναι Δυτικές! Έτσι, με τον ψευτο-επαναστατικό μανδύα της κριτικής ενάντια σε κάθε «αστική τάξη» από όπου και αν προέρχεται, παρακάμπτει την Σιωνιστική Εθνοκάθαρση, την οποία έχουν καταγγείλει, μεταξύ άλλων, δεκάδες αντί-σιωνιστές Εβραίοι καθώς και τις πρακτικές ναζιστικών αντιποίνων του Σιωνιστικού μορφώματος. Καταλήγοντας στο άκρως βολικό σιωνιστικό συμπέρασμα ότι το κράτος του Ισραήλ που χτίστηκε εξ αρχής ως ένα καθαρό κράτος μόνο για «περιούσιους», δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα κακό, αλλά απλά ένα ακόμα ένα «αστικό κράτος» και μια ακόμα μορφή «Ιμπεριαλισμού»! Αντίστοιχα, για τον Τζανάκο αποτελούν «αντιδραστικές αστικές τάξεις» που παλεύουν με άλλες αστικές τάξεις, τα καθεστώτα Άσαντ, Πούτιν κλπ., απαλείφοντας την κρίσιμη διαφορά ότι τα κινήματα πίσω από τους «κακούς» Άσαντ, Πούτιν κλπ., έχουν μεγάλη λαϊκή και ταξική στήριξη, και παλεύουν για την εθνική τους κυριαρχία. Και φυσικά τα Μπααθικά κινήματα που προσπαθούν να εξοντώσουν οι δυτικοί στο Ιράκ και τη Συρία, όπως και το Κανταφικό κίνημα ήταν εθνικό-απελευθερωτικά κινήματα, αλλά φαίνεται για τον Τζανάκο μόνο οι Εβραίοι δικαιούνται εθνική απελευθέρωση (έστω και αν ήταν σκορπισμένοι σε όλη τη γη) και όχι οι λαοί στη Μέση Ανατολή που τους συτρίβουν για το πετρέλαιο αλλά και για να τους ενσωματώσουν στη ΝΔΤ.

Και βέβαια η αποτίναξη του εξωτερικού εχθρού και της Υπερεθνικής Ελίτ είναι ιστορικά προϋπόθεση για την αποτίναξη τελικά της εθνικής αστικής τάξης και για την κοινωνική απελευθέρωση, κάτι που ο λασπολόγος μας κάνει ότι δεν ξέρει! Εξ αυτού και καταλήγει σε λαϊκίστικα και πιασάρικα (στον αριστερό χώρο) ευχολόγια περί «ανάγκης ενός α-εθνικού κινήματος»(!) ως προϋπόθεσης για την «εθνική αυτονομία» των χωρών (όπως φαίνεται “α-εθνικός” είναι και ο εγκληματικός Σιωνισμός στο Ισραήλ!). Και όλα αυτά στις σημερινές συνθήκες, όπου η οποιαδήποτε εθνική κυριαρχία καταργείται λόγω της επέλασης της παγκοσμιοποίησης!!! Υιοθετεί δηλαδή «κατά σύμπτωση» παρόμοια ανάλυση και παρόμοιους στόχους για τους οποίους «σκίζονται» ο Σόρος, η Σιωνιστική και η Υπερεθνική ελίτ και μιλά μάλιστα για φασίζουσα εθνικιστική “αριστερά” (ακριβώς όπως ο Σόρος και οι οπαδοί του κατατάσσουν όλα τα νέο-εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα που παλεύουν για την οικονομική και εθνική κυριαρχία και φυσικά δεν τον βολεύουν). Παρόλα αυτά, ο Τζανάκος μέσα στο απίθανο γενικό μπέρδεμα του ενώ επιτίθεται (σωστά) στη πολιτική των Σόρος, Βαρουφάκηδων, Τσιπρέων κλπ. για ανοικτά σύνορα, κάνει πως δεν καταλαβαίνει οτι ο λόγος που η εργατική τάξη σύσσωμη μετακομίζει από την “Αριστερά” στα νεο-εθνικιστικά κινήματα, δεν είναι βέβαια οτι ξαφνικά έγιναν όλοι φασίστες, αλλά ότι απλώς η “Αριστερά” σήμερα έχει πλήρως ενσωματωθεί στην ΝΔΤ. Γι’ αυτό και αδυνατεί να καταλάβει οτι εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι το Brexit ή τα αιτήματα των νεο-εθνικιστικών κινημάτων που σαρώνουν αυτή τη στιγμή την Ευρώπη είναι πανάκεια, και γι’ αυτό εύκολα (ή επειδή έτσι τον βολεύει) μας χαρακτηρίζει και εμάς «φασίζοντες», όταν άνθρωποι σαν τον Φωτόπουλο πάλευαν τον πραγματικό φασισμό από τα νιάτα τους στη μετεμφυλιακή Ελλάδα ενώ ο κάθε Τζανάκος δεν ξέρουμε τι ακριβώς έκανε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα, πέρα από το να πετά λάσπη σε συνεπείς σε όλη τη ζωή τους αγωνιστές.

Εμείς, εκείνο που λέμε σε όλους τους τόνους είναι ότι το Brexit είναι ΑΠΛΑ Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. Αν είναι λοιπόν καλόπιστος και δεν παίζει κάποιο άλλο ρόλο θα πρέπει να αποσύρει άμεσα τις χυδαιολογίες του..

Η Συντακτική Ομάδα


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ